Merhaba ben fal baktırmak istiyorum. 1.5 yıldır bir ilişkim vardı birden ara vermek istedi yardımcı olur musunuz.
boğa burcuyum erkek arkadaşım yay burcu 1.5 yıllık arkadaşlığımız var amabirden ara vermek istedi yardımcıolurmusunuz
sayin YULE Falim geldi
BEREKETLI BIRI DEGILSINIZ VEDE YILDIZINIZ DÜSÜK
diye yazmis oldugunuz sey cok etkiledi beni :boat:
Emekleriniz icin tesekkurler
Yildizim yerlerde sürünmeyi vede onunla yasamayi ögrecez sanirim, nekadar cekim yasasini uygulma cabasinda olsamda....:hang:
Maddi değeri olan bir şey de olur. Ayrıca o kişiye ait olması gerekir paranın veya malın.bı şey sormak ıstıyorum bu fal bakmayla ılgılı
şımdı fal bakan butun ınsanlar bu kelımeyı kullanıyolar arkadaşlar para vermen lazım vermezsen ağırlığın bende kalır vs vs.. bu ağırlığı alan paramıdır yanı para yerıne başka bışey versek olmuyomu mesela bende bakıyorum ama para değılde bır bardak su ıstıyorum mısal ama bende ne ağırlık oluyor nede başka bışey bunu hep duşunuyorum ama bı turlu mantığını bulamıyorum...
Ne demiştik? Maddi değeri olan bir mal veya para. Para maddiyatın kendisi. Bir de uygulama yaptırdığınızda bir kişiye ait obje ve bazen dna istenir hani. Bu da böyle bir mantıktır. Keyfinizin yerine getirilmesi için bir karşılık vereceksiniz. Bu yapılan bir iyilik değil zira. Konuyu dağıtmayalım lütfen. Bu tür şeyleri ayrı başlık açıp irdelemek isterseniz irdelersiniz. Tabii ki sitede cevabı yoksa.hmm anladım tşk ederım ama neden genelde para ben onu anlayamadım..
Siz başvurunuzu yapın Yule'ye, sizi sıraya alacak ve bilgilendirecektir zaten.Fal için randevu alacakmıyız, alacaksak nasıl yapıcaz.
Sayın yule mükemmelsiniz Falda dediğiniz karşılaşma oldu İnanamadım. Çok güzeldi. Ellerinize sağlık sayın yule. Şimdi diğer söyledikleirnizde sıra.İşallah çabuk gelir. Tekrar teşekkür ederim.
ah ki ah halen yuleye fal baktırmak bana nasıp olmadı
keskem su para veremeyenlerden baska seyler ıstense yardımcı olsak ona gorede bakımlar olabılse bende karsılıksız yapmak ıstemıyorum cunku yuleden yararlanıp karsılıksız bırakmak ıstemem
bıara ucretsız yapılmıs yulenın gonluyle demekkı keske ozaman burda olabılsedım ama gec kesfettımkı sıteyı
Yule'ye özel mesaj ile başvuru yapacaksınız.merhaba ama fal için ne yapmam gerekiyor onu soracaktım