evli olması?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pearl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her söyleneni yapasım var.
Arasa da görüşmeyin, düşünmeyin boşanıp gelse bile görmeyin, kapıyı pencereyi kilitleyin.. bugün karısına yapan yarın size yapar.. ne haltsa aynı devam eder oyunları entrikalarına, düzelmez daha da kötü olur idare edildikçe.
Hobilerinize vakit ayırın, arkadaşlarınızla gezin eğlenin.. o kişiyi düşünmemek için kendinizi meşgul edin ki buna değecek birisi de değilmiş.

Siz bence yanlış zamanda yalnız kalarak bu hale gelmişsiniz. Yalnız ve dışlanmış bir çocukluğun travması gibi hareket ediyorsunuz. Aslında bir uzmana mı görünseniz, en azından böyle ritüel peşinde değil doktorun tavsiyelerini dinleyip onların peşinden koşarsınız?

Arasa da görüşmeyin, düşünmeyin boşanıp gelse bile görmeyin, kapıyı pencereyi kilitleyin.. bugün karısına yapan yarın size yapar.. ne haltsa aynı devam eder oyunları entrikalarına, düzelmez daha da kötü olur idare edildikçe.
Hobilerinize vakit ayırın, arkadaşlarınızla gezin eğlenin.. o kişiyi düşünmemek için kendinizi meşgul edin ki buna değecek birisi de değilmiş.
bak bu dediğin çok doğru. diyelim boşandı ve evlendik. ben onun tlf u her elinde gördüğümde kıskançlıktan deliricem. offf bilemiyorum

Pembe dizi izlemek gibi baştan sona okudum . Ana karakter hiç değişmedi son mesajda hala "diyelim boşandı ve evlendik" diyor aklında hala evlenme fikri var. Sürekli acı çekti hiç birşey olmadı. Etraftan yorumlar yapıldı. Yorumlar da sonucu değiştirmedi.

Bir de ben yazayım @pearl ebeveynin olsam elime sopa alır Allah yarattı demem döverim seni öyle bir döverim ki seni torunlarına anlatırsın. Adam sana yalan söyleyerek ilişkiye başlıyor. Yalan üstüne kuruyor. Yok oyleymis böyleymiş geç bunları. Verilmiş sadakam varmış diyeceksin Öyle karaktersize engeli basacaksin bitti gitti. Sonra ağlayarak günlüğüne mi yazarsın sabaha kadar ağlar mısın . Baygınlık geçirir acile mi gidersin bilmem.
Aaaa bi sinir geldi bana ..... Kendine gel bakayım.
Dersen ki benim bu adamla isim yok ama canımı acıttı bende onun canını acitacagim yaparsın intikam majileri biz de yardım ederiz.

Bir de ben yazayım @pearl ebeveynin olsam elime sopa alır Allah yarattı demem döverim seni öyle bir döverim ki seni torunlarına anlatırsın.
Şöyle bir şey var yalnız. Adam evli ve de karakter olarak düzgün birisi değil karısını aldatan da zaten hayır gelmez fakat ebeveynlerin bu tip şeyler yapmaya hakkı olmadığı da bir gerçek, herkes ailesi ile yaşasa da bir bireydir sonuçta herkes kendi kararını kendi verebilir yanlış bile olsa ...

Şöyle bir şey var yalnız. Adam evli ve de karakter olarak düzgün birisi değil karısını aldatan da zaten hayır gelmez fakat ebeveynlerin bu tip şeyler yapmaya hakkı olmadığı da bir gerçek, herkes ailesi ile yaşasa da bir bireydir sonuçta herkes kendi kararını kendi verebilir yanlış bile olsa ...
Laftan sözden anlamıyorsa yapacak başka bir şey kalmaz.
O kadar başının çaresine bakabilecek yetişkin bir bireyse ailesinden ayrılıp kendi başına hayat kurup kendi yağında kavrulabilir. Aile her zaman her türlü desteği sağlıyorsa hayatı üzerinde de söz hakkı vardır. Kendilerine yakıştırmadıkları durumlarda evlatlarını uyarıp gerekli tedbirleri alabilirler.
Bu durum abes bir durum, adamın ne halt olduğu belli.. sorun çıkarmaktan başka bir şey yapmaz. İnsanlar neden dertsiz başlarına dert alsınlar.. saf, şımarık evlatları yüzünden.. hayat zaten fazlasıyla zor, ekstra soruna gerek yok.

Aile her zaman her türlü desteği sağlıyorsa hayatı üzerinde de söz hakkı vardır.
Şahsen bu bana göre yanlış bir yaklaşım. Aile her türlü desteği sağlıyor diye çocukları esir değil sonuçta. Öyle olunca da her şeyi aileden gizlemek zorunda kalıyor insan .

Aile her türlü desteği sağlıyor diye çocukları esir değil sonuçta.
Tabiki de esir değil. Ailesiyle uyumlu bir hayat mümkün görünmüyorsa belirli yaştan sonra kendine ayrı bir hayat kurabilir, kendi sorumluluğunu kendi üstüne alarak, her zaman kafasının dikine giden birine aile ömür boyu bakmak zorunda değil.
Zorla yaptırılan şeylere ben de karşıyım, istemediği biriyle evlendirmek, istemediği berbat bir yerde ömür boyu çalışmaya mahkum etmek.. bunlar affı mümkün olmayan hatalar. Ama kişinin düzgün bir ailesi varsa kıymetini bilsin bizahmet. Ailenin sorumluğu çocuğu yetiştirirken eğitimiyle terbiyesiyle ilgilenmek, beslenme ve sağlık konusunda elinden her gelen her türlü imkanı sağlamak. Öyle imkan sağlayamam bana zor dünyaya getirdim ya kafasındalarsa da üremeden acilen göçüp gitsinler.
Ama aile bilinçli vicdanlı insanlardan oluşmuşsa, ideal olmasa da ideale yakın düzgün bir ortam sağlıyorsa çocuğun sağlıklı şekilde büyüyüp gelişmesi bilinçlenmesi için, karşılığını istemek de hakları. Ben olsam üstüne titrediğim evladımın saçma sapan tiplere kukla olmasına kızardım birkaç kez uyarırdım hala anlamıyorsa daha sert tedbirler alırdım.

Ailesiyle uyumlu bir hayat mümkün görünmüyorsa belirli yaştan sonra kendine ayrı bir hayat kurabilir
Şuan ben de aynı planları yapmaktayım 5 - 6 ay gibi bir süre ayırdım 😉 tabi aileden tamamen kopmak değil de ayrı evde yaşamak gibi düşüncelerim var.

Şuan ben de aynı planları yapmaktayım 5 - 6 ay gibi bir süre ayırdım 😉 tabi aileden tamamen kopmak değil de ayrı evde yaşamak gibi düşüncelerim var.
İşyerine ulaşım sorunun yoksa hiçç ama hiç rahatını bozma derim :ROFLMAO: ahır gibi evlere bisürü kira onların bakımı tamiratı da hiç bitmiyor hele Ankara tam cehennem çukuruna döndü aldığı göçlerle birlikte zaten berbat bir yer huzur veren doğası yok suyu yok üstüne zebil gibi bir kalabalık ve trafik..

İşyerine ulaşım sorunun yoksa hiçç ama hiç rahatını bozma derim :ROFLMAO: ahır gibi evlere bisürü kira onların bakımı tamiratı da hiç bitmiyor hele Ankara tam cehennem çukuruna döndü aldığı göçlerle birlikte zaten berbat bir yer huzur veren doğası yok suyu yok üstüne zebil gibi bir kalabalık ve trafik..
Belli bir yaştan sonrası maalesef artık zorlayıcı oluyor. Zaten ilçede yaşıyorum küçücük yer hiç bir şey yok, üstüne insanları da anlayışsız sıkıldım iyice, Ankarada merkez taraflarını düşünüyorum .

Geri