hayır yapıyorum, sürekli bir arayış içindeyim. sürekli uyguladığım enerji ritüelleri var. ya da mesela dün gece uykudan uyanıp numarasını sildim zor olsa daYani şuan daha birşey yapmadınız. Acılarla dolu günlere devam.
hayır yapıyorum, sürekli bir arayış içindeyim. sürekli uyguladığım enerji ritüelleri var. ya da mesela dün gece uykudan uyanıp numarasını sildim zor olsa daYani şuan daha birşey yapmadınız. Acılarla dolu günlere devam.
Arasa da görüşmeyin, düşünmeyin boşanıp gelse bile görmeyin, kapıyı pencereyi kilitleyin.. bugün karısına yapan yarın size yapar.. ne haltsa aynı devam eder oyunları entrikalarına, düzelmez daha da kötü olur idare edildikçe.her söyleneni yapasım var.
bak bu dediğin çok doğru. diyelim boşandı ve evlendik. ben onun tlf u her elinde gördüğümde kıskançlıktan deliricem. offf bilemiyorumArasa da görüşmeyin, düşünmeyin boşanıp gelse bile görmeyin, kapıyı pencereyi kilitleyin.. bugün karısına yapan yarın size yapar.. ne haltsa aynı devam eder oyunları entrikalarına, düzelmez daha da kötü olur idare edildikçe.
Hobilerinize vakit ayırın, arkadaşlarınızla gezin eğlenin.. o kişiyi düşünmemek için kendinizi meşgul edin ki buna değecek birisi de değilmiş.
Teşekkürler Her zaman böyle değilim. Biz deneyimlemeye geldik. Başka deneyimlemelere karşı yargılayıcı yaklasirsak kendi yolumuza kendimiz taş koymuş oluruz .Forumda bu kadar pozitif enerjili birini ilk defa görüyorum konuyla bağımsız :d Enerjiniz umarım hep bu kadar yüksek olur.
Şöyle bir şey var yalnız. Adam evli ve de karakter olarak düzgün birisi değil karısını aldatan da zaten hayır gelmez fakat ebeveynlerin bu tip şeyler yapmaya hakkı olmadığı da bir gerçek, herkes ailesi ile yaşasa da bir bireydir sonuçta herkes kendi kararını kendi verebilir yanlış bile olsa ...Bir de ben yazayım @pearl ebeveynin olsam elime sopa alır Allah yarattı demem döverim seni öyle bir döverim ki seni torunlarına anlatırsın.
Laftan sözden anlamıyorsa yapacak başka bir şey kalmaz.Şöyle bir şey var yalnız. Adam evli ve de karakter olarak düzgün birisi değil karısını aldatan da zaten hayır gelmez fakat ebeveynlerin bu tip şeyler yapmaya hakkı olmadığı da bir gerçek, herkes ailesi ile yaşasa da bir bireydir sonuçta herkes kendi kararını kendi verebilir yanlış bile olsa ...
Şahsen bu bana göre yanlış bir yaklaşım. Aile her türlü desteği sağlıyor diye çocukları esir değil sonuçta. Öyle olunca da her şeyi aileden gizlemek zorunda kalıyor insan .Aile her zaman her türlü desteği sağlıyorsa hayatı üzerinde de söz hakkı vardır.
Tabiki de esir değil. Ailesiyle uyumlu bir hayat mümkün görünmüyorsa belirli yaştan sonra kendine ayrı bir hayat kurabilir, kendi sorumluluğunu kendi üstüne alarak, her zaman kafasının dikine giden birine aile ömür boyu bakmak zorunda değil.Aile her türlü desteği sağlıyor diye çocukları esir değil sonuçta.
Şuan ben de aynı planları yapmaktayım 5 - 6 ay gibi bir süre ayırdım tabi aileden tamamen kopmak değil de ayrı evde yaşamak gibi düşüncelerim var.Ailesiyle uyumlu bir hayat mümkün görünmüyorsa belirli yaştan sonra kendine ayrı bir hayat kurabilir
İşyerine ulaşım sorunun yoksa hiçç ama hiç rahatını bozma derim ahır gibi evlere bisürü kira onların bakımı tamiratı da hiç bitmiyor hele Ankara tam cehennem çukuruna döndü aldığı göçlerle birlikte zaten berbat bir yer huzur veren doğası yok suyu yok üstüne zebil gibi bir kalabalık ve trafik..Şuan ben de aynı planları yapmaktayım 5 - 6 ay gibi bir süre ayırdım tabi aileden tamamen kopmak değil de ayrı evde yaşamak gibi düşüncelerim var.
Belli bir yaştan sonrası maalesef artık zorlayıcı oluyor. Zaten ilçede yaşıyorum küçücük yer hiç bir şey yok, üstüne insanları da anlayışsız sıkıldım iyice, Ankarada merkez taraflarını düşünüyorum .İşyerine ulaşım sorunun yoksa hiçç ama hiç rahatını bozma derim ahır gibi evlere bisürü kira onların bakımı tamiratı da hiç bitmiyor hele Ankara tam cehennem çukuruna döndü aldığı göçlerle birlikte zaten berbat bir yer huzur veren doğası yok suyu yok üstüne zebil gibi bir kalabalık ve trafik..
Sabaha kadar araba gürültüsü dinlersin artık pencereler kapalıyken bile.. welcome to hellBelli bir yaştan sonrası maalesef artık zorlayıcı oluyor. Zaten ilçede yaşıyorum küçücük yer hiç bir şey yok, üstüne insanları da anlayışsız sıkıldım iyice, Ankarada merkez taraflarını düşünüyorum .
dikmen ,eryaman batı tarafı iyi merkezi yerler güzel siteler var .Belli bir yaştan sonrası maalesef artık zorlayıcı oluyor. Zaten ilçede yaşıyorum küçücük yer hiç bir şey yok, üstüne insanları da anlayışsız sıkıldım iyice, Ankarada merkez taraflarını düşünüyorum .
1+1 evler de yeter bana zaten tek kişiyim.dikmen ,eryaman batı tarafı iyi merkezi yerler güzel siteler var .
odtü eskişehir yolunda 1+1 bulunur öğrenci yerleşkesi şimdi favori eskişehir izmir antalya aşağı güney ege insanlar metropolden kaçıyor .1+1 evler de yeter bana zaten tek kişiyim.