Bekârdan da gelmiyor yanlış kişiyse Rezilliğini pisliğini bulaştırır çöpünü döker üstüne o kadar.Evli adamlardan hayır gelmez
Evli biriyle ilişkisi olmuş birinden sana tavsiye: devam et bul belanı.
beni düşünen yorumunuz için tşk ederim öncelikle.Meali evdeki kadın sıkıntı çıkarıyor ben ikinizi de idare etmek istiyorum.
Boşanacaksa ne önemi var kriz çıksın işte nasılsa evlilik bitince olaylar durulacak çocuklar için mecbur anlaşmanın bir yolunu bulacaklar.
Bu kişi tehlikeli iyi blöf yapıyor kendini acındırıyor, mağduru oynuyor. Olmaz da hadi oldu diyelim karısından boşanıp sizinle evlense bile bir süre sonra farklı nicklerle sitelerde avlanmaya devam eder. Yeni heyecanlar arar, kendine gizli bir dünya inşa eder, sizle ayrılsa evleneceği kadınla birlikte. Aynı döngü devam eder durur. Siz ondan tamamen vazgeçerseniz de diğerleriyle birlikte yola devam eder. Muhtemelen vardır kıyıda köşede evlilik hayali kuracağı başka kadınlar. Defedin gitsin vakit kaybı. Bol miktarda aldatılmanın ve yalanın olduğu bir ilişkiyi göze alamıyorsanız tabi.
nasıl bir bela bekliyor daha beni ki, bu kadarı zaten zor, paylaşmak istersen biraz ipucu verebilirsinEvli biriyle ilişkisi olmuş birinden sana tavsiye: devam et bul belanı.
çok tşk ederim. yoluma devam etmeyi çok istiyorum. inşallah olacak..Merhaba Pearl,
İnan bana yaptıklarımızın yapamadıklarımızı telafi ettiğini elbet görürüz. Bazen kapıyı çarpıp, çekip gidebilmeyi bilmek gerekiyor! Hayatının akışını, hayatına sana rağmen devam etmek isteyen biri için asla durdurma. Zaman akıp geçiyor ve hiç kimseyi beklemiyor. Her ne olursa olsun yoluna devam et.
Saygılarımla.
3 çocuğunun annesinin diyecektim *3 çocuğunun arkasından işler çeviren adam sana neler yapmaz. Neden milyonlarca erkek icinden bana sadece acı çektirecek olan adamı seviyorum diye sorgula ve vazgeçmeye bak
dişil enerjimi açığa çıkarmaya çalışıyorum. bu konuda daha başarılı olmak adına @Retro nun hayrına bana bi el atmasını bekliyorum
Tüh ben bukadar işlem verdim. Para istemedim.El attım. Buraya kadar 50€
Ama kahinimiz yaşam koçu fal da bakar hayırlı kısmet de bulur bohcaci kadın gibimTüh ben bukadar işlem verdim. Para istemedim.
Sizin gibi tabiri caizse duygusal ponçikleri bir anlayamadım gitti. Çünkü mantık 0 (Sıfır). O yüzden bence vazgeçmeyin sakın. Yorulmanıza gerek yok. Zaten başınız daha çok derde girince kendiliğinden her şey olacağına varıyor.herkese mrb,
siteyi frekans yükseltmek gibi konularda araştırma yaparken buldum. güzel konular var sitede ama sıkıntım biraz kapsamlı.
sitede tecrübesi olan ya da yorum yapmak isteyenler olursa konuma yorum yapabilirler.
ben internet üzeri evlilik sitesinden tanıştığım bir adamın 2-3 kadar sonra evli olduğunu öğrendim. ama malesef ki iş işten geçmişti ve ben onu çok seviyorum.
ve 3 tane çocuğu var. belki diğer evli erkeklerde olduğu gibi aynı yalanlar diyen olur ama eşiyle cinsel bir çekiminin olmadığın görücü usulü evlendiğini söylüyor ve ilk zamanlar nasıl olur , boşanabilir miyim diye konuşuyor ama şuan sevmesem de mecburen çocuklar için yaşamak zorundayım diyerek ayrıldı benden.
şuan belki neden hala bunun derdindesin diyebilirsiniz ama bu işin içine ben girmedim, evli olduğunu öğrendikten sonra da boşanma ümidini yine veren kendisi ama şuan yok istemiyorum diyor. şuan ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. ben yazınca yine dayanamayıp cevap veriyor ama hep bitmesi gerekir diyor.
sizce bu durumda ben nasıl vazgeçebilirim. ya da başından böyle zorlu bir süreç geçenler varsa manevi olarak nasıl atlattılar sormak istiyorum.
Tüh ben bukadar işlem verdim. Para istemedim.
Ama kahinimiz yaşam koçu fal da bakar hayırlı kısmet de bulur bohcaci kadın gibim
ben de sitede birçok araştırma yaptım ama tabi siz eski üye olarak daha etkilileri bulmuşsunuzdur. çok tşk ederimmmBunu bağ kesmek için kullanabilirsiniz.SAMURAY & Doktor Who skriptler
Manevi bedenlerinizden bütün zararlı bağlantıları ( kanallarda "kaçak hatlar") keser. Gün batımında aktiflestirmeye tavsiyem. Manevi bedenlerinizi şifalandiracak. Olan delikleri kapatacak. Ertesi gün Gündoğdumunda aktiflestirin. Skriptlerin çalışması bittiğinde size haber verilecek. (rüya...www.gizlimabet.com
https://www.gizlimabet.com/konular/free-skript.37280/
Bu işlem yanlış düşünme kalıpları yok etmeye yardımcı olur.
Bu yanlış düşünce kalıpları yok etmek için, psikolojik yontem. Üstteki işlemle birlikte daha iyi ve hızlı sonuç alırsınız.BSFF
BSFF (Be Set Free Fast) - bilinçaltı programları yok etmek için kullanılan bir teknik, Amerikalı psikiyatrist Larry Nims tarafından yaratıldı. Tekniğin amacı, kişinin yeteneklerini engelleyen içsel stresin nedenini bulmak ve bilinçaltıyla bağlantı kurarak onu ortadan kaldırmaktır. Tüm süreç...www.gizlimabet.com
Bunu kendinize yapabilirsiniz. Aşık olduğunuz kişinin gerçek yüzünü görmek için.GÖZ AÇAN
Göz açan skriptin gücüyle. Falanca kişi ( buraya istenilen sonucu soluyoruz. Gerçeği görsün, abartacak bir şeyin olmadığını anlasın gibi) Skript bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacaktır. Skripti su ekementiyle aktiflestiriyorum. Amin. Skripti su ekementiyle aktiflestirip, sakliyoruz...www.gizlimabet.com
https://www.gizlimabet.com/konular/karmik-dugumleri-cozme-calismasi.34791/
Durumunuz karmikse bu yöntemi deneyebilirsiniz.
dişil enerjini frenle demişsin ya, dişil davranmıyorum maalesef, yani bir ilişki için bu kadar çabalamak dişillik değil ki. olanı kabul, daha çok almayı seçme ve bekleme dişil özellikleri ben de yok galiba. tam olarak dişilden kastın ne ve nasıl davranmak?Tmm şu dişil enerjini artık masaya yatırmanın vakti geldi. Geç bile kaldık. Biraz frenle şu dişil enerjini. Çıkarcam diye çabalarsan kendin üzerinde deney yapmış olursun. Yani atomlarını gözlemlemiş olursun. Yani nazarını kendine etmiş olursun. Yani Deney yaparsan evrenin tersine işler.
Dişil enerjini frenle bak nasıl da feveran etmek için kendiliğinden yükselmeye başlıyor. Dişil enerji istanbul borsası gibidir. Berekettir ama zırt pırt al-sat yaparsan bir anda batarsın.
El attım. Buraya kadar 50€
işte ne olacağı konusunda benim bile bir fikrim yok. umarım bundan daha kötüsü olmaz. ama buraya güncelleme yapmayı düşünüyorum.Sizin gibi tabiri caizse duygusal ponçikleri bir anlayamadım gitti. Çünkü mantık 0 (Sıfır). O yüzden bence vazgeçmeyin sakın. Yorulmanıza gerek yok. Zaten başınız daha çok derde girince kendiliğinden her şey olacağına varıyor.
dişil enerjini frenle demişsin ya, dişil davranmıyorum maalesef,
yani bir ilişki için bu kadar çabalamak dişillik değil ki.
daha çok almayı seçme ve bekleme dişil özellikleri ben de yok galiba.
tam olarak dişilden kastın ne ve nasıl davranmak?
atılan ele tşk ederim, hissime göre de inanılmaz hayırsever duruyorsun buradan
vayyy be ne kadar güzel bir cevap olmuş tşk ederim.Tmm. Buraya kadar güzel. Bozma.
Atomda elektronlar dişidir. Eksi yüklüdür. Napar elektronlar? Protonun etrafında dönerler. Protonlar eril, elektronlar dişil enerjidir. Protonlar atomun merkezinde pozitif yüklü halde bulunur iken, elektronlar atomun çeperinde negatif yüklü ve son derece kıpırdaktırlar. Yani hoşlandığın adam senin alfan aslında ve sen de onun etrafında döndüğün için elektronsun. Gayet dişisin yani. Elektrik kelimesi de zaten elektrondan gelir.
Abayı yaktığın için, adam için ha bire birseyler yaptığın için gayet te dişilsin aslında.
O zaman sıkıntı. Büyük sıkıntı.
Sevdiğin adam ne derse he demek
Hayırseverim evet, borçların kabarıyor ama.
Sal adamı gitsin. Madem eril enerjin fazla, "elimi sallasam ellisi, bana adam mı yok" diyebil hiç olmazsa. Diyemiyorsan da dişil enerjine kusur bulma. Çünkü sana bunu dedirtemeyen de dişil enerjin.
300$
O kendisine zaren eril birini arıyordu. Biri gelsin de onun yerine kararları versin. Sorumluluğu alsın. ( bu da dişil mı, daha çok çocuk gibi) Sen boşan diyemedin, yeterince eril olamadın.adamı gerçekten saldım
Koş Retro, eriliğini kurtar.bu arada sitedeki diğer tüm yazıların da harika..