evli olması?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pearl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tmm. Buraya kadar güzel. Bozma.

Atomda elektronlar dişidir. Eksi yüklüdür. Napar elektronlar? Protonun etrafında dönerler. Protonlar eril, elektronlar dişil enerjidir. Protonlar atomun merkezinde pozitif yüklü halde bulunur iken, elektronlar atomun çeperinde negatif yüklü ve son derece kıpırdaktırlar. Yani hoşlandığın adam senin alfan aslında ve sen de onun etrafında döndüğün için elektronsun. Gayet dişisin yani. Elektrik kelimesi de zaten elektrondan gelir.

Abayı yaktığın için, adam için ha bire birseyler yaptığın için gayet te dişilsin aslında.

O zaman sıkıntı. Büyük sıkıntı.

Sevdiğin adam ne derse he demek 😀

Hayırseverim evet, borçların kabarıyor ama.
Sal adamı gitsin. Madem eril enerjin fazla, "elimi sallasam ellisi, bana adam mı yok" diyebil hiç olmazsa. Diyemiyorsan da dişil enerjine kusur bulma. Çünkü sana bunu dedirtemeyen de dişil enerjin.

300$
Dolandırıcı cinci hocalar gibisin :D 300💲nedir çok pahalı seda sayanın medyumu olsan siparişe göre koca bulsan tamam da 😍
Rus kadınlar bile daha ucuz 100$
sen istiyor sex vermek 100$🤩
sen de muska filan yolla bari nefesi kuvvetli bohçacı kadın ruhlu kahinimiz 👻

Koş Retro, eriliğini kurtar.

Evet.
Hüseyin Bolt gibi koşar, cin gibi kaçarım. Yakalanırsam planımın parçasıdır. Plan yaparken geç olsuysa, yatıp uyur, planı yolda düşünürüm. xd
Dolandırıcı cinci hocalar gibisin :D 300💲nedir çok pahalı

Onlar güzel dolandıramıyorlar. Güzel dolandırabilmek önemli. Plaseboyu inceden veremiyorsan dolandırıcıyım demiceksin arkadaş. Plasebonun işlemesi nasıl oluyor peki? 300 doları verdiğin anda başlıyor şifası. Plasebo gerçek tıptan daha etkilidir. Bilim diyor bunu.

seda sayanın medyumu olsan siparişe göre koca bulsan tamam da 😍

:D

Rus kadınlar bile daha ucuz 100$

Onlar geleceği çok sınırlı görebiliyorlar.
Sen verecek 100 dolar ; ben edecek seni mutlu. Bu kadar.

1 hafta sonra ?

Gene verecek, gene mutlu olacak..
Ucuz dediğin şeyi 52 haftadan hesapla istersen : D
Haftada birse o da. Haftada bir Türkiye şartlarında tasarruf ekonomisi demek ayrıca.

sen de muska filan yolla bari 👻

Muska pahalı, run vereyim. Run Run Run !

Son düzenleme:
O kendisine zaren eril birini arıyordu. Biri gelsin de onun yerine kararları versin. Sorumluluğu alsın. ( bu da dişil mı, daha çok çocuk gibi) Sen boşan diyemedin, yeterince eril olamadın.

Koş Retro, eriliğini kurtar.
evet doğru tespit ben onun istediğini yapamadım. hatta daha da ayrıntı vereyim istiyordu ki karısı bizi bir yerde görsün. eşinin işyerinin önündeki cafeye götürdü beni. tabi ki ben bilmediğim için o zamanlar evli olduğunu bunları sonradan öğreniyorum. yani aslında o eşi görsün ya da birisi söylesin falan da istedi. yani bilemiyorum o kadar karışığım ki , aldatılan kadınları gördükçe, ben aldatılmaktan bu kadar korkarken şu ne yaşıyorum cidden bilmiyorum...
tam bir karaktersizlik örneği..

Evet.
Hüseyin Bolt gibi koşar, cin gibi kaçarım. Yakalanırsam planımın parçasıdır. Plan yaparken geç olsuysa, yatıp uyur, planı yolda düşünürüm. xd

Onlar güzel dolandıramıyorlar. Güzel dolandırabilmek önemli. Plaseboyu inceden veremiyorsan dolandırıcıyım demiceksin arkadaş. Plasebonun işlemesi nasıl oluyor peki? 300 doları verdiğin anda başlıyor şifası. Plasebo gerçek tıptan daha etkilidir. Bilim diyor bunu.

:D

Onlar geleceği çok sınırlı görebiliyorlar.
Sen verecek 100 dolar ; ben edecek seni mutlu. Bu kadar.

1 hafta sonra ?

Gene verecek, gene mutlu olacak..
Ucuz dediğin şeyi 52 haftadan hesapla istersen : D
Haftada birse o da. Haftada bir Türkiye şartlarında tasarruf ekonomisi demek ayrıca.

Muska pahalı, run vereyim. Run Run Run !
güncel borcum ne kadar acaba ödeme yollarına ilişkin muhabbet çok fena yerlere gitmiş yalnız : )

evet doğru tespit ben onun istediğini yapamadım. hatta daha da ayrıntı vereyim istiyordu ki karısı bizi bir yerde görsün. eşinin işyerinin önündeki cafeye götürdü beni. tabi ki ben bilmediğim için o zamanlar evli olduğunu bunları sonradan öğreniyorum. yani aslında o eşi görsün ya da birisi söylesin falan da istedi. yani bilemiyorum o kadar karışığım ki , aldatılan kadınları gördükçe, ben aldatılmaktan bu kadar korkarken şu ne yaşıyorum cidden bilmiyorum...
tam bir karaktersizlik örneği..
Başka bir konuda kadınların aldatma sebebi yazdım. Kadınlar genellikle intikam almak için aldatır. Ve erkeğin bunu öğrenmesi için uğraşır. Bu adamın (tabiri caizse) davranışı tamamen dişil. Hatta boşanma niyeti yoktu. Bela olacak birini arıyordu. Karısına arayıp "koçanı seviyorum, onu rahat bırak "diyecek birini.
Fena kullanmış sizi.

Başka bir konuda kadınların aldatma sebebi yazdım. Kadınlar genellikle intikam almak için aldatır. Ve erkeğin bunu öğrenmesi için uğraşır. Bu adamın (tabiri caizse) davranışı tamamen dişil. Hatta boşanma niyeti yoktu. Bela olacak birini arıyordu. Karısına arayıp "koçanı seviyorum, onu rahat bırak "diyecek birini.
Fena kullanmış sizi.
normal bir insan bunu neden ister ki ben de bunu anlamıyorum. ama gece boyu elinden telefonu ben bırak dememe rağmen gece yarısı bile bana mesaj yazıyordu. yani kriz çıksın diye kendi uğraştı. o bela arıyor olabilir ama ben aramıyordum : )

Fena kullanmış sizi.
Amaç karısının güvenini kırıp kıskandırmak mı yani 🧐
Ne cinsler var neyseki evliyken çıkmış karşısına bi de bekar olsaydı ne işler açardı başına ne işler.. gitsin sadaka versin çabuk kurtulduğu için :sick:

3 çocuklu kadın boşanmaktan korkar herhalde. Karısından intikam alıyordu. Bence.

Evlilik sitesinde ilk bulduğu kişi, konuyu yazan arkadaş bile değildir ( yüksek olasılıkla ) Adam sapkın biri.
Karısının, adamın gün içinde neler yaptığından haberi bile olmayabilir. İntikam vs olduğunu düşünmüyorum.

Doğuştan tılsımlı dediğimiz insanlar var. İlahi koruması olan, niyetinin ekmeğini yiyen insanlar.
Salise olasılıkla, muhatabının arka planda ne yaptığını görebilen.. Hatta duble görebilen. Ne yazık ki herkes bu kadar şanslı değil.

Evlilik sitesinde ilk bulduğu kişi, konuyu yazan arkadaş bile değildir ( yüksek olasılıkla ) Adam sapkın biri.
Karısının, adamın gün içinde neler yaptığından haberi bile olmayabilir. İntikam vs olduğunu düşünmüyorum.

Doğuştan tılsımlı dediğimiz insanlar var. İlahi koruması olan, niyetinin ekmeğini yiyen insanlar.
Salise olasılıkla, muhatabının arka planda ne yaptığını görebilen.. Hatta duble görebilen. Ne yazık ki herkes bu kadar şanslı değil.
Bence adam narsist, intikam almaya çalışmıyor normal hali böyle :ROFLMAO:
Burda şanslı olan adamın karısı değil konuyu açan üye.. erkenden öğrendi neler döndüğünü.

herkese mrb,
siteyi frekans yükseltmek gibi konularda araştırma yaparken buldum. güzel konular var sitede ama sıkıntım biraz kapsamlı.
sitede tecrübesi olan ya da yorum yapmak isteyenler olursa konuma yorum yapabilirler.
ben internet üzeri evlilik sitesinden tanıştığım bir adamın 2-3 kadar sonra evli olduğunu öğrendim. ama malesef ki iş işten geçmişti ve ben onu çok seviyorum.
ve 3 tane çocuğu var. belki diğer evli erkeklerde olduğu gibi aynı yalanlar diyen olur ama eşiyle cinsel bir çekiminin olmadığın görücü usulü evlendiğini söylüyor ve ilk zamanlar nasıl olur , boşanabilir miyim diye konuşuyor ama şuan sevmesem de mecburen çocuklar için yaşamak zorundayım diyerek ayrıldı benden.
şuan belki neden hala bunun derdindesin diyebilirsiniz ama bu işin içine ben girmedim, evli olduğunu öğrendikten sonra da boşanma ümidini yine veren kendisi ama şuan yok istemiyorum diyor. şuan ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. ben yazınca yine dayanamayıp cevap veriyor ama hep bitmesi gerekir diyor.
sizce bu durumda ben nasıl vazgeçebilirim. ya da başından böyle zorlu bir süreç geçenler varsa manevi olarak nasıl atlattılar sormak istiyorum.
Bu konular iki taraflı yargılamayı hoş bulmuyorum fakat internet tabanlı duygusal iletişime hiçmi hiç sıcak bakmıyorum güvenli değil eğlenmek zaman geçirmek partner aramak için yerler birde bunu suistimal eden dolandırıcı pislik insanlar var internet tabanında tanışmak sağlıklı değil iş aramak eşya sipariş etmek mantıklı makulda gönül işleri güvenilmez geçmiş illişkinizi yargılamıyorum konuyu sadece internet tabanı cinsel maddi suistimal etmek hatta başa bela olma olaylarıda var en sağlıksı kendi çevreniz yüz yüze genç kızsınız allah gönlünüze göre versin kesinlikle yargılamıyorum çok severse boşanır düzen kurar sizinle o kişinin dirayetine samimiyetine kalmış bu iş olaylar ne nasıl nedenler den olduğunu bilemediğim için sizi eleştirmek istemiyorum .

dışardan bakınca evet belki daha kolay olabilir. ama işin içindeyken o kadar soğuk kanlı ve mantıklı düşünemiyorsun. ben onun iyi biri olduğunu iddia etmiyorum ama maalesef bir kere sevince olaya nötr bakabilmek en azından olayın içindeyken mümkün olamıyor.
ben ona ulaşmıyorum zaten ama o ulaşırsa cevap verir miyim emin değilim. versem de tabi ki eskisi gibi olamaz. çünkü o artık seçimini yaptı.
tek istediğim hayırlısı neyse onun olması. ama bunalım günlerinden biri olarak tarihe geçebilirsin 23.08.2024

İntikam, ya da sapkınlık. Ne farkeder...

Usulde çok fark var
intikamın doğasında planlı olmak,
sapkınlığın doğasında doğaçlama var.

Rhea, kurtulduğu için sadaka versin dedi. Kurban kessin bence.

Kurban kessin. Kurban kesenin kendini kurban yerine koyma dürtüleri de kesilir. Her sene bir tane kessin. Kanı akarken izlesin hatta. İzleyemezse kendini kesilen hayvanın yerine koymaya devam eder.

Usulde çok fark var
intikamın doğasında planlı olmak,
sapkınlığın doğasında doğaçlama var.

Kurban kessin. Kurban kesenin kendini kurban yerine koyma dürtüleri de kesilir. Her sene bir tane kessin. Kanı akarken izlesin hatta. İzleyemezse kendini kesilen hayvanın yerine koymaya devam eder.
tek istediğim şu ilişkiler döngüsünden kurtulmak. yani kurban kesmek iyi gelir mi diyorsunuz,
bilmiyorum her söyleneni yapasım var.

Geri