Tabi ki ancak bir medyumdan öğrenebilirsiniz, piyasada tonla şarlatan var onlardan sakının, gerçekten bu işi yapanlara danışın. Uruma mesaj atabilirsiniz tabii ki neden atmayasınız. Vakit bulduğu bir anda size dönecektir.benim erkek arkadaşımın böyle bir sorunu var ama emin değilim büyülü olup olmadığına, ama büyülü olduğu düşüncesi daha ağır basıyor.
bunu da mı medyumdan öğrenmem lazım? urum a emsaj atsam yardımcı olur mu acaba? ya da bildiğiniz güvenilir başka bir usta var mı?
Genelde eşini aldatanlara yaşlı kaynanaları tarafından yapılır-yaptırılır.Hatta annem halamı aldatan enişteme babaannemin bu uygulamayı yaptığını söylüyor.Ben onun yalancısıyımHakkikaten korktum yav18 yaşında bir genç olarak bir an bana yapılabileceğini düşündümde,hiç hoş değil
hayır ilmin gerçek uygulamasını yazmadıktan sonra neyi paylaşıorsunuz ben bunu anlamadım.bir takım şeylemiş!bu kadarlıını hemen hemen her kes bilir zaten de ney yazılır?ya hep ya hiç diyorum....
Bunun icin oncelikle bir asma kilide ihtiyac vardir ,bu uygulama sali gunu saat 6-8 arasi yada persembe gunu 10- 12 arasi yapilir( sabahmi ogleden sonrami yazmiyorum!!) Sivri uclu bir sey ile ( bir pergel ucu en uygunudur) asma kilidin yuzeyine yazilacak bir takim yazilarin ardindan anahtar kilide sokulup cevrilirken " falandan olma filanin "urucunu" kendimden basak alemdeki tum kadinlarin "ferecine" kapatiyorum diyerek kilitlenir.Denenmisdir etkisi tartisilmaz.
Amam unutulmamasi gerekn sey buyuyu yaptiginiz kisi eger sizi sevmiyorsa sadece cinsel anlamda sizi kullanacakdir onun size asikolmasini saglayamazsiniz.Bu uygulama ardindan kisi bir kadinla beraber olamk istediginde ayni yataga girsebile asla birlesme gerceklestiremeyecekdir ve ereksion sorunu yasayacakdir
arkadaşlar ben bu eksik bilginin boşluklarını buldum.merak edenler özelden sorabilirler.burada yazamayacağım.cümleler bulunduruyor...o yüzden sadece merak edenler sorsun. sevgiler...sunu belirteyim.bu büyü ya gün doğmadan yada gece yarısı yapılır...saati önemli değil
Selenim adlı üye yasaklı.. Size nasıl cevap verebilir?slm selenim bu büyünün tam şeklin banada gönderebilirmisn gerçekten kocam çiin çok ihtiyacım var tşk.
pantea eşim için yapacam onu çok seviyorum ve yıllardır onu paylaşıyor olmak çok kötü bir duygu özelden atarmısın çok rica ediyorum sevmek nedir bilirmisiniz yardımcı olacagınızı umuyorum saglıcakla kalın ...