Erkegin cinsel gucunu baglamak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pantea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim erkek arkadaşımın böyle bir sorunu var ama emin değilim büyülü olup olmadığına, ama büyülü olduğu düşüncesi daha ağır basıyor.
bunu da mı medyumdan öğrenmem lazım? urum a emsaj atsam yardımcı olur mu acaba? ya da bildiğiniz güvenilir başka bir usta var mı?

benim erkek arkadaşımın böyle bir sorunu var ama emin değilim büyülü olup olmadığına, ama büyülü olduğu düşüncesi daha ağır basıyor.
bunu da mı medyumdan öğrenmem lazım? urum a emsaj atsam yardımcı olur mu acaba? ya da bildiğiniz güvenilir başka bir usta var mı?
Tabi ki ancak bir medyumdan öğrenebilirsiniz, piyasada tonla şarlatan var onlardan sakının, gerçekten bu işi yapanlara danışın. Uruma mesaj atabilirsiniz tabii ki neden atmayasınız. Vakit bulduğu bir anda size dönecektir.

Bir an majiden tiksindim.Art niyetli insanların eline geçmemesi gereken bir güç,iyi ki eksik veriliyor.Şahsen dini tercihler sebebiyle büyü uygulamasında bulunmadım bulunmam da,ama bilmek her zaman iyidir ve normalde hayatta öğrenemeyeceğim ilimleri önüme serdiği için mabede teşşekkürler

En yaygın olan uygulamalardan biri ne yazıkki:offtopic:
Yaşlı nineler çok yapar.Eşek kılıyla yapılıyordu sanırsam.

Hakkikaten korktum yav:)18 yaşında bir genç olarak bir an bana yapılabileceğini düşündümde,hiç hoş değil:)

Hakkikaten korktum yav:)18 yaşında bir genç olarak bir an bana yapılabileceğini düşündümde,hiç hoş değil:)
Genelde eşini aldatanlara yaşlı kaynanaları tarafından yapılır-yaptırılır.Hatta annem halamı aldatan enişteme babaannemin bu uygulamayı yaptığını söylüyor.Ben onun yalancısıyım:)

hayır ilmin gerçek uygulamasını yazmadıktan sonra neyi paylaşıorsunuz ben bunu anlamadım.bir takım şeylemiş!bu kadarlıını hemen hemen her kes bilir zaten de ney yazılır?ya hep ya hiç diyorum....

hayır ilmin gerçek uygulamasını yazmadıktan sonra neyi paylaşıorsunuz ben bunu anlamadım.bir takım şeylemiş!bu kadarlıını hemen hemen her kes bilir zaten de ney yazılır?ya hep ya hiç diyorum....

Tam formülü paylaşalım sonra herkes birbirinin erkekliğini bağlasın dursun. Olacak iş mi?

Sitemizde yeri geldiğinde bilgi amaçlı eksik şekilde ölüm büyüleri paylaşılıyor. Onlar için de ya hep ya hiç diyebilecek misiniz?

Bu paylaşımlar yapılırken amacımız insanların birbiri üzerinde denemesi değil, böyle birşeyin var olduğundan haberdar olmasıdır. Daha ötesi mümkünat dahilinde değildir. Sitemizde Hiçbir zaman negatif uygulamalar tam formülleriyle paylaşılmaz.

Ayrıca yazdıklarınızı göndermeden önce tekrar okursanız imla hatalarınızı düzeltme imkanı bulursunuz.

slm kilit büyüsünde kilide yazılacak duayı yazarsanız sevinirim eşim başka kadınlarla münasebet halinde onun yüzünden sağlık problemleri yaşıyorum teşekkürler şimdiden

Bunun icin oncelikle bir asma kilide ihtiyac vardir ,bu uygulama sali gunu saat 6-8 arasi yada persembe gunu 10- 12 arasi yapilir( sabahmi ogleden sonrami yazmiyorum!!) Sivri uclu bir sey ile ( bir pergel ucu en uygunudur) asma kilidin yuzeyine yazilacak bir takim yazilarin ardindan anahtar kilide sokulup cevrilirken " falandan olma filanin "urucunu" kendimden basak alemdeki tum kadinlarin "ferecine" kapatiyorum diyerek kilitlenir.Denenmisdir etkisi tartisilmaz.
Amam unutulmamasi gerekn sey buyuyu yaptiginiz kisi eger sizi sevmiyorsa sadece cinsel anlamda sizi kullanacakdir onun size asikolmasini saglayamazsiniz.Bu uygulama ardindan kisi bir kadinla beraber olamk istediginde ayni yataga girsebile asla birlesme gerceklestiremeyecekdir ve ereksion sorunu yasayacakdir

arkadaşlar ben bu eksik bilginin boşluklarını buldum.merak edenler özelden sorabilirler.burada yazamayacağım.cümleler bulunduruyor...o yüzden sadece merak edenler sorsun. sevgiler...sunu belirteyim.bu büyü ya gün doğmadan yada gece yarısı yapılır...saati önemli değil

slm selenim bu büyünün tam şeklin banada gönderebilirmisn gerçekten kocam çiin çok ihtiyacım var tşk.

arkadaşlar ben bu yontemi eşim icin yapacagım eşim 7 yıldır bir kadının pecesine düşmüş 3 cocuk annesiyim belki sizlerin sayasinde 28 yıllık yuvamı kurtaracagım bana ozelden gonderin ve siz deyerli arkadaşlarım sayenizde bu kadından kurtulurum

Sen bence eşinden kurtul. 12 sene önce sadece 1 kez aldattı boşanmıcam diye 5 yıl yalvardı ama faydası yoktu. başkasına ait olmuş bedene sahip bir ruh bana göre değil. bence sende bu kadar değersiz değilsin. Önce kendin için yaşa.Ha boşanmam diyorsanda görmemiş duymamış gibi yap. Tilkinin dönüp dolaşcağı yer kürkçü dükkanı. Son karar senin... Ama sadece cinselliğin tuttuğu bir evlilik, bilmem iyi düşün bence...

Bu bir Başkası İçin Yapılabilir mi ? Yani Diyelim Akrabalarımız İçinde Evli bir Adam Bize Asılıyor. Söyleyemiyoruz da kimseye. İşte Filancanın Kızından Baska kimseyle olamasın desek Tutar mı ? Bu bize Çözüm Olur mu ?

pantea eşim için yapacam onu çok seviyorum ve yıllardır onu paylaşıyor olmak çok kötü bir duygu özelden atarmısın çok rica ediyorum sevmek nedir bilirmisiniz yardımcı olacagınızı umuyorum saglıcakla kalın ...

Bu büyüyü bozma tekniği. Eğer ihtiyacı olan varsa tabi ki. Önce üzerinde ekmek pişirilmiş bir sac alınır. Bazı dualar okunur. Sac bir güzel yıkanır. Un ve ekmek parçası kalmasın diye. Daha sonra da kime yapılmışsa besmele çektikten sonra niyet ettim bütün pisliklerden arınmaya diye niyet ettirilir. Sol ayakla banyoya girer ve sacın üstünde boy abdesti alır. 1 saate kalmaz büyünün etkisi kaybolur.
Sevgi ve ışıkla kalın...

sevgili terzi444 bu alanda bilginiz yok ise başarılı olmanız çok dusuk bir olasılık modlardan yardım isteyiniz

pantea eşim için yapacam onu çok seviyorum ve yıllardır onu paylaşıyor olmak çok kötü bir duygu özelden atarmısın çok rica ediyorum sevmek nedir bilirmisiniz yardımcı olacagınızı umuyorum saglıcakla kalın ...

Seslendiğiniz kişi sizi duyamaz. Kendisi islami ülkelerin birinde yaşıyor ve bu siteye giremiyor. Herşeyi kısıtlı, bir ara kısa bir süreliğine siteye tekrar girmişti ama epeyidir giremiyor. Tekrar girebilir mi ne zaman girebilir bilemiyoruz. Duysa idi de böyle bir şeyi anlatmazdı zaten, bu tip şeylerin yapılmasını istemeyen ama bilgilerini -neler varmış bu alemde, herkes görsün ona göre tedbirini alsın veya başına geldiğinde nelere maruz kaldığını anlasın amacı ile- paylaşmak isteyen birisidir.

Geri