Erkegin cinsel gucunu baglamak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pantea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar benim yapmak istedim kötülükamaclı değil zaten böyle bir sey yapsam bile kadın bana dua eder

süper . bunu bütün evli kadınlar öğrenmeli aldatmalara son olur yuva yıkılmalarınada. yanlız eş yaparsa tabi dost yaparsa vay

İyi ki bu büyü tam olarak verilmemiş ne kadar kötü işler için kullanacak insan varmış meğer.

İyi ki bu büyü tam olarak verilmemiş ne kadar kötü işler için kullanacak insan varmış meğer.
Tam isabet buyurmuşsun, bağlamak istedikleriniz açısından birde bakın olaya bakalım. Örnek olrak beni alalım

evli olduğumu yada sevgilim olduğunu düşünelim bu bana böyle bir büyü yaptı karım ise konuşur o büyüyü bozdurmasını isterim, bana güvenemiyorsa yolunu alsın benle işi olmaz, sevgilimse buna karşı bende ona güzelliğini elinden alacak büyü yaparım bırakırım ortada, hele ki ilk sayfalarda gördüm bir örnek gibi ayrıldığım sevgilim yapacak çözümsüz ölüm büyüsünü gram düşünmeden yaparım benim psikolojimle oynayacak ve ben affedicem. Sakına bayanlar sakına erkeğin gururuyla büyü yoluyla oynamayın

Tam isabet buyurmuşsun, bağlamak istedikleriniz açısından birde bakın olaya bakalım. Örnek olrak beni alalım

evli olduğumu yada sevgilim olduğunu düşünelim bu bana böyle bir büyü yaptı karım ise konuşur o büyüyü bozdurmasını isterim, bana güvenemiyorsa yolunu alsın benle işi olmaz, sevgilimse buna karşı bende ona güzelliğini elinden alacak büyü yaparım bırakırım ortada, hele ki ilk sayfalarda gördüm bir örnek gibi ayrıldığım sevgilim yapacak çözümsüz ölüm büyüsünü gram düşünmeden yaparım benim psikolojimle oynayacak ve ben affedicem. Sakına bayanlar sakına erkeğin gururuyla büyü yoluyla oynamayın

merak etme bayanlar akıllıdır onlara yapacagın büyüyü önce sana büyü yaparken düşünür önlem alırlaR:D:D

Benim burada anlamadigim insanlara boyle birseyin oldugunu yaziyorsun Pantea kardes...Eksik bilgiler veriyorsun....Insanlar tam tarifi isteyince...Gunahi vebali boynuma alamam diyorsun...O zaman hic boyle birseyin basligini acmak biraz sacma degilmi...Yanlis dusunuyoram duzeltin lutfen

hemen düzelteyim.. pantea bu büyü tariflerini hemen elinize kalem kağıt alın milletin urucunu bağlayın diye yazmıyor..ne demiş bilmeyenlere genel kültür olsun diye..böyle bir uygulamayla karşılaşırsanız nedir ne değildir fikriniz olsun diye..

Henüz forumda 5 mesajı olan bir üyenin bu kadar rahat olması beklenen bir şey değil...Demekki neymiş açık açık yazsak hemen koşa koşa yapacak binlerce insan varmış...Bunun kendi başınıza geldiğini düşünüp biraz empati kursanız keşke...

bencede cevap süper 5 msjlık üye yapabilir ama bizim daha büyü yapmak için becerimiz oldugunu sanmıyoruz 490 msjla:D

Geri