Erkegin cinsel gucunu baglamak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pantea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu türlü uygulamların tamamınınverilmesi site yönetimince uygun bulunmamaktadır daha öncede bilirtimiz gibi kişinin sağlığı negatif etkileyecek olan lanetleme işlemleri eksik verilmektedir. lanet diışındaki tüm uygulamlar tam verilmektedir

bu türlü uygulamların tamamınınverilmesi site yönetimince uygun bulunmamaktadır daha öncede bilirtimiz gibi kişinin sağlığı negatif etkileyecek olan lanetleme işlemleri eksik verilmektedir. lanet diışındaki tüm uygulamlar tam verilmektedir

kilidin üzerine yazılması gerekenleri öğrenmek istiyorum

waterlilly öncelikle üslübunuz cok yanlış artı her şekilde acık olsaydı bu förmül sanırım erkek arkadaşlarımızın durumu harab olurdu.Buradaki amaç bilgilendirmek böyle konular yani kişilerin hayatını tamamıyle etkileyecek konular tabiki gizli kalacaktır.buradaki amaç yine tekrarlıyorum bilgilendirmek uygulamalı ve kişiye zararı (manen)zararlı uygulamalar acıkca verilmiyor.yararlı olan zaten forumumuzda bir sürü uygulama var.biraz araştırabilir ve bu yontemi denemekten önce olayı olumlu hale getire bilirsiniz bence

iyi forumlar

:hurray:Mantıklı aslında iyi fikir ama bi sorum var diyelimki yaptık ve tuttu büyü sonra bozmak istiyoruz o nasıl olacak?

Bu büyü kalıcı mıdır?Diyelim karısı kocası için böyle bir büyü yaptırdı ama sonra acıdı vazgeçti.Geri dönülmesi mümkün bir büyümü?

iyiki eksik bilgi verilmiş mazallah bütün erkekler iktidarsız olurmuş.eşini belki biyere kadar anlayabilirim ama sevgilisine hatta sevgilisi olmayan insana bile yapmak isteyenler çıkmış nasıl bukadar kolay bi insanın hayatıyla oynanabiliyor.eşime bile asla böyle birşey yapmazdım önce onun kendi iradesidir sonra ayrıldığınızı yada önce vefat ettiğinizi düşünün hayatına devam etmesini isterim şahsen....

Soz konusu paylasim benim paylasimimdir , ve cok gecerli ve akilci nedenlerden dolayi asla acikdan yada ozelden kimseye tamamini vermeyecegim !! kesin tavrim budur , insanlarin bir anlik ofke yada hirslari nedeniyle bu islemleri yapmalarina alet olmayi reddediyorum , kimseyi umitlendirmek adina yapilmadi bu paylasim sadece bu ve benzeri bir cok calismanin var oldugu sonucu ve etkilerinin neler olabileceginin anlatilmasi adina yapilmis bir paylasimdir bu .

Ben her büyünün bir zamanı var, hiçbir büyü kalıcı değildir diye biliyorum. o yüzden ölmeniz durumunda veya vaz geçmeniz durumunda büyü etkisini azaltacaktır veya bitirecektir diye düşünüyorum.Ama genede emin olan biri yazsın...:oops: bu benim düşüncem sadece.

Ben her büyünün bir zamanı var, hiçbir büyü kalıcı değildir diye biliyorum. o yüzden ölmeniz durumunda veya vaz geçmeniz durumunda büyü etkisini azaltacaktır veya bitirecektir diye düşünüyorum.Ama genede emin olan biri yazsın...:oops: bu benim düşüncem sadece.
Bu gibi büyülerde, kalıcılığından emin olamazsınız fakat; hadi belli bir süre sonra bozuldu diyelim, sonuç ne olacak? Bilinçsizce yapılan bu tür tehlikeli ve dikkatli olunması gereken büyüler sonucunda, geçici bir süre bile olsa, kişide bıraktığı sağlık kaybı ve zaman kaybı, hayatında ne tür kayıplara sebebiyet verebilir bunu kimse bilemez. Büyü hadi diyelim yarım saatlik bile olsa, bu yarım saat bile büyük hasarlara yol açabilir. Kimsenin bu konuda verebileceği bir garanti olacağını sanmıyorum. Basit işler değil bunlar maalesef.

Ben bu büyüyü yapmadım yapmamda sadece arkadaşkar bu durumda ne olur dediği için fikrimi beyan ettim. zaten bende size katılıyorum. Hiçbirşey en büyük aşk bile bir insanın sağlığından daha önemli değildir.bu sağlık fiziksel veya ruhsal sağlık fark etmez.Evet Yeşil çingene sana katılıyorum sadece yalnış anlaşıldığımı düşündüğüm için bunu yazdım...:cowboy:

Ben tam tarifi biliyorum galiba.))
Evet eksik verilmesi isabet olmuş çünkü bu büyünün etkisi gerçekten de tartışılmaz ama kilitlerle yapılan büyülerin iki ucu vardır,bir ucu yapılana,bir ucu yapana gelir.O yüzden kimseye kilitlerle büyü yapmasını tavsiye etmem,yan etkileri etkisinden daha ağırdır...

Geri