hekate22
Elit Üye
O bahsettiğin kişilerin gölgeleri henüz önlerine düşmedi ama.
Karma, uzun vadede simetri oluşturan bir ilahi adalettir.
Şeytanlar bile ilk 40 yıl ve sonraki 40 yıl için anlaşma yapmaya gelirler. İlk 40 yıl öyle güzel yaşarsın, öyle güzel işler yaparsın ki, bir bodrum katında yaptığın davetle ruhunu şeytana sattığını daha ilk iş teklifi geldiğinde unutursun. Ama anlaşma anlaşmadır. 40 yaşından itibaren artık mutluluk hormonların bir anda durur. Neşeli ruhun bir anda neşesini yitirir. Hayatın ruhsuz ve anlamsız bir döneme girer. Çünkü seni 40 yıl boyunca taşıdılar. Ve onlara artık hak doğdu. Şeytanla yapılan anlaşma bile karma süreci ile uyumludur. İlahi adaletin sağlanması noktasında şeytanlar kendilerine hak doğduğu zaman ne kadar kötü bir anlaşma yaptığını sana ispatlamak için tüm güçleri ile hayatı sana zindan ederler.
Karma uzun vadede fatura ödetir. Zaten en uzun vadesi hesap günüdür. Hesap günü dediğimiz sorgu, karmanın artık matematiksel ve aleni olarak hesaplandığı ve kalıcı sonuca bağlanacağı son celsedir.
Karmanın gerçek olduğunu zaten hesap gününden biliyoruz. Davranış kaliplarimiza göre muamele göreceğimiz bir sistemin içinde tasarladık. Tek sermayemiz yaptığımız iyilikler.