"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ece gürel olayı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekinnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ekinnn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok üzgünüm ve konuyla ilgili çok fazla soru işareti olduğunu düşünüyorum.İş yeriyle ilgili yaşadıkları vs bir yana sizce neden montu ve telefonu farklı bir yerde bulunmuş olabilir ?

Arkadaşlar çok üzgünüm ve konuyla ilgili çok fazla soru işareti olduğunu düşünüyorum.İş yeriyle ilgili yaşadıkları vs bir yana sizce neden montu ve telefonu farklı bir yerde bulunmuş olabilir ?
Bu işin içinde bende başka şeyler hissediyorum bu kızın olayı ile ilgili hiç iyi enerjiler almadım ben burdaki tecrübeli arkadaşlarımız çok daha iyi yorum yapabilecektir diye düşünüyorum ama ben durumun nedense hipotermi vs olduğuna inanamıyorum bir türlü

Bu işin içinde bende başka şeyler hissediyorum bu kızın olayı ile ilgili hiç iyi enerjiler almadım ben burdaki tecrübeli arkadaşlarımız çok daha iyi yorum yapabilecektir diye düşünüyorum ama ben durumun nedense hipotermi vs olduğuna inanamıyorum bir türlü
Aynı şekilde ben de iyi şeyler hissetmiyorum ve aklıma yatmıyor ölüm sebebi, tecrübeli üyelerimizin de fikirlerini merak ediyorum 🙏🏻

Varlıklar öldürdü belki de.. hipotermi olabilir, ortamın ısınını düşürebiliyorlar, donma hissi oluyor nerden bildiğimi hiç anlatmayım :sneaky:

Sadece hissi yorumumu yapıyorum.
Bazı çıkmazların içindeki ruh hali ile çözüm arıyordu. Bu konuda biri çalışmaya başladı.
Bir ritüel yapmaya ormana gittimesini söyledi.
Psikolojik olarak çok iyi değildi. Diğer kişide manupule ediyordu.
Bilgisizce yapılan ritüeller ile zaten çok sağlıklı olmayan düşünme yetisini iyice kaybetti.
Telefonu bir yerde. Eşyalarını bir yerde bıraktı ve ormanda kayboldu.

Soğuk yüzünden de maalesef ölmeye başladı ve kurtarılamadı.
Bazı ritüeller, tansiyon, şeker dengesizliğine yol açar.
Bazıları şuur kaybına yol açar..
Bazıları doğru yaptığını sanmamasına neden olur.
Soğuk ile yapılan ritüeller de var.

bence çözüm arayışı içinde kaybolmuş bir kişinin hazin sonucu oldu bu durum. Rahmetler olsun.

Bazı çıkmazların içindeki ruh hali ile çözüm arıyordu. Bu konuda biri çalışmaya başladı.
Bilgisizce yapılan ritüeller ile zaten çok sağlıklı olmayan düşünme yetisini iyice kaybetti.

bence çözüm arayışı içinde kaybolmuş bir kişinin hazin sonucu oldu bu durum. Rahmetler olsun.
Urum’un benim ile ilgili hissettiği şeylerin hepsi ama hepsi çıktı o yüzden sevgili Urum’un yanılabileceğini düşünmüyorum 🙏🏼tabiri caizse Eline su dökebilecek biri görmedim henüz çok başarılı hissel ve duru görü anlamında 🙏🏼

Ben varlık etkisine bağladım biraz. Çok üzüldüm olaya. Eğer ritüel varsa manipüle edilmişse telefonda en son kimlerle konuşmuş kimlerle mesajlaşmış incelenmesi lazım. Bilgisayar kayıtları filan. Önemli bu. İşyerinde mobing meselesi de var. Belki yaptığı yanlış uygulamalar iş hayatını ve performansını da olumsuz etkiledi. Üstüne yöneticiler de anlayışsız olunca. Ama bence new age etkisi var yani öyle hissettim emin değilim de.

Varlıklar öldürdü belki de.. hipotermi olabilir, ortamın ısınını düşürebiliyorlar, donma hissi oluyor nerden bildiğimi hiç anlatmayım :sneaky:
işyerinde mobing istifa konuları var fal bakıyormuş galiba bunu yapmak istemiş müşterileri varmış instagramı varmış bu konu için sırlarıyla gitti cowen eğitimi almış gazetede yazıyordu rahmetlinin dili dönmüyor ahiretine gitti inşallah açığa anlam arayışındaymış bilgiye açık biriymiş inşallah açığa kavuşur.

bende aynı şeyler hissediyorum ,hissimi söyleyemem genelde yanılmam bana kalsın.

Beni ürküten ve rahatsız eden toplumun komplo teorileri adı altında cadılık ve paganizm düşmanlığına başlamadı. Kimi Youtuber'lar. 'Hayvan mı kurban ediyorlar?" gibi söylemlerde bulunuyor. Bazı dolandırıcılar ve bunlara mürit olanlar yüzünden çok fazla bilgi kirliliği yaşanıyor. Toplumumuz da komplo teorilerine hemen atlıyor. İnsanlar cadı avına çıkmış. Bunun nasıl önüne geçebiliriz, nasıl engelleyebiliriz bilmiyorum açıkçası.

Beni ürküten ve rahatsız eden toplumun komplo teorileri adı altında cadılık ve paganizm düşmanlığına başlamadı. Kimi Youtuber'lar. 'Hayvan mı kurban ediyorlar?" gibi söylemlerde bulunuyor. Bazı dolandırıcılar ve bunlara mürit olanlar yüzünden çok fazla bilgi kirliliği yaşanıyor. Toplumumuz da komplo teorilerine hemen atlıyor. İnsanlar cadı avına çıkmış. Bunun nasıl önüne geçebiliriz, nasıl engelleyebiliriz bilmiyorum açıkçası.
Flood olacak ama Ece Gürel'e cadılık eğitimi verdiğini söyleyen bu Hale Nur Özen gözaltına alındı. Kendisini tanımam ama açıklamaları zaten bana güven vermedi. Bu işi bilmediği, ticarete döktüğü ve bir müritlik yapısıyla bu işleri yürüttüğünü düşündüm. Cadı avı da bu kadının açıklamaları ile başladı zaten.

Bu yapılacak, son medyaya düşen cinayet be ölümlerde bu konular işleniyor.
Kadınlara yönelik, Lgbt bireyler, seküler kesim, yoga yapanlar, bitki şifası yapanlar, tarot ile ilginenler. Kısaca tek bir görüş dışında her konu da korku salmak istiyorlar. Bilerek yapılıyor. Komplo terosi de benden olsun.
Tabi bir iş yaramaz ezoterik bilgiler her zaman insaların içinde olacağı konulardır. Korku bu konuların daha da beslenmesini sağlar.

Bu yapılacak, son medyaya düşen cinayet be ölümlerde bu konular işleniyor.
Kadınlara yönelik, Lgbt bireyler, seküler kesim, yoga yapanlar, bitki şifası yapanlar, tarot ile ilginenler. Kısaca tek bir görüş dışında her konu da korku salmak istiyorlar. Bilerek yapılıyor. Komplo terosi de benden olsun.
Tabi bir iş yaramaz ezoterik bilgiler her zaman insaların içinde olacağı konulardır. Korku bu konuların daha da beslenmesini sağlar.

2012'den beri mabetteyim. Mesleki olarak gelecek vaat eden bir medya mensubuyum. Tek tipleştirerek bazı güçlerin devamı olmak noktasında bu yapılıyor diyorsanız. Komplo teorisinden uzak bir gerçek olarak görüyorum. Kişisel olarak bir şeyler yapabilir miyiz diye düşündüm ancak ne yazık ki bir şeylerin farkında olan ve etik davranan medya mensuplarının da elinden bir şey gelmiyor.

Umarım dediğiniz gibi bu politika daha da güçlenmemizi sağlar.

Fakat merak ettiğim ve size sormak istediğim nokta şu: Bahsettiğimiz konuların dahlinin olduğu olayların zamanlaması tesadüf mü yoksa zamanlama karşı tarafın planları dahilinde mi işliyor? Hegemonya dışında birileri de dahil mi bu konulara?

Mesleğim gereği de fark ettiğim detaylar nedeniyle aklım fazla karışık.

Ben zaten sürekli olduğuna lakin medyatik hale bilerek getirildiğini düşünüyorum. Zira 2 yıldır süren sürekli bir tutulma ve soruşturmada sürüyor. Denetlenebilir ve kontrol altına alınabilir bir sistem oluşturmak istiyor. Şuan düyadaki pek çok devletin lideri de aşırı sağ görüşlü.
Sistem ve şişecek ve çökecek.

Bugün açtığım bir konudan alıntı yapmak istiyorum.
Negatif önyargının etkileri sadece bireysel seviyede değil, toplumsal düzeyde de gözlemlenebilir. Medya, örneğin, genellikle kötü haberleri daha fazla öne çıkarır çünkü insanlar bu tür içeriklere daha fazla tepki verir.
Bu alıntıyı paylaşma sebebim biraz farklıdır. Eğer kötü olayların sebebi belli başlı konularla sürekli ilişkilendirilerek insanlara sunulursa, o konulara karşı insanlar üzerinde ani nefret ve düşmanlık etkisi yaratabilir. Bu sadece ezoterik anlamda olmuyor. Farkındaysak, toplumun kötü gidişatının altında bu tip toplum manipülasyonları yatıyor ve toplumun hangi yöne gideceğini ise bu manipülasyonlar belirliyor. Arkadaşımıza üzüldüm. Yaşadığı zorluklardan ötürü yanlış kararlarla ve yanlış tavsiyelerle yola çıkmış. Gerçekten üzüldüm. Toprağı bol olsun.

İnsanları analitik beyinli robotlar haline getirdiler manevi tarafı keşfedenleri durdurmak için sistemlerin içini boşaltıp deforme etmeyi amaçladılar. Önce komedi yapımlarında dahi dalga geçerek, delilik vurgusu yaparak kücülttüler, kapitalist düzene uygun ticaret metaları haline getirip bir tur sömürdüler ve son olarak günah keçisi ilan edip tamamen hakimiyet kurmayı amaçlıyorlar.
Belki sistemlerin de bu saldırıdan ve ne yaptığını bilmeden içeri girmeye çalışan uyumsuz ve şuursuz yığından arınmaya, biraz içine dönmeye ihtiyacı vardı.

Bu olayın varlıklarla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Çünkü varlıklarla olan perdesini yırtan, hayatına varlıkları musallat eden, manevi direnci kırılma noktasında olan birinin, evvela rızkının tehlikeye girdiğini görmüş biriyim. Rızık sürekliliği olan bir enerji biçimidir ve kesildiği anda da ikili iliskilerinde aksamalar ve sorunlar çıkmaya başlar.

İs yerinde mobbinge uğramak bana göre bir sonuçtur. Varlık enerjilerini üstünde gezdiren insanlar malesef ki buna bir çözüm bulamazlarsa sosyal hayatta da yalnızlaşırlar. İkili ilişkileri zayıf olur, özel ilişkileri zaten korkunç bir huzursuzluk içinde geçer, bunu bir müddet sonra amirleri ile olan ilişkilerinin bozulması takip eder.

Defalarca kez bunu gördüm. Kendim de bunu yaşadım. Dünya insanın üstüne üstüne geliyor gibi oluyor ama sen aslında kendi enerjini bozduğunu ve diğer insanları aslında sabote etmeye başladığını göremiyorsun. Belki şifa ve arınma geldikten sonra eski hallerini daha objektif bir şekilde analiz edecek duruma geliyorsun. Ama olayları sıcağı sıcağına yaşarken herkesin kendi şeytanını görüyorsun. Amirin veya sevgilin belki kendi şeytanını kontrol altında tutabiliyorlar ve sana makul davranıyorlar, Ama sen kendi cinni frekabsınla gördüğün için onların toxic varlıklarını görüyorsun sadece. Filtreli görüyorsun. Gerçek bir kesit görüyorsun ama gerçeği asla yansıtmıyor bu gördüklerin. Herkesin melekleri de var, iğrenç iğrenç şeytanları da. Bu varlıklar hali hazırda oradalar ve bizim secimlerimize göre aktif veya pasif rol oynuyorlar. Basiretin bir kere manipülasyona uğradı mı geçmiş olsun. İnsanların sadece kötü varlıklarını görmeye başlıyorsun.

Bu durumlardan geçmiş biri olarak insanın akli melekelerini nasıl temelden bozabileceğini çok iyi anlayabiliyorum.

Ayrıca bu kadin bana göre gerçekten samimi ve iyi olanı arayan biri olabilir. Çünkü varlıklar dönüştürebilecekleri kişileri genellikle gittiği yere kadar desteklerler ve o beden üzerinde tamamen söz sahibi oldukları zaman onu bu dünyaya girip çıkmak için bir portal olarak kullanırlar. Günümüzde çok fazla portal insan var artık. Bu kadın dönüşemeyecek kadar özünde arı bir kadın olduğu için belki de bir anda yüklendiler kadına. Kadın da kaderindeki eceli gelmiş olarak hakka yürümüş oldu. Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Bu olayın varlıklarla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Çünkü varlıklarla olan perdesini yırtan, hayatına varlıkları musallat eden, manevi direnci kırılma noktasında olan birinin, evvela rızkının tehlikeye girdiğini görmüş biriyim. Rızık sürekliliği olan bir enerji biçimidir ve kesildiği anda da ikili iliskilerinde aksamalar ve sorunlar çıkmaya başlar.

İs yerinde mobbinge uğramak bana göre bir sonuçtur. Varlık enerjilerini üstünde gezdiren insanlar malesef ki buna bir çözüm bulamazlarsa sosyal hayatta da yalnızlaşırlar. İkili ilişkileri zayıf olur, özel ilişkileri zaten korkunç bir huzursuzluk içinde geçer, bunu bir müddet sonra amirleri ile olan ilişkilerinin bozulması takip eder.

Defalarca kez bunu gördüm. Kendim de bunu yaşadım. Dünya insanın üstüne üstüne geliyor gibi oluyor ama sen aslında kendi enerjini bozduğunu ve diğer insanları aslında sabote etmeye başladığını göremiyorsun. Belki şifa ve arınma geldikten sonra eski hallerini daha objektif bir şekilde analiz edecek duruma geliyorsun. Ama olayları sıcağı sıcağına yaşarken herkesin kendi şeytanını görüyorsun. Amirin veya sevgilin belki kendi şeytanını kontrol altında tutabiliyorlar ve sana makul davranıyorlar, Ama sen kendi cinni frekabsınla gördüğün için onların toxic varlıklarını görüyorsun sadece. Filtreli görüyorsun. Gerçek bir kesit görüyorsun ama gerçeği asla yansıtmıyor bu gördüklerin. Herkesin melekleri de var, iğrenç iğrenç şeytanları da. Bu varlıklar hali hazırda oradalar ve bizim secimlerimize göre aktif veya pasif rol oynuyorlar. Basiretin bir kere manipülasyona uğradı mı geçmiş olsun. İnsanların sadece kötü varlıklarını görmeye başlıyorsun.

Bu durumlardan geçmiş biri olarak insanın akli melekelerini nasıl temelden bozabileceğini çok iyi anlayabiliyorum.

Ayrıca bu kadin bana göre gerçekten samimi ve iyi olanı arayan biri olabilir. Çünkü varlıklar dönüştürebilecekleri kişileri genellikle gittiği yere kadar desteklerler ve o beden üzerinde tamamen söz sahibi oldukları zaman onu bu dünyaya girip çıkmak için bir portal olarak kullanırlar. Günümüzde çok fazla portal insan var artık. Bu kadın dönüşemeyecek kadar özünde arı bir kadın olduğu için belki de bir anda yüklendiler kadına. Kadın da kaderindeki eceli gelmiş olarak hakka yürümüş oldu. Allah rahmet eylesin.
Ben de tam bunu yazacaktım hatta ayrı başlık açacaktım ki siz yazdınız. Gerçekten de aşırı spiritüel çalışma ile rızık arasında bir ilişki olmalı. Ben daima işyerindeki sorunlarla spiritüel çalışmalarının bir alakası olabileceğini düşündüm, artık frekansı o işyeriyle uyumlu hale gelmemiş olabilir. Bir de. acaba spiritüel konularla ilgili üst çakralar fazla açılırsa bu sefer maddi konularl ilgili alt çakralar zarar görüyor olabilir mi? Bir ara reikiye gidiyordum birinin üst çakrasını yoğun açmışlar adamın spiritüel yetenekleri artmış ama işten çıkarılmış hemen çalışmayı iptal etmişler çakrayı normale döndürmüşler işyerinden adamı arayıp yanlışlıkla sizi attık özür dileriz deyip geri almışlar.

Böyle bir Ritüel bana arınma değil, davet hisleri veriyor.

Çünkü geceleri cinni varlıkların ormanlarda dolaştıklarını zaten biliyoruz kültürümüzden. Issız yerlerde mesken tuttuklarını biliyoruz. Hisleri normal çalışan birisi geçe gece dedesinin mezarını bile görmeye gitmez mesela. Orada bazı varlıkların yaşadığını bilir. Bilmiyorsa bile gecenin bir yarısı mezarlığa (veya ormana) gitmesinin ona iyi bir fikir olmadığını telkin eden bir iç sesi vardır. İçgüdüsel bir korunma altındadır yani normal bir birey.

Geçmişten gelen bütün lanetlerin çoğu bu varlıklarla doğru alan paylaşımı yapılmadığı içindir. Günahlar, zulüm, kul hakkı veya fazla merak dolayısı ile birilerine kısas hakkı dogururuz. Bir şekilde perdemiz delinir ve artık varlıkların uğrak yeri haline gelmeye başlamakla kalmaz, etrafımızdaki insanları da bu duruma maruz bırakmaya başlarız.

Varlıkların bedene girişi bir anda (bir anlık yoğun duygu titreşimi ile) ama hiç hissettirmeden olur. Sonradan kendilerini belli etmeye veya gizlenmiş halde kalarak bedenin akli melekelerini bulandırmaya başlarlar.

Alan paylaşımı anlaşmaya ve racona dayanır. Raconu bozmamak gerekir. Varlıkları bilmek, yaşadığımız evrende başka enerji bedenlilerin de olduğunu ve bu varlıklarla ortak bir tarihimizin bile olduğunu öğrenmek elzem olsa da, onlara bulaşmak ve onlardan kendine bir network inşa edeceğini ummak korkunç sonuçlara neden olur.

Sakınabilmeyi kolaylaştırmak için öğrenmek, öğrendikçe de alan paylaşımına itina etmek gerekir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ece Gürel ile ilgili rahatsız edici bir vizyon gördüm. Sık vizyon görmem genelde olayı içselleştirmem gerekir. Ama o şeyleri ormanda gördüyse akıl sağlığını yitirmesi gayet normal. Ancak algıladığım şey Urum'un dediği gibi oraya manipüle edilerek, biri tarafından yönlendirilerek bir uygulama için gitti. Bu kişi de büyük ihtimalle Hale Özen denen kişi. Kendisinin de işin bu noktaya geleceğini anlayacak kadar bilgili olduğunu sanmıyorum.

Geri