Dimmrunir - karanlığın rünleri

Yapılan isleme bağlı, negatif işlemlerde ve arinmada alüminyum folyo yada siyah posete sarıp atmak gerekiyor. Yoksa negatif dağılır.
Teşekkürler.

ritüel araçlarının yabancı gözler tarafından görülmesinde sakınca var mı? Örnek veriyorum: Mum üzeri kazınmamış biçimde masamda duruyor, fakat işlem olacağı zaman tenhada hallediyorum.

gibi.

Teşekkürler.

ritüel araçlarının yabancı gözler tarafından görülmesinde sakınca var mı? Örnek veriyorum: Mum üzeri kazınmamış biçimde masamda duruyor, fakat işlem olacağı zaman tenhada hallediyorum.

gibi.
Üstünde sembol olmadigi sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.
Burda evliler, aileleri ve başkalarıyla yaşayanlar var. Ritüellerini yapıyorlar.
Önemli olan ritüeli gizli yapmanız ve olana kadar kimseye anlatmamaniz

Üstünde sembol olmadigi sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.
Burda evliler, aileleri ve başkalarıyla yaşayanlar var. Ritüellerini yapıyorlar.
Önemli olan ritüeli gizli yapmanız ve olana kadar kimseye anlatmamaniz
Sizce yaptığımız bir çalışma sonucunu göstermeden başka bir çalışma yapmakta sakınca var mı? balmumu özelinde soruyorum, teşekkürler.

Enrjiniz yetiyor ise yapılabilir. Bir ritüeli besleyemeyen insanlar var 15 ritüeli aynı anda besleyen insan var. Kişiye özel, ve zamanla tecrübeyle belli olur.
Nasıl tespit edebiliriz? Bu konuda eğer uygun iseniz daha detaylı bir anlatım yaparsanız fazlasıyla memnun ve müteşekkir olurum.
Yok. Runelerin zaten böyle kuralı olamaz. Çünkü hepsi farklı amaç taşır. İsterseniz rituelin amacına uygun gün ve saatte yapabilirsiniz
Her rün için element, materyal, gün ve saatler farklı mı ve bunu nasıl öğrenebilirim?

Teşekkürler.

Nasıl tespit edebiliriz? Bu konuda eğer uygun iseniz daha detaylı bir anlatım yaparsanız fazlasıyla memnun ve müteşekkir olurum.
Arakne ve Göktürk konularda enerji problemi konuşuldu. Oradan okuyabilirsiniz.

Her rün için element, materyal, gün ve saatler farklı mı ve bunu nasıl öğrenebilirim?
Rün için değil rituelin amacına uygun gün ve saatte yapabilirsiniz. Ama şart değil. Google yardımıyla hangi gün ve saat amacınıza uygun olduğunu öğrenebilirsiniz.

Runelerde deneyimlediğim durumlar var.Arakneler gibi belirtiler veriyor yüzde uçuk çıkması gibi, ve kısa süreli olduğu gibi uzun süreli de sonuç veriyor yani bi işlem bir hafta gibi de olabiliyor 1 ay gibi de, ve de yaptığınız işlemle alakalı istediğiniz şey kendini güncelliyor.( bilgi istediniz ya gerekli elzem olanlar oluyor sonrasında şunu da öğrensem dediğinizde işlemi yenilemeseniz dahi size bilgi akışı geliyor, yada yollarımızı bağlayalım diye yaptınız diyelim herhangi bi yerde beklenmedik durumda yollar kesişebiliyor yeniden gibi gibi ) Çok güzel enerji veriyor ilk etapta ben enerjinin kaynağını çözemedim ama biraz araştırınca runların tarihini,bana kalırsa İskandinav Tanrılarından geliyor enerjiler @Absoluta Virtute yani bunu müslümanlıkta esmaül hüsnalar gibi kıyaslayabilir miyiz acaba ? bu kısmını düşüncedeyim araştırmadayım henüz.

Arakne ile kullandım. Gece bi varlık tarafından korkutuldum. Tüm gece uyuyamadım. Rüyamda küçük amcamın kılığındaydı farkettiğinde kendi yüzüne döndü. Bi daha korkudan uyuyamadım uzun zamandır böyle korkmamıştım. Zarar vermeyeceğini söyledi. Dim runeleriyle bu 6.deneme yapışım. Arkadaşımda denemişti. Bi sonuç alamamış. Bende sonuç alamadım hiç henüz. Belki çok sabırsızım. Ama son bi deneme yapcam. Çok hevesliyim ve ilk defa aşırı zevk alıyorum bunlarla uğraşırken.

Arakne ile kullandım. Gece bi varlık tarafından korkutuldum. Tüm gece uyuyamadım. Rüyamda küçük amcamın kılığındaydı farkettiğinde kendi yüzüne döndü. Bi daha korkudan uyuyamadım uzun zamandır böyle korkmamıştım. Zarar vermeyeceğini söyledi. Dim runeleriyle bu 6.deneme yapışım. Arkadaşımda denemişti. Bi sonuç alamamış. Bende sonuç alamadım hiç henüz. Belki çok sabırsızım. Ama son bi deneme yapcam. Çok hevesliyim ve ilk defa aşırı zevk alıyorum bunlarla uğraşırken.
Bugün tam da bunu düşündüm hiç dimruner denemedim ama bana biraz korkutucu ve tehlikeli gibi geliyordu, yorumunu görünce yazmak istedim.
@nurumm un bahsettiği yüksek enerji nerden geliyor acaba o da ayrı gariplık normalde enerji düşürmesi gerekirken.

Bugün tam da bunu düşündüm hiç dimruner denemedim ama bana biraz korkutucu ve tehlikeli gibi geliyordu, yorumunu görünce yazmak istedim.
@nurumm un bahsettiği yüksek enerji nerden geliyor acaba o da ayrı gariplık normalde enerji düşürmesi gerekirken.
Denemekten ne zarar çıkabilir ki en fazla bir gece uyunmaz :) Bende uyuyamıyorum şu sıralar da benimkinin sebebi runeler değil 😁
Zaman zaman sonuç vermediği oluyor tabi ama genel olarak bana runeler daha iyi geliyor göktürk'ün yanında göktürk de başarım daha az nedense.Arakneler de tutmayan işlemim olduğunu hatırlamıyorum.Şimdilik bunlarda iyi gidiyor. Korumanızı yapın ama korumanız varken halen tedirginiz oluyorsanız umursamayın takıntı yapınca daha çok korkutulursunuz.

Hiç enerjimi düşürmüyor. Aksine daha bir hiperaktifim. Daha heyecanlı hissediyorum. Gittim bi sürü balmumu aldım üşenmedim bi sürü mum yaptım. Çekiyor beni. Yap bi daha yap hadi yine yap oldum. Sonucu önemli değil. Denerken zevk alıyorum 😁

Denemekten ne zarar çıkabilir ki en fazla bir gece uyunmaz :) Bende uyuyamıyorum şu sıralar da benimkinin sebebi runeler değil 😁

Zaman zaman sonuç vermediği oluyor tabi ama genel olarak bana runeler daha iyi geliyor göktürk'ün yanında göktürk de başarım daha az nedense.Arakneler de tutmayan işlemim olduğunu hatırlamıyorum.Şimdilik bunlarda iyi gidiyor. Korumanızı yapın ama korumanız varken halen tedirginiz oluyorsanız umursamayın takıntı yapınca daha çok korkutulursunuz.
Arakne çalışıyor ama bana da zarar veriyor korunma da yapsam istediğimi aldığımda benden de bşy alıyor. Dim runelerini daha çok sevdim en fazla uyuyamıyorum nolcak 😅

Geri