Rhea
Elit Üye
Yapılan isleme bağlı, negatif işlemlerde ve arinmada alüminyum folyo yada siyah posete sarıp atmak gerekiyor. Yoksa negatif dağılır.Peki kullandıktan sonra ne yapmalıyız? Çöpe atsak olur mu?
Yapılan isleme bağlı, negatif işlemlerde ve arinmada alüminyum folyo yada siyah posete sarıp atmak gerekiyor. Yoksa negatif dağılır.Peki kullandıktan sonra ne yapmalıyız? Çöpe atsak olur mu?
Teşekkürler.Yapılan isleme bağlı, negatif işlemlerde ve arinmada alüminyum folyo yada siyah posete sarıp atmak gerekiyor. Yoksa negatif dağılır.
Üstünde sembol olmadigi sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.Teşekkürler.
ritüel araçlarının yabancı gözler tarafından görülmesinde sakınca var mı? Örnek veriyorum: Mum üzeri kazınmamış biçimde masamda duruyor, fakat işlem olacağı zaman tenhada hallediyorum.
gibi.
Sizce yaptığımız bir çalışma sonucunu göstermeden başka bir çalışma yapmakta sakınca var mı? balmumu özelinde soruyorum, teşekkürler.Üstünde sembol olmadigi sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.
Burda evliler, aileleri ve başkalarıyla yaşayanlar var. Ritüellerini yapıyorlar.
Önemli olan ritüeli gizli yapmanız ve olana kadar kimseye anlatmamaniz
O kadar bilsem Buranın assolisti Absoluta..Sizce yaptığımız bir çalışma sonucunu göstermeden başka bir çalışma yapmakta sakınca var mı? balmumu özelinde soruyorum, teşekkürler.
Yine de cevap için teşekkürler.O kadar bilsem Buranın assolisti Absoluta..
Beklemek temkinli olmak daha iyi sanırım.
Sakıncası yok aynı işlem üzerinde bi uygulama değilse yapılabiliyor birbirine bağlı uygulama ise sırayla istekler gerçekleştikçe yapmak pozitif sonuç veriyor.Sizce yaptığımız bir çalışma sonucunu göstermeden başka bir çalışma yapmakta sakınca var mı? balmumu özelinde soruyorum, teşekkürler.
Gün, saat ve konum üzerine bir kural var mı?Sakıncası yok aynı işlem üzerinde bi uygulama değilse yapılabiliyor birbirine bağlı uygulama ise sırayla istekler gerçekleştikçe yapmak pozitif sonuç veriyor.
Enrjiniz yetiyor ise yapılabilir. Bir ritüeli besleyemeyen insanlar var 15 ritüeli aynı anda besleyen insan var. Kişiye özel, ve zamanla tecrübeyle belli olur.Sizce yaptığımız bir çalışma sonucunu göstermeden başka bir çalışma yapmakta sakınca var mı? balmumu özelinde soruyorum, teşekkürler.
Yok. Runelerin zaten böyle kuralı olamaz. Çünkü hepsi farklı amaç taşır. İsterseniz rituelin amacına uygun gün ve saatte yapabilirsinizGün, saat ve konum üzerine bir kural var mı?
Örnek: dolunayda yapılacak.
Gibi.
Nasıl tespit edebiliriz? Bu konuda eğer uygun iseniz daha detaylı bir anlatım yaparsanız fazlasıyla memnun ve müteşekkir olurum.Enrjiniz yetiyor ise yapılabilir. Bir ritüeli besleyemeyen insanlar var 15 ritüeli aynı anda besleyen insan var. Kişiye özel, ve zamanla tecrübeyle belli olur.
Her rün için element, materyal, gün ve saatler farklı mı ve bunu nasıl öğrenebilirim?Yok. Runelerin zaten böyle kuralı olamaz. Çünkü hepsi farklı amaç taşır. İsterseniz rituelin amacına uygun gün ve saatte yapabilirsiniz
Arakne ve Göktürk konularda enerji problemi konuşuldu. Oradan okuyabilirsiniz.Nasıl tespit edebiliriz? Bu konuda eğer uygun iseniz daha detaylı bir anlatım yaparsanız fazlasıyla memnun ve müteşekkir olurum.
Rün için değil rituelin amacına uygun gün ve saatte yapabilirsiniz. Ama şart değil. Google yardımıyla hangi gün ve saat amacınıza uygun olduğunu öğrenebilirsiniz.Her rün için element, materyal, gün ve saatler farklı mı ve bunu nasıl öğrenebilirim?
Tamam, teşekkürler.Arakne ve Göktürk konularda enerji problemi konuşuldu. Oradan okuyabilirsiniz.
Rün için değil rituelin amacına uygun gün ve saatte yapabilirsiniz. Ama şart değil. Google yardımıyla hangi gün ve saat amacınıza uygun olduğunu öğrenebilirsiniz.
Bugün tam da bunu düşündüm hiç dimruner denemedim ama bana biraz korkutucu ve tehlikeli gibi geliyordu, yorumunu görünce yazmak istedim.Arakne ile kullandım. Gece bi varlık tarafından korkutuldum. Tüm gece uyuyamadım. Rüyamda küçük amcamın kılığındaydı farkettiğinde kendi yüzüne döndü. Bi daha korkudan uyuyamadım uzun zamandır böyle korkmamıştım. Zarar vermeyeceğini söyledi. Dim runeleriyle bu 6.deneme yapışım. Arkadaşımda denemişti. Bi sonuç alamamış. Bende sonuç alamadım hiç henüz. Belki çok sabırsızım. Ama son bi deneme yapcam. Çok hevesliyim ve ilk defa aşırı zevk alıyorum bunlarla uğraşırken.
Denemekten ne zarar çıkabilir ki en fazla bir gece uyunmaz Bende uyuyamıyorum şu sıralar da benimkinin sebebi runeler değilBugün tam da bunu düşündüm hiç dimruner denemedim ama bana biraz korkutucu ve tehlikeli gibi geliyordu, yorumunu görünce yazmak istedim.
@nurumm un bahsettiği yüksek enerji nerden geliyor acaba o da ayrı gariplık normalde enerji düşürmesi gerekirken.
Zaman zaman sonuç vermediği oluyor tabi ama genel olarak bana runeler daha iyi geliyor göktürk'ün yanında göktürk de başarım daha az nedense.Arakneler de tutmayan işlemim olduğunu hatırlamıyorum.Şimdilik bunlarda iyi gidiyor. Korumanızı yapın ama korumanız varken halen tedirginiz oluyorsanız umursamayın takıntı yapınca daha çok korkutulursunuz.Arakne ile kullandım. Gece bi varlık tarafından korkutuldum. Tüm gece uyuyamadım. Rüyamda küçük amcamın kılığındaydı farkettiğinde kendi yüzüne döndü. Bi daha korkudan uyuyamadım uzun zamandır böyle korkmamıştım. Zarar vermeyeceğini söyledi. Dim runeleriyle bu 6.deneme yapışım. Arkadaşımda denemişti. Bi sonuç alamamış. Bende sonuç alamadım hiç henüz. Belki çok sabırsızım. Ama son bi deneme yapcam. Çok hevesliyim ve ilk defa aşırı zevk alıyorum bunlarla uğraşırken.
Hiç enerjimi düşürmüyor. Aksine daha bir hiperaktifim. Daha heyecanlı hissediyorum. Gittim bi sürü balmumu aldım üşenmedim bi sürü mum yaptım. Çekiyor beni. Yap bi daha yap hadi yine yap oldum. Sonucu önemli değil. Denerken zevk alıyorumBugün tam da bunu düşündüm hiç dimruner denemedim ama bana biraz korkutucu ve tehlikeli gibi geliyordu, yorumunu görünce yazmak istedim.
@nurumm un bahsettiği yüksek enerji nerden geliyor acaba o da ayrı gariplık normalde enerji düşürmesi gerekirken.
Arakne çalışıyor ama bana da zarar veriyor korunma da yapsam istediğimi aldığımda benden de bşy alıyor. Dim runelerini daha çok sevdim en fazla uyuyamıyorum nolcakDenemekten ne zarar çıkabilir ki en fazla bir gece uyunmaz Bende uyuyamıyorum şu sıralar da benimkinin sebebi runeler değil
Zaman zaman sonuç vermediği oluyor tabi ama genel olarak bana runeler daha iyi geliyor göktürk'ün yanında göktürk de başarım daha az nedense.Arakneler de tutmayan işlemim olduğunu hatırlamıyorum.Şimdilik bunlarda iyi gidiyor. Korumanızı yapın ama korumanız varken halen tedirginiz oluyorsanız umursamayın takıntı yapınca daha çok korkutulursunuz.
Şimdilik bu etki gözlemleyen sadece nurumm. Bunu kural olarak kabul etmeyiz. Bence bu runeleri nurumm'u sevdiler. O zaten gördüğü zaman ilk atlayandı. Onun heyecanını ve hevesini sevmiş olmalılar.@nurumm un bahsettiği yüksek enerji nerden geliyor acaba o da ayrı gariplık