Bu runeleri biz daha yeni deniyoruz. İki gün ve bir hafta arasında deneyimledigimiza göre. Ama şimdilik kesin birşey demek için erken.
Bu runeleri biz daha yeni deniyoruz. İki gün ve bir hafta arasında deneyimledigimiza göre. Ama şimdilik kesin birşey demek için erken.
Bilemedim. Diğer kullanıcılar acaba aynı şey hissettiler mı?@Absoluta Virtute runelerden sonra insanın kendini enerjik hissetmesini neye yoralım.Gliflerde tam tersiyken runelerde enerji fazlalığı ve bi sebebsizce keyif ?
Bende oluyor değişik bir hissiyat keyfimm bozulur diyede bisi demiyorum nazardan korktuğum icinBilemedim. Diğer kullanıcılar acaba aynı şey hissettiler mı?
Ben tek bu runeleri hiç kullanmadım. Hep ritüele destek olarak kullandım
Yabancı bir kitap var. İnternette de bulunuyor.Bu uygulamaları nereden alıyorsunuz sevgili Absoluta, kaynağınız neresi?
T daha iyif iki kişiyi ayırmada iş görür mü dersin @Absoluta Virtute
Bu uygulamaya hangi sembolü kullandınız?Benim ambargo sürecinin arasında bir şekilde bundan bir adet başarılı oldu. Deneyimi anlatmış olayım. Ben yönü olduğu gibi koymuştum. Ama sonuç az bir şey değişik oldu, belki de bu dizi inisiyatif kullanıyor ya da ben niyeti çok dolandırıyorum nasıl anladıysa öyle yapıyor. Veya niyette sapmalar oluyor kafamda düşünürken.
Aylardır görüşmediğim ve takipten çıktığım birinin benden bir şey istemesi lazımdı. "Şunu şunu yazılı iletişim kurarak benden istiyor, ben de onun vefasızlığını yüzüne vuruyorum" diyerek yaptım. Ortak arkadaşla sözlü konuşurken benden istemesi gereken şeyi görüp o şeyden bahsediyorlar ve kendi bana karşı vefasız oluşundan o arkadaşa bahsediyor.
Ben sağa yön vermedim ama böyle daha uygun görmüş galiba Veya hani benim işimi bozduğunu söyleyen varlıktan bahsetmiştim, belki o yüzden rotası değişti. Belki de o varlık aslında işlemlerimi kesmiyor ama kestiğine inandırmaya çalışıyor. Bedel aldığını söylüyor ama mantıken tutmayan bir şeyden bedel alamaz, hak doğmaz ki.
b yaptımBu uygulamaya hangi sembolü kullandınız?
Anlaşmanız da bir açık olabilir. Varlıklar anlaşmaya sadık kalırlar. Ancak anlaşmada bir açık varsa, mutlaka faydalanırlar.hani benim işimi bozduğunu söyleyen varlıktan bahsetmiştim, belki o yüzden rotası değişti. Belki de o varlık aslında işlemlerimi kesmiyor ama kestiğine inandırmaya çalışıyor. Bedel aldığını söylüyor ama mantıken tutmayan bir şeyden bedel alamaz, hak doğmaz ki.
Ben daha bunu yapmadan iptal oldu bu arada... Karşı taraf iptal etti.birinin istediğim bir şeyi yapmasını istiyorum. Aslında çok ufak bir şey ama iletişim kanalı ile çözülebilecek bir durum değil. Bunun için ''b'' uygun olur sanırım. b ve aşağı nasıl fikir?
Sizinkiler davranışları düzeltiyor olabilirler mı?Ben daha bunu yapmadan iptal oldu bu arada... Karşı taraf iptal etti.
Bu arada istediğim bişeyi uygulayacakken uygulamaya kalmadan benimde oldu.Ben daha bunu yapmadan iptal oldu bu arada... Karşı taraf iptal etti.
Senin araknede de öyle bir olay olmuştu, kağıda yazmıştın da aktif etmeden olmuştu galibaBu arada istediğim bişeyi uygulayacakken uygulamaya kalmadan benimde oldu.
Evet, olabilir yalnız hiç olmayacak bir aksilik oldu 3. bir kişiyle alakalı karşı taraf o şekilde iptal etti.Sizinkiler davranışları düzeltiyor olabilirler mı?
Evet niyetime aldım yapmadan olmuştuSenin araknede de öyle bir olay olmuştu, kağıda yazmıştın da aktif etmeden olmuştu galiba