Sadece yardımcı olarak. Arınma ve koruma formülü ile birlikte.P, büyü temizleme ve korunma için aynı anda kullanılır mı?
Sadece yardımcı olarak. Arınma ve koruma formülü ile birlikte.P, büyü temizleme ve korunma için aynı anda kullanılır mı?
EvetEnerjiyi nereden alacağını şartlıyor muyuz?
Söyleyip yakalımNiyeti sözel söylüyoruz, söyleyip mi yakalım yoksa yaktıktan sonra mı?
Runenin başı sağa sola ve baş aşağı.Bir de mesela sola baksın derken fotoğraftaki simetriği gibi olacak sanırım.
Bir işlem bir mum. Ve büyü ile aşk olmuyor. Bağlama oluyor.Peki sevgili @Absoluta Virtute qo rün'unu aşık etmek için kullanabilirim?o halde ve. 2 ayrı niyetim için aynı anda 2 muma kaziyabilirim değil mi
Şimdi diyelim ro runesini çizeceğiz ya absolute sol olarak çizin diyor ya bu runu mumum ağız kısmına çizdiğimizde ipin soluna şekil aşağıdaki gibi olacak diye algıladım ben ama yanlış mı düşünüyorum.Runenin başı sağa sola ve baş aşağı.
O insan bilerek yardım almasa da onu seven koruyor zaten. Sonra senin arkadaşların olanlardan intikam almaya geliyor. O yüzden buna hakkı olmaması için kişinin koruyucusuna zarar vermeden belli bir süre için pasif bırakılmalı. Mümkün olduğunca hak vermemeli. Eline koz bırakılmamalı yani.Koruma kaldırma cinlerden yardım alanlara etki eder mi?
Yok bilerek yardım alıyor cin gönderip bir şeyler yapıyor. Yani haklı hiç bir yanı yok. Bu rünlar onun bütün Korumalarını kırıp büyülerini bozmami sağlar mı acaba. yani sadece onun Korumalarını kırmak değil ona bu İşlerde destek olan kişilere yaptığı faydali büyüleri de bozmaya yarar mı?O insan bilerek yardım almasa da onu seven koruyor zaten. Sonra senin arkadaşların olanlardan intikam almaya geliyor. O yüzden buna hakkı olmaması için kişinin koruyucusuna zarar vermeden belli bir süre için pasif bırakılmalı. Mümkün olduğunca hak vermemeli. Eline koz bırakılmamalı yani.
Foto varsa yanma koyuyorsunuz. DNA si varsa muma yapıştırıyorsunuz. Figür cizmeyegerek yok. Niyet okuyun ve imgeleyin.Biriyle ilgili yaparken ismini falan nereye yazacağız? Sadece söyleyerek mi? Mesela orada koruma kaldırma var. Nasıl olacak, ayrı kağıda figür mü çizsek.
Bir de çok kısa süre deneyimlenmiş. Bunları da, olmazsa tekrar denemek için 1 hafta yeterli sanırım.
EderKoruma kaldırma cinlerden yardım alanlara etki eder mi?
DNA sı kıl,saç teli,tırnak bu tarz olursa mumla birlikte yanmış olacak.Yanmayacak bi dna olursa sonrasında o dna yı ne yapmamız gerekir?Foto varsa yanma koyuyorsunuz. DNA si varsa muma yapıştırıyorsunuz. Figür cizmeyegerek yok. Niyet okuyun ve imgeleyin.
Saklayabilirsiniz başka ritüeller icin ya da atarsınız.DNA sı kıl,saç teli,tırnak bu tarz olursa mumla birlikte yanmış olacak.Yanmayacak bi dna olursa sonrasında o dna yı ne yapmamız gerekir?
Önceden çizilebilir@Absoluta Virtute mesela bi kaç saat önce çizip sonra yaksak olur mu? Yada işlem öncesi hemen mi çizip yakmamız gerek?