Nurum sondaki kartlar sonradan mı çekildi ? Okumanın bütünü mü ?Kızlar
X şahsının evlilik düşüncesi varmıdır diye bi soru yönelttik desteye
Ariman,fareler,yelkenli,ters isfahan,güneş
Yorumlarınızı alırım
Bence aralarında mesafe var.. bu yüzden de birbirlerinden şüpheleri var Arzu dolu görüşme gerçekleşecek tutumlarını değişip birbirlerine güvenilerse mutlu günler yaşayacaklar.. Ben böyle yorumladimKızlar
X şahsının evlilik düşüncesi varmıdır diye bi soru yönelttik desteye
Ariman,fareler,yelkenli,ters isfahan,güneş
Yorumlarınızı alırım
Bütünü hayatım.kartların hepsi tek seferde açıldı.Nurum sondaki kartlar sonradan mı çekildi ? Okumanın bütünü mü ?
Bilmiyorum sadece rahatsız hissettim@Elnora_alila kuzum rahatsız eden nedir peki seni? İçinden geldiği gibi söylemen çok iyi.
Soru sorasım gelmedi. Katina'ya bıraktım.Bişey sormadan eee biz neye yoralım bunu ama
Caanimm @Elnora_alila bana göre maddi bir kaybın var ama bir sır ortaya çıkacak o alamadığın parayı alacaksınUzun zamandır kendim için kart seçmiyordum. Hadi bu sefer kartlar benden gelsin..
Herhangi bir şey sormadan yalnızca kart istedim
Kitap - Deve - Samyeli (ters) - Derviş
Nasip kızlar öpüyorum sizi
Merhabalar sizinde hoşlandığınız sizi umursamamis gibi gòrünen aşka aşık biri var gibi bu kişi sizin gözyaşlarınızı sebep oluyor olabilir ya bu kişiyle hersey düzelecek tekrar mutlu olup yıldızlar gibi parlayacaksiniz ya da böyle bir kişi varsa hayatınızda bu kişiyi hayatınızdan çıkardıktan sonra mutluluk hayatınıza gelecektirMerhaba Arkadaşlar. Katina zaman veriyor mu bilmiyorum fakat yaş 27 olunca artık ne zaman evleneceğimi sorma vaktim geldi
Sırasıyla düz çapa düz gamhat düz çiçekler ters kitap düz yıldızlar kartarı çıktı. Genel olarak güzel kartlar gelmiş ama Gamhat burda bana bekleme enerjisi gibi geldi yada kişi kartı da olabilir. belk evliliğe hazır olmadığımı da gösterebilir. Siz ne düşünürsünüz?
Beni unutmayın nolur bu konu bu aralar canımı sıkıyor da biraz...Keira'ya keşke ben de hoşgeldiniz diyebilseydim ama ben gelene kadar o gitmiş sağlık olsun artık, illa denk gelirim bir şekilde.
Bir kişinin bana karşı hislerini sordum. Sırasıyla düz Selçuksassa, ters Balık ve ters Güneş geldi. İkinci ve üçüncü kartların üstüne birer kart daha çektim (bu ikisini anlamadığım için), bunlar da sırasıyla düz Gamhat ve düz Turan olarak geldi. Ben de şöyle yorumladım; ortada bir istek, bir arzulama var ama bunun ötesi yok. Düz Selçuksassa bana başka bir ilişkisi olduğunu ve beni yedekte tuttuğunu düşündürdü :/ ters Güneş bana bu durum pozitife dönebilir izlenimi bıraktı ama emin olamadım açıkçası. Düz Gamhat ve düz Turan'a ise yorum getiremedim zira kişi kartlarını asla yorumlayamıyorum ben tarotta da kafamı karıştırırlardı zaten... Yardımınızı rica ederim