Adam sosyal çevresi yoğun biri, hatta kadınlar arasında da yoğun bir ilgiye sahip olabilir, sadakatsiz biri değil ama alternatifleri olan biri, kadınla aralarındaki husumet, sıkıntı bu olabilir. Adam bu kadınla ilk tanıştığında kadını ilk tercihi yapmamış hatta şu ana kadar bile ilk tercihi olmamış olabilir. Mida burada kadını temsil etmiyor, adamın çevresindeki akıl aldığı, tavsiye aldığı fikirlerine önem verdiği bir kadın dostu simgeliyor. İlerleyen süreçte adamın bu kadının üzerine düşmesine tamamen ilk tercihi olmasını sağlayacak olan da aslında burada Mida. Mida bu adamı bu kadına yönlendirecek kişi. Adamın bu kadınla olması gerektiğini adama söylecek olan kişi yani. Bu ilişki devam eder mi, eder görünüyor. Adamın günden güne ilgisi artacak gibi. Ama ben olsam bu adama şans vermezdim.Erkeğin kadın hakkındaki düşüncesi nedir?
Mida ( üstüne balık,balık üstüne elmas)
Aral
Çiçekler
Hepsi düz açıldı.
Adam kadına insan olarak da ilişki anlamında da çok değer veriyor.Lakin kendisiyle kadının çok sağlıklı bi birliktelikleri yada ilişkileri olacağını düşünmüyor.Bunun sebebi de adam kendinden de sanki emin değil ikilimde git gellerde.Kadının mutlu olmasını istiyor evet ama kendisi bu mutluluğu geremeyecek gibi bi durumla kendini kapatmış diye bi yorum getirdim sevgili @Keira
Ketum insanların da güvendiği mutlaka birileri olur, sadece aileden değilBu kadar isabetli olayları,durumları bilmeden nasıl bi yorum ve jis var gerçekten hayranım.Ben olayı şöyle özetleyim:Adam evliydi kadınla tanıştıklarında.Adam boşandı. sebebi kadınla alakası yok. Diyorsunuz ya ilk tercihi değil diye aynen durum bundan ibaret.İş adamı çevresi illa ki geniştir.Birçok da kadın vardır.Genç ve eli yüzü düzgün biri.Aileden biri akıl aldıgı o zaman mida aileyi ne derece verir bilemedim ama? Yabancıya yada yakın bi dost ya da arkadasa konusacak biri değildir.Oldukça ketum.
Aynı erkek için açılan bi soru daha olmuştu diğer açılımdan sonra devamında, durumumuz ne olur diye ?Ketum insanların da güvendiği mutlaka birileri olur, sadece aileden değil
Adamın önceden evli olması bilgisi ile Mida başka bir yoruma da alternatif olabilir bu arada
Kaçınılmaz son.. Hop oturup hop kalkan biriErkeğin hislerini sordugumda
Kalp,mektup,ters nil,ters kapı,zara
Geliyor gelmekte olan diyeyim mi ?
@Elnora_alila
@Rhea