Ailenin maddi bir sıkıntısı olmuş sanırım.. hanımefendi herseyden şikayet etmeye başlamış.. karşılıklı hoşgörü olsaymış bu ilişkide kurtulabilirmis.. ikisinin de birbirlerine duygusu mevcutmuş fakat birbirlerine karşı direnerek evliliği bitirmek zorunda kalmışlar.. umarım doğru olmuştur yorumumİlk açılışı yapayım o halde
Beşli bi açılım yaptım @Keira
Evlilikleri neden bitti diye bi soru sordum.Bu arada açılımım günceldir yeni açtım desteyi.
Ters baykuş,zara,parsadra,ev,nil nehri.
Bazı durumlardan oldukça sıkılan ve memnun olmayan,şikayetçi olan bi kadın,her ne kadar düzeltmek istese de sanırım düzeltememiş boşanmanın yeni bir düzen kurmanın kendisi için daha iyi olacağını düşündüğünden yolları ayırmış. Ve kadının boşanması gerçek anlamda onu daha huzurlu ve mutlu kılmış gibi geldi .
İlk açılışı yapayım o halde
Beşli bi açılım yaptım @Keira
Evlilikleri neden bitti diye bi soru sordum.Bu arada açılımım günceldir yeni açtım desteyi.
Ters baykuş,zara,parsadra,ev,nil nehri.
Bazı durumlardan oldukça sıkılan ve memnun olmayan,şikayetçi olan bi kadın,her ne kadar düzeltmek istese de sanırım düzeltememiş boşanmanın yeni bir düzen kurmanın kendisi için daha iyi olacağını düşündüğünden yolları ayırmış. Ve kadının boşanması gerçek anlamda onu daha huzurlu ve mutlu kılmış gibi geldi .
Belkide kadın biri vardı diye hep huysuzlanip gözetledi.. yani kadın sezdi ve ilişki böyle bitti..Bildiğim kadarıyla 3.Bi kadın vardı.,Evet kilit noktası parsadra kimi temsil ediyor ? 3 .bi kadın olarak yormadım parsadrayı nedense selçuksassa varken parsadrayı vermesi bana karısını çağrıştırdı .
Keşke Parsadra için bir kart daha çekebilseydin Nurumm okuma daha tatlı yön alırdı.Bildiğim kadarıyla 3.Bi kadın vardı.,Evet kilit noktası parsadra kimi temsil ediyor ? 3 .bi kadın olarak yormadım parsadrayı nedense selçuksassa varken parsadrayı vermesi bana karısını çağrıştırdı .
Bütün cevaplar @Keira da onun değerli yorumuna ihtiyacımız var@Elnora_alila evet olabilirdi nedense üste kart çekmeyi hiç düşünmemişim direk evlilik neden bitti diye sorunca parsadrayı karısı olarak aldım ve aslında başka 3.kadın neden vermedi diye de sorguladım bi an yada ne bileyim bi yılan, ariman,dastar,selçuksassa neden yok açılımda diye ama ?
O hiç kullanmadi ara sıra annesi öğrenmek için kullandı..Arkadaşlar ben katina destemin üzerine ufak ufak not yazmıştım bu görselden rahatsız olduğum için arkadaşımda olan deste ile kendiminkini değiştim.. arkadaşımdan aldiğin destenin enerjisini nasıl sifirlayabilirim ?
Tütsü ve tuz temizlik için ideal fakat ben hiç başkasının destesini kullanmadım o yüzden yanıltmak / yanlış yönlendirmek istemem.Arkadaşlar ben katina destemin üzerine ufak ufak not yazmıştım bu görselden rahatsız olduğum için arkadaşımda olan deste ile kendiminkini değiştim.. arkadaşımdan aldiğin destenin enerjisini nasıl sifirlayabilirim ?
Sevgili @Keira açılımlara başlamıştık.Burası muhabbete dönmesin diye ordan cevap verdim.Bana kalırsa açılımın kilit noktası Parsadra. Parsadra kimi temsil ediyor ?
Sorunları aşabileceğini düşünen fakat bunun için yeterli olgunluğa sahip olmayan biri var karşımızda. Zihinde aşırılığa giden kurgular yüzünden öfke patlamaları yaşayan, etrafındaki insanları suçlayan biri. Başka bir kadın karakterin olası varlığını bile sorgulamış olabilir.
Parsadra ve ev kartının yanyana olması bana ; dışarıdan müdahale eden, haneye girip çıkan, sinsi insan etkisini de çağrıştırıyor. Kuzu postunda kurtlar sofrası gibi.. Bu kişi her kimse karşısındaki insanı doldurmayı çok iyi biliyor.
Katina için uygun mudur bilmem ama tütsü ile temizleyebilirsiniz. Pandül kullanıyorsanız pandül ile temizleyip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. İmajinasyon bile iş görür. Sadece niyet etmek dahi kartların enerjisini temizliyor.Arkadaşlar ben katina destemin üzerine ufak ufak not yazmıştım bu görselden rahatsız olduğum için arkadaşımda olan deste ile kendiminkini değiştim.. arkadaşımdan aldiğin destenin enerjisini nasıl sifirlayabilirim ?