Derse odaklanmak için sübliminal mesaj

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz uyuşukluk yapabilir ama bir trans etkisi olduğu için normaldir.

arabada dinlemeyin ocağınızda yemek varken dinlemeyin uyuya kalma riskiniz olduğu hiç bir durumda dinlemeyin

Ders sırasında dinletmeseniz daha iyi olacak gibi. Ders dışında çok işe yarayacağına eminim.

Sabırsızlıkla beklediğim subliminallerden biri de bu :)

bence kaseyi sıkıp çalişmaya baslasaniz cok daha mantikli olcak :) sizler kendinizde calişma azmi bulamiyosaniz hiçbir müzik size fayda etmez....

Tüm yorumları okudum ama siyah bir bileklik olabilir mesela. Keşke yapılsa calışmamak benim sorunum. Sınıfta gördüğümle anca. :) o da yüzde 40 dikkat.

Benim derse odaklanmam yada çalışabilmem için bu tarz şeyler hiiç işe yaramaz yani bende çalışmaz.Ben derse odaklanmak için kendi yöntemimi buldum .Şöyle ki :

Eğer bu dersi geçemezsem :

1-Kursuna gittiysem harcadığım zaman ve paranın boşa gideceğini(eyvah ki eyvah) ve bir daha bu zamanı ve parayı bulamayabileceğimi,

2-Çok zeki bulmadığım birinin bile bu sınavı geçip benim kalacağım ihtimalini, :)

3-Geçemezsem annemin çok üzüleceğini

4-Şimdi çalışmazsam bir daha belki bu konuyu aklımın hiiç almayacağını

5-Evet çok zeki olmayabilirim ama bu derside geçemeyecek kadar kötü değilim cümlesini aklımda tutmayı

6-Dersi geçemezsem bunun gerçek sorumlusunun ben olduğumu düşünmeyi(tabi olağandışı durumlar yoksa)

7-Kötü not almayı hiç haketmediğimi

düşünerek(bunlardan birini yada bazılarını yada hepsini) bir şekilde odaklanırım.

Çoğu dersi böyel geçmişimdir ben :)

Geri