CADI ADAYLARI BURAYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geç olsun güç olmasın..Urum bide aynı inisiyeyi tekrar tekrar almanın bi zararı varmı bunu merak ediyorum.Okuduğum bir yerde tek sefer yeter diyordu?Doğrumu acaba...?

bişiy o0lmaz istiyosan bir kere daha alabilirsin ;)

ayperisi ' Alıntı:
Geç olsun güç olmasın..Urum bide aynı inisiyeyi tekrar tekrar almanın bi zararı varmı bunu merak ediyorum.Okuduğum bir yerde tek sefer yeter diyordu?Doğrumu acaba...?

ben ilkini kaçırdım konuyu şimdi gördüm maalesef
devamına katılabiliyor muyum acaba??

çok güzel bir çalışma emeği geçenlere tşkler...

devamı felan yok bir kere verildi kaçıranlar için bir fırsat daha ,yalnız isminizi buraya değil coven bölümünde açılan enerji yönlendirmek için enerji çalışması başlığına yazarsanız daha iyi olur
ne zaman verileceğini urum belirleyecek tarihi kaçırmamak için takip edin :)

_kelebek_ ' Alıntı:
ben ilkini kaçırdım konuyu şimdi gördüm maalesef
devamına katılabiliyor muyum acaba?

:(yaa siteyle yeni tanışmış olmanın dezavantajlarını yaşıorum..kaçırmışım malesef.bi dahaki inisiyeye bende katılmak istiyoruuum

ben de cadı olabilirmiyim artık her şeyin bir manası oldunu ve çok şeyi anlayabileceğimizi anladım banada yardımcı olun çoook şey öğrenmek istiyorumm

mesaj attım bende neden bu sayfada çıkmadı başaramadıımı yoksa neyse umarım birilerine ulaşmıştır

deneyimleri yaşayanların anlatımlarına bakarsak epey ürkütücü bir durum söz konusu en azından benim için.sanırım bünyem kaldırmaz

Bende katılmak istiyorum birdahaki çalışmaya ne zaman yapılacak acaba?Birde bir arkadaşımız isimlerinizi cowen bölümüne yazın demiş ama oraya giremiyorum ki şifre istiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri