CADI ADAYLARI BURAYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu başlık çok önceden açılmış...şimdi benim aklım karıştı
Burdan mı yazmamız gerek ...bu konu neden tekrar gğndeme geldi ? bildiğim kadar ile ismimiz ve anne adı yazılacaktı dilberhala ya ..ki ben yöyle yaptım ...ama burda doğum tarihinden de bahsediliyor hem ad soyad istendi...
Biri yardım etsin noolur :D

illaki o saatte olması şart mı? ben o vakitlerde bilgisayarı açamıyorum yinede söyliyeyim ...

O vakitlerde tabi ki bilgisayarınızı açamazsınız geçmişe gidebilmek gibi bir özelliğiniz yoksa. İlk sayfaya baksaydınız çalışmanın 8.8.08 tarihinde saat 8de yapılmış olduğunu görürdünüz. Bir önceki mesaja baksaydınız da benim konuyla ilgili bir uyarımı, sizin gibi yanlış anlayan bir üyeye bilgi verdiğimi görürdünüz. Ayrıca cadılık çalışmaları rakamlarla belirtiliyor ve en son yapılacak çalışma cadılık 11 no ile zaten bu bölüm altındaki bir mesajda duyuruluyor. Orayı okursanız özel bilgilerinizi böyle ulu orta göndermemeniz gerektiğini nereye mesaj yolu ile bildirmeniz gerektiğini de görürdünüz. Biraz daha dikkat lütfen!

Bu başlık çok önceden açılmış...şimdi benim aklım karıştı
Burdan mı yazmamız gerek ...bu konu neden tekrar gğndeme geldi ? bildiğim kadar ile ismimiz ve anne adı yazılacaktı dilberhala ya ..ki ben yöyle yaptım ...ama burda doğum tarihinden de bahsediliyor hem ad soyad istendi...
Biri yardım etsin noolur :D

Konunun tekrar gündeme gelmesi bir üyenin yanlış mesaj yazmış olması nedeniyledir. Yeni yapılacak cadılık çalışması için aynen belirlediğimiz gibi dilberhalaya istenilen bilgiler gönderilecektir. Bu geçmiş bir çalışma olup şu anki ile bir ilgisi yoktur. Zaten sayfalar boyunca dikkatsiz üyelerimizin yazdıklarını defalarca cevapladım.
Kimi siteyi tamamen okumadan soru soruyor, kimi var olan bir yazıyı yeniden paylaşıyor kimi de geçmiş çalışmalara yazı yazıyor.

Konunun tekrar gündeme gelmesi bir üyenin yanlış mesaj yazmış olması nedeniyledir. Yeni yapılacak cadılık çalışması için aynen belirlediğimiz gibi dilberhalaya istenilen bilgiler gönderilecektir. Bu geçmiş bir çalışma olup şu anki ile bir ilgisi yoktur. Zaten sayfalar boyunca dikkatsiz üyelerimizin yazdıklarını defalarca cevapladım.
Kimi siteyi tamamen okumadan soru soruyor, kimi var olan bir yazıyı yeniden paylaşıyor kimi de geçmiş çalışmalara yazı yazıyor.

Sayın origanum çok teşekkğr ederim cevabınız için , sizi yordum :(
ama aklım karıştı bir an ...emin olmak istedim
Sevgiler

cadı OLMAK İÇİN İSTEYEN ARKADAŞLAR YADA CADI OLAN ARKADAŞLAR (CADILILIK DIŞINDA HER TÜRLÜ BÜYÜCÜ OLANLAR YADA OLMAYANLARDA OLABİLİR) 8/8/2008 AKŞAM 8 DE ENERJİ GÖNDERME İNSİLİYESİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA İSİMLERİNİZİ DOĞUM TARİHLERİNİZİ YAZIN
merhaba ayzax ben gerçekten çok merak ediyorum

cadı OLMAK İÇİN İSTEYEN ARKADAŞLAR YADA CADI OLAN ARKADAŞLAR (CADILILIK DIŞINDA HER TÜRLÜ BÜYÜCÜ OLANLAR YADA OLMAYANLARDA OLABİLİR) 8/8/2008 AKŞAM 8 DE ENERJİ GÖNDERME İNSİLİYESİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA İSİMLERİNİZİ DOĞUM TARİHLERİNİZİ YAZIN
urum ya bu eski bi msj mı 8/8/2008 diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri