CADI ADAYLARI BURAYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dynamic apnea ' Alıntı:
tesekkur ederim urum emegine nefesine saglık..

ama ya nası bir ser varlık nerden geldi nereden anladın nasıl anladın ne yapacagım ben simdi,benden ne ister ki anlamadım

bir de okuma vs verecek misin?

üzerind eki varlık hayatında sorun oluşmasına sebep olur ev iş evlilik hayatında vs vs yani olur olmaz sıkıntı verir.

okuma yapılmaz çünkü daha fazla kötüleşmesine sebep olur

şerden kastım sana zararlı olan demek varlık cin olmaya bilir yada cin dirde kötü bir cin değildir. bu bakımla anlaşılabilir.

tek çözüm profesyonel yardım almak

bendeki talihe bak.. dun gece tanıstık sonunda..millet cinle irtibata gecer ilim irfan sahibi olur bizimkisi oyun oynamak istiyor cahil kucuk cocuk gibi. Dun gece sabaha karsı uyandım gozlerim actım baktım ısıklı bir topla oynuyor, atıyor tutuyor bumerang gibi.. uyandırılınca pek bi sinirli olurum bi bagırmısım zavallıya anne edasıyla aaa yeter ama bu saattede olmaz ki canım diye.. urktu zavallı korkup kactı..uzuldum sonradan nedense.bakalım sonrasında ne olacak, bi buyugune beni sikayet etmese bari ..bak simdiiiii....topluca gelirlerse :((

aaa kaçırdık mı yav?? oysa son zamanlarda da o kadar haşır neşir olmuştum majiyle, okült çalışmalarla, altın şafakla, reikiyle vs. inisiye istiyorum bende urum. hem büyülerimde işe yarıyor şaman biliyorsun. her ne kadar fazla etkili olsa da işe yarıyor :))))

cadılarda büyücüdür büyücü olmak için burdaki bir insiliye htiyacınız olacak bir kere verilmeyecek tekrar tekrar verilecek şiuan yoğun bir dönemde olduğumuz için site ile pek ilgilenemedik ama tekrar yeni ve eki insiliyeler verilmeye devam edecek

siteyi yeni keşfediyorum, tekrar enerji gönderme insiliyesi yapılırsa bende katılmak isterim ayrıca devamın da gelecek gelişmelerede katılmak isterim.

urum ben 2 aydır il gilenemedim giremedim siteye dolayısıyla çalışmaya katılamadım benim içinde bir şeyler ayarlarmısın

urum hafta sonu olursa benim açımdan iyi olur ama diğer arkadaşlarla beraber bir tarih belirlesek çünkü bazısı katılıyor bazısı katılamıyor

Ben yurt disindayim bu sorun yaratmayacakmi? Allah'in tepkisini alirmiyim buda bir baska soru ondan baskasina tapinmak istemem dogrusu bu konuda cok bilgisizim sorularimi bagislayin lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri