Büyü ve vefk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir dosya hazırlayıp burada paylaşmayı düşünüyorum fakat bu zaman alacak bir işlem. Parça parça paylaşabilirim bu hafta sonundan itibaren.

Bu ekolde ritüelde giydiğiniz kıyafet bile önem taşıyor. İnternetten biraz araştırma yapabilirsiniz. Özellikle günlük çalışmanız gereken açma kapatma- defetme gibi ritüeller var. Bunların günlük çalışılma amacı hem enerjiye uyum sağlamak hem de ritüelde fiziksel aktiviteler yoğun olduğu için bunların pratiğini yapmak. Aynı zamanda youtubede bazı ayinlerin videoları mevcut. Onları da tekrar tekrar izleyin. Seslere aşinalık olsun. Sesler önem taşıyor ritüellerde.
Aynı zamanda elementlerle de günlük çalışma yapmanız gerekecek. Elementlerle uyumlanmak önem taşıyor. Bir element seçin. Motivasyonunuzun kırılmaması açısından sizde hangi element yüksekse onunla başlayın. Örneğin ateş yüksek diyelim önünüze bir mum yakın ve ateşe odaklanın. Ateşin enerjisini hissetmeye ve sizde var olan enerjinin yükseldiğini hissetmeye çalışın. Bu bir meditasyon pratiği; rahat ettiğiniz şekilde yapabilirsiniz. İmgeleyebilirsiniz. Sanırım dosyaya bunları da eklemem gerekecek.

Bu şekilde bir başlangıç yapmış olalım.
Anlaştık, dikkatle bekliyor olacağım.

Konu o kadar çok değişik yerlere gelmiş ki hepsini okudum. Pekala yardımcı olabilecek var mı ?
Görebilene var, üstelik beklediğinizden daha büyük bir yardım var.
Alhayba güzel bir öğüt verdi.
Alakan ise işleminizin detaylarını bilmeden yardım etmenin güç olduğunu ve işleminiz tuttuğunda olabilecek güçlü bir olasılıktan bahsetti.
Absoluta Virtute bunun karmik bir ders olduğunu söyledi.
Rhea bağlama işleminin karşı tarafa vereceği zararları açıkladı, devamlı bir bağlılığın olmayacağını ve işlemin köleleştirmeden başka bir şey olmadığını söyledi.
Genel olarak bağlamanın kişinin iradesine direkt olarak bir saldırı olduğu, kötü bir büyü olduğu ve kötü karma yaratacağından bahsedildi. Hala nasıl bir yardım bekliyorsunuz? Bir kişiden de söz etmiyorsunuz açıklamanızda 7-8 kişiden bahsediyorsunuz, işlemleriniz tutana kadar daha kaç kişinin canı yanacak acaba. Bu karşı tarafa fayda sağlayacak, onu koruyacak bir işlem de değil. İnsanlar kukla veya deney faresi değil.

Konu o kadar çok değişik yerlere gelmiş ki hepsini okudum. Pekala yardımcı olabilecek var mı ?
Burdan bedavaya kimseyi bulamazsınız gayet da güzel savunma kırma, bağlama yapma ve diğer kara büyüleri bilen ehil majisyenler var tabi ama onlar kendine çalışıyor. Parasıyla da ehil birini bulmanız zor, dolandırılmanız çok olası.
İlişkiniz nasıldı ne kadar sürdü nasıl bitti onun size tutumu nasıldı maddi manevi kullandı mı bilerek kasıtlı oyaladı mı art niyetli birimiydi bunlar etken tabi sizin ona bağlama yapma hakkınız olup olmadığı konusunda..
Burdan alabileceğiniz tek şey ahlak nutukları olur.
Dediğim gibi ben kara büyüye karşı değilim.. minnoşu oynamam.. ama hak edene yapılması taraftarıyım.

Ya bir de böyle bir durumda açıkçası başarılı olacağını çok sanmıyorum. Tabiri caizse kişiye ailesi de yüklenmiş enerjisel anlamda elek gibi olmuş. Yani tutacağınız köşeden yırtılır elde kalır. Bağlama falan değil ama belki çok nitelikli temizlikler. Bağ temizlikleri. Hatta belki bu işleri öğrenmeniz gereken kişisinizdir. Bu sebeple ihtiyacınız vardır.

Yaklaşık 7 8 aydır çok farklı kişilerle tanıştım sadece bir konu için ancak hiçbir şekilde amacıma ulaşamadım. Acaba yaptığım işlemlerde mi bir sıkıntı vardı yoksa işlemi tarif eden yapan kişilerde mi? Çünkü tuz mum vs hepsini yaptım
Danteninde cehennem tablosunda bahsettiği cehennemin 9 katından 8. katında olmanız dileğiyle. Sorsan en büyük dinine bağlı olanlarda bunun gibiler. Hangi insan aklı insan iradesini elinden almayı kendisine hak görür bu bunun üstüne işlemler yapar sanırım asla anlamayacağım🤦🏻‍♀️

Danteninde cehennem tablosunda bahsettiği cehennemin 9 katından 8. katında olmanız dileğiyle. Sorsan en büyük dinine bağlı olanlarda bunun gibiler. Hangi insan aklı insan iradesini elinden almayı kendisine hak görür bu bunun üstüne işlemler yapar sanırım asla anlamayacağım🤦🏻‍♀️
Bazen öyle bir noktaya geliyorsunuz ki secap günah vb. durumlar ortadan kalkıyor. Sizden gitmesine rağmen ve çok kötü gitmesine rağmen onu istiyorsunuz. Uzaktan davulun sesi hoş gelir iyi bir bölümde ve iyi bir üniversitede okuyorum sırf bu yüzden bu sene okuluma gidemedim ayrıca böyle bir forumda bulunmayabilir veya bunun altına da etiğinize sığmıyorsa yazmayabilirsiniz. Yarı yolda kalmak ve akademik hayatınızın zora girmesi ne demek umarım anlamazsınız. Ettiğiniz bedduayıda bilahare size iletiyorum. Dinime bağlıyım veya değilim de demedim ayrıca bu sizi de ilgilendirmez. Herkesin dini kendinedir.

Kara büyüye karşı olmayan sen kötülükten hoşlanmıyorsun. Büyük eşitsizlikler var cümlende. Ayrıca isteyen büyü yapar, isteyen kötülüğe karışır. Sen istediğin kadar agresif ol. Diğer konulardada yorum agresifçe. Güya sen büyük bir büyücüsün ya da Havas hocası. Ama eminim bir halta yaramayan birisin. Senin için fotoğrafımı koydum. Bana yapacağın işlemleri dört gözle bekliyorum
@Dolunays
Bu kişi düşmanının resmini profil fotosu yapıp bizi kışkırtıyor kara büyü yapalım diye.

Bazen öyle bir noktaya geliyorsunuz ki secap günah vb. durumlar ortadan kalkıyor. Sizden gitmesine rağmen ve çok kötü gitmesine rağmen onu istiyorsunuz. Uzaktan davulun sesi hoş gelir iyi bir bölümde ve iyi bir üniversitede okuyorum sırf bu yüzden bu sene okuluma gidemedim ayrıca böyle bir forumda bulunmayabilir veya bunun altına da etiğinize sığmıyorsa yazmayabilirsiniz. Yarı yolda kalmak ve akademik hayatınızın zora girmesi ne demek umarım anlamazsınız. Ettiğiniz bedduayıda bilahare size iletiyorum. Dinime bağlıyım veya değilim de demedim ayrıca bu sizi de ilgilendirmez. Herkesin dini kendinedir.
Bende iyi bir üniversitenin çok iyi bir bölümünde okuyorum. Deneyimim boyunca şeytana benzer birçok insanla karşılaştım size oturup bu küçük şeytanlarla uğraştığım deneyimlerimi anlatsam oturur şok geçirirsiniz ama hiçbirisinin iradesine müdahale etmeye teşebbüs etmedim. İnsan kötü olmayı kendisi seçer. Ve iradesine müdahale ettiğiniz vakit sizin ondan farkınız kalmaz. Ne yani O kişinin isteği olmadan kendinize bağlayınca derslerinize çalışabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Kafanız daha çok karışacak daha çok bunalıma gireceksiniz. Eğer bir kişi sizin için yazılmamışsa yazılmamıştır. Zorla oldurmanın bir anlamı yok. Belliki hayatınız boyunca istediklerinizi hep elde etmişsiniz bunu elde edemeyincede hırs yapıp bu tür işlemlerşe başvurmuşsunuz. Farkında değilsiniz ama bunu yaparak kendi karmanıza müdahale ediyorsunuz sonucu sizin için daha kötü olacak. Bu sitedeki hangi majisyene sorsanız bunun sizin karmanıza kötü etki edeceğini söyler. Genel olarak sitede olumlu işlemler var onları uygulamak yerine ne diye kara büyüye yöneliyorsunuz? İyi bir Majisyen olmadığınız sürece kara büyü bir şeyleri belki size verir ama bir şeyleride kalıcı olarak sizden alır. İnsan iradesine müdahale eden herkes bana şeytan gibi gelmiştir. Birisi bana böyle bir işlem yapsaydı asla hakkımı helal etmezdim. Veyahut kendi açınızdan düşünün sevmediğiniz birisi size bağlama büyüsü yapsa hoşunuza gider mi? Hoşuma Gider derseniz birtakım problemleriniz olduğunu düşünmeye başlayacam çünkü. Size ait olmayan size ait değildir. Bedduam kötü amaçlı edilmiş bir beddua değil adaletin tecelli etmesi için söylenmiş bir beddua. Sonuçta Enokun kitabına göre kara büyü yapanların o katta yanacağı söyleniyor:) Rab bir sebepten ötürü insanoğluna diğer varlıklardan ayrı olarak irade verdi ve siz o iradeyi müdahale etmeyi kendiniz hak olarak görüyorsunuz. İşleme carta curta ücret yatıracağınıza sağlam bir psikolojik tedavi alsanız bunlara gerek kalmaz.

ne oldu sonuç nedir.

etik üzerine sürekli konuşuluyor, sürekli bir yargı dağıtılıyor. Etik tam olarak nerde başlıyor, yargı dağıtmak için kişi kendisini hangi bilgelikte görüyor. Eleştiri adı altında yapılan eleştirdiğiniz kişi ve duruma karşı öylece istenilen herşeyin söylenebileceğini düşünmek kibir değil midir. Kirli diye atfedilen bir düşünce ya da duruma karşı atıfta da bulunan ne kadar temizler:

Yargı dağıtmak önce on kere düşünmek lazım. Evren düz nir çizgi üzerine ilerlemez. Düz yargıların gerçeklikle hiç bir bağı yoktur. Bu yüzden de olukça anlamsızdır.

Burdan bedavaya kimseyi bulamazsınız gayet da güzel savunma kırma, bağlama yapma ve diğer kara büyüleri bilen ehil majisyenler var tabi ama onlar kendine çalışıyor. Parasıyla da ehil birini bulmanız zor, dolandırılmanız çok olası.
İlişkiniz nasıldı ne kadar sürdü nasıl bitti onun size tutumu nasıldı maddi manevi kullandı mı bilerek kasıtlı oyaladı mı art niyetli birimiydi bunlar etken tabi sizin ona bağlama yapma hakkınız olup olmadığı konusunda..
Burdan alabileceğiniz tek şey ahlak nutukları olur.
Dediğim gibi ben kara büyüye karşı değilim.. minnoşu oynamam.. ama hak edene yapılması taraftarıyım.
size nasıl ulaşabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri