Büyü ve vefk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağlama büyüsü zihinsel sağlığı bozar, çoklu kişilik bozukluğu olur bağlama büyüsüne maruz kalan kişide, önceden sevdiğiniz hali kalmaz yani.. iyi düşünün.
Ayrıca büyünün de süresi var düzenli olarak yenilemeniz gerekecek birkaç ayda bir.
Bende bağlama varken bazen anlayışlı insan oluyordum bazen hiç bir şeye tahammül edemiyordum 🤣

Sen erken fark edip çözdüğüm halde böyle kafayı yiyorlar uzun vadede on farklı kimlikle ortada dolaşıyorlar onlar da cingöz markasının yan ürünü gibi oluyorlar 🤩
Ondan da ziyade bende karın şişliği, karaciğer ve böbrek ağrısı oluyordu bir de nefes darlığı ve tansiyon yüksekliği oluyordu.

Gerçekten sağlam bir döndürme bağlama işlemi var mı ?
Var fakat burada kimse sizinle bağlama işlemi paylaşmaz. Arayan bulur, forumda konular içinde işlem yapabileceğiniz milyon tane bilgi mevcut.

Yalnız yaparken kendinize de yapın bağlamayı. Çünkü bağlama yaptıran bağlama yapılandan soğuyor bir süre sonra. Sülük gibi size yapışmış ve soğuduğunuz birinden rahatsız olursunuz diye düşünüyorum. Kendinizi de karşı tarafa bağlayın yuvarlanıp gidersiniz

Madem paylaşmıyorsun neden bunu yazıp Umut veriyorsun? Git başka yerde ego kas. Ayrıca senin asla bir işlem yapabildiğine inanmıyorum.
Şaka gibi..
Üstümde kara büyü var arınma formülü ver demek anlaşılır da birinin iradesini kırıp köle yapmak için bağlama arıyorsunuz sonra umut tüccarlığı suçlaması 🤩
Peki ya bağlama yapmak istediğiniz kişi bir gün gerçekleri ogrenirse duygularının her şeyin yalan olduğunu anlarsa ya onun umutları peki.. bunu hak edecek kadar kötü birisiyse ya da size büyük haksızlıklar yaptıysa başka tabi.

Şaka gibi..
Üstümde kara büyü var arınma formülü ver demek anlaşılır da birinin iradesini kırıp köle yapmak için bağlama arıyorsunuz sonra umut tüccarlığı suçlaması 🤩
Peki ya bağlama yapmak istediğiniz kişi bir gün gerçekleri ogrenirse duygularının her şeyin yalan olduğunu anlarsa ya onun umutları peki.. bunu hak edecek kadar kötü birisiyse ya da size büyük haksızlıklar yaptıysa başka tabi.
Ben öğrendim de ne oldu ? Hala yapıp duruyor 🤣 ben de bir güzel arınma yapıyorum..

Şaka gibi..
Yav he he . Bu site neden var o zaman? Konuyu açan ben değilim bu arada. O zaman bu sitede kimse bağlama, celp işlemleri paylaşmasın. Zaten paylaşılan her şey eksik ve boş. Hiç biri etki sağlamaz , istersen dene ve gör. 2012 den beri bu işlerin içindeyim. Tutan bir işlem görmedim.

Şaka gibi..
Benim derdim birini bağlamak ya da döndürmek değil. Tamameniyle bilgime bilgi katıp havasçı olmak. Ha konu sahibininde durumu seni hiç ilgilendirmez

Bağlama büyüsü zihinsel sağlığı bozar, çoklu kişilik bozukluğu olur bağlama büyüsüne maruz kalan kişide, önceden sevdiğiniz hali kalmaz yani.. iyi düşünün.
Ayrıca büyünün de süresi var düzenli olarak yenilemeniz gerekecek birkaç ayda bir.
Yardımcı olma şansınız var mı ? Gerçekten çok kötü şeyler yaşadım. İçimden de asla atamıyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri