Tunatüm Han
Kayıtlı Üye
Destenizle kendinize de açılımlar yapabilrsiniz. Tarot danışman olarak kendime bakıyorum yıllardır da bir yanlış görmedim Ki çevremdeki bakımcı arkadaşlarımda da bu durum mevcut. Yanlış bir bilgi sitemizde de bu konuda bilgiler mevcut. Deneyin yaşayın Hem bağınız da güçlenir.
Falın doğru sonuç verip vermemesinde sorunlar genelde kişi Tarot'a aynı soruyu evirip çevirip üst üste sormasından kaynaklanır. Ayrıca kendinizi enerjisel anlamda iyi hissetmediğiniz zamanlarda, negatifken bakmayın. Zihin dağınıkken hisler zayıfken ne demek istediğini anlamaya bilirsiniz. Bir de yeni başlamıssanız bu sorun oluşturur. Yoksa neden kişi kendine bakamasın neden doğru sonuç vermesin. Ayrıca Lenormand Tarot almışsınız. Yeni başlamışsanız ve öğrenmek istiyorsanız tavsiyem ilk önce Klasik Rider Waite Tarot destesidir. Özümsedikten sonra enerjisel anlamda kendinizi yakın bulduğunuz deste ile bakımlarınızı yapabilirsiniz. İyi forumlar.
Anladim ?, Cevapladoginiz icin Tesekür ederim ??. Aslinda Klassik Raider Wait Tarotum vardi,ama bana Lenormand Tarotu bakan kisiler beni acikcasi Korkutu ?, Yok iste Tatot kartlari kötü seyleri üstüne cekiyo dediler hep bende onlari bir kac kez kulandim ve ondan sonra Cöpe attim ?. Yani bunlar bana hep yalan söylemisler ????. Bilgilendirdiginiz icin Tesekür ederim