Benim tarota dair genel sorularım var, problem olmaz umarım?
1-) Bu konuda ufak ufak ilerliyor olsam da, tarotta zaman kısmında takılıyorum. Geçenlerde "X kişisi beni ne zaman arayacak?" diye sordum, sırasıyla Azize - Değnek ikilisi - Kupa Prensi açıldı. Benim yorumum ise, iç dünyama yönelmem, hislerime güvenmem gerektiği (Azize), yeni kararlar almaktan, konfor alanımdan çıkmaktan korkmamam gerektiği (Değnek İkilisi), X kişisinin ise bana zaten ulaşacağı (Kupa Prensi) idi. Ne zaman sorusuna cevap veremedim kaldı öyle tabii.
Nerede yanlış yapıyorum? Ve siz tarota zamanla ilgili sorular yönelttiğinizde nasıl yorumluyorsunuz?
2-) Yaptığım bir açılımda Prensler veya Şövalyelerden biri açıldığı zaman, konuyla ilgili gelecek bir haber diye yorumluyorum ama genel anlamda saraylı kartlar açıldığı zaman tıkanıp kalıyorum. Mesela geçenlerde bir arkadaşım yeni patronunun nasıl biri olduğunu sordu, Kule - Güç - Değnek Kraliçesi açıldı. Zamanında çok zorlu süreçlerden geçtiğini, bunun onda çeşitli yaralar bıraktığını, hatta bu yüzden öfke kontrolü problemleri yaşadığını, ama bunun farkında olduğunu ve düzeltmek için çabaladığını söyledim. Değnek Kraliçesi ise kafamı karıştırdı zira arkadaşımın patronu erkek. Ben bu kartı bu açılımda nasıl yorumlamalıydım? Ve saraylı kartları siz nasıl yorumluyorsunuz?
Sorduklarımın cevabının yorumcudan yorumcuya değişeceğinin farkındayım ancak istediğim sadece bir fikir, bir başlangıç noktası, hatalarımın ne olduğunu bilmek. Umarım yardımcı olabilirsiniz. ^^