Herkese merhabalar
Aklımda ileriye yönelik düşündüğüm bir iş için kendimce kendime bir tarot açılımı yaptım. Gelen kartları ve kendi yaptığım yorumumu burada sizinle paylaşmak istiyorum. Sizlerden de ricam eksik ya da hatalı yönlerim varsa (ki fazla fazla olacağını düşünüyorum) bana yardımcı olmanızı isterim
Keltik çarpraz açılımı
1. Kart = Kupa İkilisi
2. Kart = Aşıklar
3. Kart = Para Üçlüsü
4. Kart = Kupa Şövalyesi
5. Kart = Para İkilisi
6. Kart = Şeytan
7. Kart = Ermiş
8. Kart = Kılıç Yedilisi
9. Kart = Kılıç Prensi
10. Kart = Değnek Altılısı
1) Geçmişte eskide kalan olayları bırakıp önüme bakmak istiyorum. Yardıma ihtiyacım olduğunu biliyorum işimle alakalı.
2) Şu an aslında bir yol ayrımında görüyorum kendimi. Henüz vermediğim bir kararım var ve doğru yolu seçmek için düşünüyorum.
3) Amacımı gerçekten yansıtmış kartta. Yeteneklerimi geliştirerek ilerleme kaydetmek ve sonunda edindiğim yetenekler ile başarıya ulaşmak.
4) Eskiden oldukça keyfine düşkün rahat bir moddayken, çabuk fikir değiştirip sıkılan bir yapıdayken bunların geride kalması.
5) Aklımda bu işten başka başka bir işle de ilgilenip iki durumu birden idare etme düşüncesinin zihnimi meşgul etmesi.
6) Yakın bir zamanda bu istediğim iş olmaz bence boşver bu işi unut diye umutsuzluğa kapılabilirim.
7) Kendimi daha içe dönmüş ve yalnız kalıp etraflıca düşünen bir kişilik olarak görüyorum.
8) 8. Kart sorunların içerisinde olduğumu gösterebilir.
9) Sorunları tespit edip çözümüne yönelik düşünmem gerektiğini, daha dışa dönük ve yeniliklere açık biri olmam gerektiği tavsiyesi bulunuyor.
10) Sonuçta istenilen beklenen hedefe ulaşmak.
Bazı ayrıntılardan da bahsedeyim. Ben kartlara sahip değilim ve bu kart seçme işini internet üzerinden yaptım. Sitede kartların ters gelme durumları yok yalnız. Bu açılan falın değerini ya da sonucuna etki edebilir mi? İlla kartların ters olması durumu gerekli midir? Ayrıca aynı konu için bir sonraki açılımı ne kadar zaman sonra yapmamız doğru olur sizce? Son bir sorum da arka arkaya farklı konular için açılım yaparsak kartların bizi yanıltma durumu nasıl olur sizce? Soru bombardımanım için kusura bakmayın lütfen merak işte