okumayı bırakırsan hiç bir şey olmaz zamanla etkisi dağılır okumayı bırakmak isteyenler büyünün etkisi tam başlamadan bırakırlarsa daha iyi olur sonuçta varlıkla yapılan bir uygulama siz okumaya devam ettikçe varlıklar ismi geçen kişiyle uğraşmaya devam ederlerBen büyü olduğunu bilmeden yorumlara bakamdan bugun ilk kez okudum kesinlikle deli olcam şimdi onun bunalıma falan girmesini istemiyorum böyle sevgi istemem zaten bıraksam daha mı kötü olur ne yapacağımı şaşırdım:S
Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha "sevdiğin kişinin ismi". Allahümme sehhirli kalbe "sevdiğin kişinin ismi" bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe "sevdiğin kişinin ismi" ala mehabbete "senin ismin". Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe "sevdiğin kişinin ismi" bi muhabbeti "senin ismin" bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli "sevdiğin kişinin ismi" bi hakki ayetiş şerifeti.
Bu eklenmiş... muhabbet acmak için olabilir ilk oalrak niyet belli ediliyor sorna sizin demni bahsini ettiginiz uygulama ile rızık duası okunuyor beli ondan once bir korumada elde ediliyor olabilir dua bitincede allahın verdigi rızık duasının ardından niyetimizi yani sevdigimizin kalbini baglama olayını tekrar vurguluyoruz. Arapça bilmiyorum ancak cok iyi kombine edilmiş gibi duruyor. Zaten Kur'an'ın şifresi yoktur kuranın her satırı bir şifredir yani kendisi bir şifredir. Bu şifreler kullanılarak tıpkı bir oyun konsolunda girilen şifreler gibi şifreleri yerlerine oturtup amacı elde ediyoruz.. aslında bundan daha karışık biraz mantıgıda farklı ben genede en uygun sekilde anlatmaya calıstım
benimde arapçam yok fakat benim bedfordun verdiği uygulamdan anladığım şu bir kaç yerde okuduğum kadarıyla zilzal suresi eştataya kadar okunup ardından kısa bir dua yazmış oda şunu gösteriyor zilzal suresini israfı umar gibi kullanmışlar fakat o kısımda zilzal suresini üç kere tekrarı gerekmiyormu? uygulamada bir defa zilzal suresi geçiyor israfı umar mantığımı çürütüyor bilindik muhabbet bağlantısı yapmışlar fakat kuranı kerimde geçen bütün fetih ayetleriyle derlenmiş bir duayı vesile kılarak muhabbet mümkünmü? fetih suresini okuyanlar surenin içeriğini zaten bilirler sizinde dediğiniz gibi fetih suresinin ilk beş ayeti rızık için bir şifredir fakat fetih ayetleri bir araya getirelerek oluşturulmuş bir dua olduğu için anlam ve manada değişmiştir böyle bir mantık yürütürsek varlıkları neye göre yönlendiriliyor?.. ilk paylaştığım duaya bakacak olursak duayı okuyanın zaten icazetli olması gerektiği ve bu duayı peygamber efendimiz savaşlara girerken okuduğu sonucuna ulaşıyoruz bence verilen bu uygulama tam bir muamma sizinde dediğiniz gibi çok iyi kombine edilmiş gibi duruyor!!
ya bide bu duayı bi kere okudum eskiden bana bakmadan geçmezdiii şimdi ben seslenmezsem dönüp bakmıyor bile acaba ters tepkimi yaptıokumayı bırakırsan hiç bir şey olmaz zamanla etkisi dağılır okumayı bırakmak isteyenler büyünün etkisi tam başlamadan bırakırlarsa daha iyi olur sonuçta varlıkla yapılan bir uygulama siz okumaya devam ettikçe varlıklar ismi geçen kişiyle uğraşmaya devam ederler