Aşık etmek için Dua-1 (celbiye)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bedford
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyüyle yapılan aşka aşk mı dersiniz ? saçma

Size bana ona saçma geIebiIir fakat burası bır büyü okuldur,parapsikoloji..!
Size ters geImiş oIabiIir fakat saygı göstermeniz gerekir.Farkındaydasınız burada acıIan konulara yorum yada eleştireden çok o konu hakkında fikir aIışverişi vardır.

İyi forumIar..

Ben bugun 10.yu okuycam şu anda olumlu etkisini gördüm diyebilirim 14. günden sonra herşeyin düzeleceğine inanıyorum inanarak okursanız bir sorun olmaz arkadaşlar etkisine inanın ;)

Şu sayfaya kadar olan bütün yorumları okudum. bedford istersen şuraya gel de cevap alamayan kişilere yardımcı ol arkadaşım.!

çalışma bir cok yerde var ve bu çalışmayı cevremde bir kac kişiye önerdim bir kez oku dememe rağmen 3 hatta 7 kez okuyanlar var 3 gun 9 gun ağız dolusu dua aldım cok sağol eşim dondu cok sağol sevgilim dondu tarzında

bu uygulamayı yapanlar ve iyi sonuç alanlara soruyorum acaba 7 gün mü 14 gün mü yaptınız? benim 7 günüm bu gün okudum ve bitti ama şuan uzakta görüşemiyoruz hiç aramada bende aramadım biraz beklemelimiyim 14 gün mü okumalıyım kararsız kaldım...

benim gözlemlerim şöyle : çok etkili, duyguyu sizde oluşturuyor ilk daha sonra karsıdakinin içindeki duyguları yokediyor ve bir sure sonra sizdeki duyguyu ona aktarıyor yani bu şey gibi, çayı yenilerken bardagın dibindeki soguk cayı bosaltırız ilk sonra doldururuz yeni taze çayı hani anlatabildimmi? :D Duada herhangibir sorun sezemedim niyet acık yaptıgımız iş ap-açık.

kişiden kişiye karsıdakini etkileme sureci degişebilir tabii inisiye olanların yapmasını tavsiye ediyorum. Veya kendinize guveniyorsanız sizde bir deneyebilirsiniz ancak yaşattığı duygular pek de iç açıcı değil sizin bakımınızdan. Size aşık olduktan sonra peşinizden koşarmı severmi gibi ne yaparsa yapsın sizin ona bakıs acınız eskiden oldugundan daha değişik oluyor.

bazen bazı durumlarda büyü okadar gerekli oluyorki..size bazı şeylerin güvencesini verip sizin güveninizi kazanıp sonrada sizi kullanıp terkeden birisine bence müstehak..kimse kimseyi keyfine göre yalanla dolanla kullanıp bırakamaz..ah bi tutsa yaptığım şeyler ;(

benim gözlemlerim şöyle : çok etkili, duyguyu sizde oluşturuyor ilk daha sonra karsıdakinin içindeki duyguları yokediyor ve bir sure sonra sizdeki duyguyu ona aktarıyor yani bu şey gibi, çayı yenilerken bardagın dibindeki soguk cayı bosaltırız ilk sonra doldururuz yeni taze çayı hani anlatabildimmi? :D Duada herhangibir sorun sezemedim niyet acık yaptıgımız iş ap-açık.

Ben yaptigima yapacagima pisman oldum. Ne olursa olsun büyü, müyü basvurmayacaktim böyle birseye. Tam bitirmedim 6 gece okudum, ama tuhaf olan sizinde anlattiginiz gibi ben sogumus hissediyorum kendimi uzun zamandir o kisiyi birdaha görmedim belki ondandir ama bir hafta önceki gibi degil bende soguma var, ha bu okumadanmi kaynaklaniyor... bilmiyorum. Karsi tarafta durumlar nasil onuda bilmiyorum görmedim kendisini..

şimdi duayı bitirirken amin diyormuyuz...amin den sonra 1 kaç 1şi daha yazmış bedford...ben 4 sene beraber olduğum biri var ondan ayrldım aradan 8 ay gecti bu dua yardım edermi bana

iste bende bunu diyorum, sakin diger tarafta böyle hissetmesin??

hiç bilmiyorum. Olabilir. Amacına ulaşanlar da kendi duygularında böyle bir değişim gözlemledilerse, duanın etkili olduğunu fakat okuyan kişide sogukluk yarattığını söyleyebiliriz. Ben karşı taraftan olumlu bir adım görmedim :(

ben okuyorum ilk 7 yi okudum ikinci 7yi okuyorum size de 2.kez okumanızı tavsiye ederim ben ondan soğudum doğru ama bu büyüyle ilgilimi bilemiyorum onun yaptığı davranışlarla alakalı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri