Tamaen tesadüfen gördm ve okumak istedim. ilk gün okudum aşırı bi ağırlık çöktü direk uyudum ve hemen etki gördüm.gün içerisinde aramayan msj atmayan sevgilim aradı msj attı hatta msj atmadm diye trip attı bu durum hoşuma gitti dün gece tekrar ikinciyi okudum.okurken yorumlarada bakmak istedim büyü olduğunu bilmiyordum ve çok pişman oldum.bugün tekrar konuştuğumda bunalımda olduğunu farkettim üstelik beni akşama kadar aramadı. konuştuğumuz zaman saçma sapan şeylerden bahsediyor bunalımda olduğuna veriyorum ama zaten ruhen iyi durumda değildi yaşadığı bazı sıkıntılardan dolayı da olabilir diye düşünüyorum ama 2 gündür bi bunaılmda olduğunu söyledi.şimdi devam etsemmi etmesemmi bilmiyrm. aynı zamanda ya vedud sürekli çekiyrm zikir ediyrm devam edersem kendimden sğutmaktan korkuyrm çünkü dayanamam.. ayrıcada bugün içimde bi boşluk wardı evet hatta bi an ben seviyo muyum dediğim an bile oldu. sürekli ayetel kursi okuyrm nas felak ve hüddamı geri döndürme duasını okudum. şu an bi etki yok. üstelik okuduğum geceden beri kalbimde sancı var belime vuruyor.ama sevgilimde dahada bi yakınlaşma var. ben bana karşı dahada ısınsın kavgalarımız bitsin die okudum gerçektende öyle oldu.. ama bıraksam bişi olurmu bilmiyorum