"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Elder Futhark' tan bahsettim ama biri diğerinden daha etkili diye bir sey yok. Siz hangi sistem ile daha uyumlusunuz? Hangisinde başarilı olabileceginizi kendiniz bulacaksınız. Ancak nordic rune eğitim olanağı daha geniş. Sistemi daha dişil her inanç sisteminden kullanıcıyla birlikte enerji çalıştırabiliyor

Ritüelleri ben artık kendim yazıyorum. Her defasında yeni riuel yazmıyorum, bagzen defterimden seciyorum. Dikkat edilmesi gereken temel kuralları var. Bir de kişiye özel kuralları oluyor. Aynı ritüel ya da glif farklı kişilerde farklı çalışabilir. Bu yüzden tekrar yazıyorum bakım bizim sigortamız.
Ben majiyi kara ve beyaz olarak ayirmiyorum. Birçok düşük frekanslı enerji ile çalışma iyilik neticeli olabiliyor. Örneği ağır bir hastalığı bir insandan bir ölüye aktarabilirsiniz. Böylece insanın yaşam kalitesini hatta belki ömrünü bile uzatabiliriz.
Merhaba, ben spiritüel ve maki hakkında başlangıç seviyesinde okuma yapan birisiyim. Rüyalarımda bazen de uyanıkken duru görü mü bilmiyorum olacak şeyleri bizzat görüyorum ayrıca insanlarla ilgili neden bilmiyorum bilgi alıyorum. Bana bu bilgiyi kim getiriyor ben bunları nasıl görüyorum hiçbir fikrim yok. Son rüyamda bir rehberle konuştum, bana rüyada sihirli sözcüklerin değişebileceğini ve isterse mevcut bir kalıp sihir cümlesine eklentiler de katabileceğini belirtti. Ben rüya diyorum hala ama bunlar rüya değil biliyorum. Siz ben kendi ritüellerimi bizzat oluşturuyorum dediğinizde merak ettim, nasıl yapıyorsunuz bir de rüyalarınızda uyurken saldırıya uğruyor musunuz? 🤗

bir şey sormak istiyorum müsadenizle, bu glifleri bir kağıda çizip aktive ettik diyelim ki, peki saklama koşullarımız nelerdir? yakıyor muyuz? gömüyor muyuz? suya mı atıyoruz veya aman at çöpe gitsin mi :D nasıl saklamam gerekiyor?

Elder Futhark' tan bahsettim ama biri diğerinden daha etkili diye bir sey yok. Siz hangi sistem ile daha uyumlusunuz? Hangisinde başarilı olabileceginizi kendiniz bulacaksınız. Ancak nordic rune eğitim olanağı daha geniş. Sistemi daha dişil her inanç sisteminden kullanıcıyla birlikte enerji çalıştırabiliyor
İlginiz,yardımınız için o kadar çok teşekkür ederimki,birde uygulamalı eğitim kitabı tavsiyeniz olsa hemen başlayacağım nordic runeye,birde sarkaç yani diğer ismi ile pandül bundada kendimi geliştirmek istiyorum,bazıları bırak kurcalama ouija tahtası gibi birşey o diyor,doğru cevaplar alabilsem,şifa,hastalık tespiti,çakraları ölçme gibi vs çok işe yaracak ama internette ve kitaptaki bilgiler yeterli değil.

İlginiz,yardımınız için o kadar çok teşekkür ederimki,birde uygulamalı eğitim kitabı tavsiyeniz olsa hemen başlayacağım nordic runeye
Kitaptan öğrenmenizi değil, eğitim almanızı tavsiye ederim.
,birde sarkaç yani diğer ismi ile pandül bundada kendimi geliştirmek istiyorum,bazıları bırak kurcalama ouija tahtası gibi birşey o diyor,
Quija tahtası gibi de gayet işlevli kullanılabilir veya kullanılmayabilir. Tehlikeli olan quija açmak değil, quija açtığında kiminle ne konuşacağını bilmemektir.
doğru cevaplar alabilsem,
Aracınızı kontrol etmeniz gerekir. Elementlerinizi ve yetilerinizi doğum haritanızdan değerlendirerek başlayın. En doğru cevaplar için öncelikle sizin alanınızda maksimum denge olmalıdır.
şifa,hastalık tespiti,çakraları ölçme gibi vs çok işe yaracak ama internette ve kitaptaki bilgiler yeterli değil.
Bu tür sistemler için eğitim almalısınız ancak güvenilmeyecek insanlara paranızı ve emeginizi kaptırmayın.

Kırılmayacak savunma yok ama zor ama kolay mutlaka kırılır. Bu saldıran kişiye bağlı ne kadar iyi bir majisyen olduğuna ve tabi sizin onunla kişisel ilişkinize.. elinde DNA nız varsa hak sahibiyse (bkz majide hak konusu) vb gibi birçok faktör etkili.
Ben yeni koruma yaptırıyorum, eski korumada yine deniyordu ama etkisi olmuyordu bende uzman bir medyum yaparsa kolay kolay kırılmıyor sadece bir süre sonra yenilemek gerekiyor sanırım.

Ben yeni koruma yaptırıyorum, eski korumada yine deniyordu ama etkisi olmuyordu bende uzman bir medyum yaparsa kolay kolay kırılmıyor sadece bir süre sonra yenilemek gerekiyor sanırım.
Birde taşınan tılsımlar var araştırmanı tavsiye ederim hatta yapay canlı diyede geçiyor baya sağlamlar bildiğim kadarıyla ama yapımı baya zahmetli ve tarifide

Peki ihtiyacınız ve hakkınız olan ama alamadığınız,size yardım edecek kişileride bir türlü bulamadığınız birşey için karşınıza size istek ve dileğiniz için yardım edenleri çıkaracak hangi glifleri uygulardınız ?
Laa,mis,iyuu,dihal... Sizin istekkerinize uygun formül.

Ben arakne tercih etmezdim bunun için daha kalıcı yöntemler var.Arakneler yaşamı anlık kolaylaştırma da yardımcı olabiliyor.

Ben arakne tercih etmezdim bunun için daha kalıcı yöntemler var.Arakneler yaşamı anlık kolaylaştırma da yardımcı olabiliyor.
Yardımın için çok teşekkür ederim nurumm.
Kalıcı yöntemler,eğer deneyim gerektirmeden yapılabiliyorsa öğrenmek isterdim,eğer uzun süre üzerinde çalışılması gerekiyorsa yine öğrenmek isterdim,ama tehlikeli ve eğitmen,yönlendiren olmadan yapılamayacak bir uygulama ise eğitimini almak isterdim,Bu arakne gliflerde bir dileğimiz olduğu zaman tılsımları kağıda yakmak için çiziyoruz,sonra yaptığımız işlemden sevdiklerimizi korumaya almak için olumlama yapıyoruz zarar vermeden gerçekleşsin,amaca ulaşınca görevini tamamlasın diyoruz bunuda anladım,fakat kağıt yakılmadan önce dileğin ne olduğu tılsımların altına yazılması gerekmezmi ? Mesela kaybolan bir cüzdan geri gelsin isteniyorsa şu şu gliflerin gücü ile çalınan cüzdanı bana geri getir bu işlem sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşsin amaca ulaşınca görevini tamamlasın gibi yazı ile.Yoksa sadece olumlama yaparken ne istediğimizi sözlü olarak belirtmek yeterli oluyormu ? Ben daha bu işlemleri yapmadım hazırlık aşamasındayım,ejder kanı mürekkebi ile çizmeyi düşünüyorum tesirinin dahada artması için.Bilgi eksikliğimi tamamlayınca başlayacağım yazmaya.

Evet. Tek seferlik bir şey içinse bunlar denenir. Genel uzun ömürlük işler için değil. Ama uygun bir iş için ben de mis+ arett kullanabilirdim. Gerekli kişilerle bir araya gelmek ve onları tanıyabilmek için
Keşke uzun ömürlük işlemleri öğrenebilsem,elimde gerekli malzemeler var ama uzun süre sonuç veren uygulamalar varken yarım şeyler üzerine vakit kaybetmek istemezdim.Nekrodünya ve nekromanci ile bağlantısı olmasıda biraz tırstırmıyor değil,temizleyemeyeceğim bir musallat kapmak istemiyorum 😅

Cahilliğimin kusuruna bakmayın sizin açtığınız konuların hepsine nasıl erişebilirim onları tek bir yerde görebilir miyim ? ben başaramadım bunu

Gerçekten sağlam etkisini gördünüzmü birkaçını test ettimde pek göremedim

Gerçekten sağlam etkisini gördünüzmü birkaçını test ettimde pek göremedim
Evet gördüm.Mutlaka içsel bi olumsuzluğunuz vardır olmadığı yerde.Ben araç satacağımda ( ağır hasar kayıtlıydı satılmaz bu araç gibi içsel bi olumsuzluğum olduğu için ) satılsın diye yaptım bir tek onda başarısız olduğumu biliyorum.Aracı sonrasında sattım ama arakne ile olduğunu düşünmüyorum.

Yoksa sadece olumlama yaparken ne istediğimizi sözlü olarak belirtmek yeterli oluyormu ?
Yeterli oluyor.
Kalıcı işlemleri de yapabilirsiniz çok aşırı eğitim gereken bi durum değil ama işin ilmini çözmeniz gerekir tabi.Bunun için benim burda anlatmaya inanın vaktim yok uzun uzun haliyle herşey anlatılmayla da anlaşılmıyor. Tavsiye istiyorsanız ve yapmak istiyorsanız evet bu gliflerin nekrodünya ile bağlantısı olduğu aşikar lakin tırsacak kadar bi durum yaşayan olmadı burda tanık olduğumuz tırsılacak olduğunu da düşünmüyorum.Alfabetik birçok maji uygulamaları var kalıcı olanlar ya da daha detaylı daha teferruatlı isteklerimize cevap veren glifler runeler var bunları araştırabilirseniz yapacağınıza başaracağınıza şahsen eminim.Yapabilecek olan insanlarla geçerken uğrayan insan kendini bariz belli ediyor. ;)

Geri