"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

@Rhea kha’yı güçlendirme amaçlı kullandın mı? Glifler kısa süreli olsa da etkisi delip geçiyor kha negatiflik yönü çok güçlü bi glif şahsen kendime tercih etmiyorum.

Sarkaçtan doğru cevap almak için ne yapılması gerekiyor ? Tarot bakıyorum tarot doğru sonuç verirken sarkaç kafasına göre hareket ediyor.Birde suyun içinde bazen görünen varlıklarla konuşamıyorum.

Kırılmayacak savunma yok ama zor ama kolay mutlaka kırılır. Bu saldıran kişiye bağlı ne kadar iyi bir majisyen olduğuna ve tabi sizin onunla kişisel ilişkinize.. elinde DNA nız varsa hak sahibiyse (bkz majide hak konusu) vb gibi birçok faktör etkili.
saldırılardan beslenicek tarzda kaotik bir mekanizmada yapılamazmı sizce ?

saldırılardan beslenicek tarzda kaotik bir mekanizmada yapılamazmı sizce ?
Kaos majisi konusu geldi aklıma nedense.
Tulpa filan kast ettiğin sanırım biliyorsan yap.
Ama her yöntem her saldırıda ise yaramaz, avam cinleri korkutur belki. Benim inancıma göre emirle gelmiş meleklerin saldırısından korunmak mümkün değil. Tabi demonlar var bir de dimi. Onlar da epey tehlikeli diye biliyorum.

Kaos majisi konusu geldi aklıma nedense.
Tulpa filan kast ettiğin sanırım biliyorsan yap.
Ama her yöntem her saldırıda ise yaramaz, avam cinleri korkutur belki. Benim inancıma göre emirle gelmiş meleklerin saldırısından korunmak mümkün değil. Tabi demonlar var bir de dimi. Onlar da epey tehlikeli diye biliyorum.
zaten demonlar söz konusuysa pek korunma imkanın yok bide bu çok nadirdir
kastım ise negatif enerjiyi fotosentez gibi emip kalkanı veya seni beslicek şekilde

Merhaba hepinize.
Sizlerden ricada bulunacaktım.hasta bir kuşum var onu iyileştirmek istiyorum,ayrıca bize sürekli büyü yapan akrabalar var,bozuyorum yapıyor,ritüelle tekrar bozuyorum tekrar yapıyor,şimdi yine yapmış kendisini bu sefer korumaya almış.Bunun savunmasını kırıp yaptıklarını geri döndürüp kitlemek istiyorumki birdaha böyle şeylerle uğraşamasın.
Bana bu yaşadığım 2 problem üzerine etkili işe yarar arakne gliflerden neyi tavsiye edersiniz ? Yada başka tılsımlardan ?

Merhaba hepinize.
Sizlerden ricada bulunacaktım.hasta bir kuşum var onu iyileştirmek istiyorum,ayrıca bize sürekli büyü yapan akrabalar var,bozuyorum yapıyor,ritüelle tekrar bozuyorum tekrar yapıyor,şimdi yine yapmış kendisini bu sefer korumaya almış.Bunun savunmasını kırıp yaptıklarını geri döndürüp kitlemek istiyorumki birdaha böyle şeylerle uğraşamasın.
Bana bu yaşadığım 2 problem üzerine etkili işe yarar arakne gliflerden neyi tavsiye edersiniz ? Yada başka tılsımlardan ?
Kuşunuzun sifasi için bu konuya bakabilirsiniz.
Konu 'Adrar Svartmans runir - Veteriner runeleri' https://www.gizlimabet.com/konular/adrar-svartmans-runir-veteriner-runeleri.37551/

Pinterest yeni çıktığında bayağı faydalıydı, şimdi kaynağı bulunmayan boş resimler sitesi oldu.
Burada kural geregi bu tür paylaşım yasak olduğu için, maalesef paylasamiyorum. Bunu bulduğum sitede tam 32 sayfa geri dönüş var %98i olumlu. Çoğu şu para kombinasyonu hakkında. Bu da benim ilgimi çekti. Para benim için yöntemin ise yarar olduğu en önemli göstergesi. Bir de nekrodunyasından gelmiş olmaları. Nekromanti benim denedigim maji türlerinden en güçlüsü çünkü. Ben de 6ay kullanıyorum ve memnunum.

Sizden ilk defa bu tür soru gelmiyor. Yazılan herşeye güvenmiyorsunız, bu iyi. Kaynağı de bulursanız birşey değişmez.
Örneği Hz. Süleyman'ın mühür kitabı. Kaynak sağlam ama, bu mühürleri sadece Hz. Süleyman'a verilmiş diyorlar. Öbür taraftan bu mühürleri başarılı şekilde kullananlar var olduğunu söyleniyor. Kime inanacağız?
Bizim bilincaltimiza! O Jon amcanın dediği gibi herşeyi biliyor.
Tarot, rune, sarkaç, ve bir sürü başka araç var doğruyu ya da yanlışı öğrenmek için.
Arachne Gliflerinin Pratikte Uygulaması

Bir glif kombinasyonu kullanırken çok fazla glif almamalısınız. 2, 3, 4, 5 glif alabilirsiniz.

Örnek 1 - İstediğiniz nesneyi, kişiyi, işi bulma amacınız var. Maşet - Mis. " Maşet ve Mis gliflerinin gücüyle, (aradığınız şeye) ulaşıldı ( bulundu)."

Örnek 2 - iki kişi arasındaki bir ilişkiyi yok etmeniz gerekiyor. Laa - Reko uyguluyoruz. " Laa ve Reko gliflerinin gücüyle, (isimler) arasındaki ilişki çok çabuk bozuluyor."

Örnek 3 - Herhangi bir alanda yetenek gelişimi için gerekli kaynakları ve bilgiyi elde etmek için Nudo - Hato'yu uyguluyoruz. " Nudo ve Hato gliflerinin gücüyle, gelişimine yardımcı olan ihtiyacım olan bilgiyi alıyorum (tam olarak greken)".

Örnek 4 - Ortak hedeflere ulaşmak ve bu birliği korumak için bir grup insanı tek bir ekipte hızla birleştirmek gerekir. Laa - Arett - Mis uygularız. Laa, Arett, Mies gliflerinin gücüyle, bu insanlar (isim listesi) yakında ortak bir hedefe ulaşmak için bir grupta birleşecekler."

Örnek 5 - Düşmanı panik haline getirmek, arabasını veya evini veya diğer değerli bir nesneyi yok etmek ve onu panik durumuna daha da sokmak için Bel - Reko - Bel'i uyguluyoruz. "Bel ve Reko gliflerinin gücü adına (düşmanın adı) panik halindeyken korku ve yıkım kaynağı olur, arabasını vurur ve böylece daha da büyük bir korkuya dalar ve panik ataklara maruz kalır. "

Örnek 6 - Zihin karıştırma büyüsü çıkarmak için, Maşet - Reko - Dikal gliflerini uygulayın. "Maşet, Reko ve Dikal gliflerin gücü adına, zihin bulanıklığı büyüsü kaldırıp kendimi temizleyerek, nazikçe zihin açıklığı geri kazanıyorum."

Örnek 7 - Acilen paraya ihtiyacınız varsa, Laa - Mis'i uygulayın. "Laa ve Mis gliflerinin gücüyle, bana herhangi bir kaynaktan çok hızlı bir şekilde para geliyor."

Örnek 8 - Satışta alıcıları - müşterileri çekmek için Arett - Laa - Maşet'i uygularız. " Arett, Laa ve Maşet gliflerinin gücü adına, ürünümle çok aktif ilgilenen alıcıları çekiyorum ve ürünümü satıyorum."

Örnek 9 - Bir kişinin komplekslerin üstesinden gelmesi ve istenen hedefe ulaşmasını engelleyen şeylerden kurtulabilmesi için, Maşet glifini merkeze, Kha - yukarıda ve aşağıda, Laa - solda ve sağda uygularız. "Maşet, Kha ve Laa gliflerinin gücüyle, (kişinin adı) , psikolojik engellerden kurtuluyor, irade gösteriyor ve savaşçı ruhu ile mücadele ederek bir an önce (nesini başaracağını söylüyoruz) başararıp amacına ulaşır. "

Örnek 10 - birinin açılıp, sizin hakkınızda düşündüğü her şeyi, veya ilginizi çekecek başka bir soruyu anlatması için, Nudo glifini ortaya, Vebru - yukarı ve aşağı, Laa - sola ve sağa koyarız. “Nudo, Vebru ve Laa gliflerinin gücüyle (kişinin adı), her şeyi (bilmek istediklerinizi) anlatıyor.

"Glifleri bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacaklar ve görevi tamamladiklarinda çalışmaları durduracaklar" cümlesini eklemeyi unutmayiniz ...
Gliflerin operatörün enerjisiyle çalıştığını da hesaba katmak gerekir. Bu nedenle, kendisi için değil de başkası için glifleri uygularken, bu gliflerin uygulandığı kişinin gücü ve enerjisiyle çalışacaklarını belirtmeye unutmayınız.

Bu gliflerin çoğunlukla agresif amaçlar için kullanıldığını hatırlamakta fayda var. Hızlı çalışırlar, ancak aynı hızla işleri bitiyor. Kısa süreli uygulamalar için tasarlanmışlar.
Peki glifleri kendini yenileyebilir bir şart koşabilirmiyiz

geri döndürüp kitlemek istiyorumki birdaha böyle şeylerle uğraşamasın.
Bu kısım için arakne çözüm olmayacaktır. Olsa bile geçici olacaktır.Runelerle ilginiz varsa sağlam bi kombin formül oluşturursanız fayda edecektir.Daha teferruatlı bişeyler yapmak istiyorsanız sağlam ritüeller gereklidir.Semboller çok da kalıcı bi çözüm sunmaz size…

Bu kısım için arakne çözüm olmayacaktır. Olsa bile geçici olacaktır.Runelerle ilginiz varsa sağlam bi kombin formül oluşturursanız fayda edecektir.Daha teferruatlı bişeyler yapmak istiyorsanız sağlam ritüeller gereklidir.Semboller çok da kalıcı bi çözüm sunmaz size…
Elimde rune destesi var fakat runeler ile nasıl çalışacağımı bilmiyorum,ejder kanı mürekkebide var,genelde hızlı sonuç almak için kullanılan bir mürekkepmiş fakat daha kullanmadım,bu mürekkep ile yapılan bir çalışma varmı büyüyü geri döndürme ve bozma üzerine ? Bana başka ne önerebilirsiniz ?

Elimde rune destesi var fakat runeler ile nasıl çalışacağımı bilmiyorum,ejder kanı mürekkebide var,genelde hızlı sonuç almak için kullanılan bir mürekkepmiş fakat daha kullanmadım,bu mürekkep ile yapılan bir çalışma varmı büyüyü geri döndürme ve bozma üzerine ? Bana başka ne önerebilirsiniz ?
Runelerin majideki anlamlarını bilmeniz gerekir elinizdeki mürekkeple uygulayabilirsiniz lakin yukarda da dediğim gibi kalıcı çözüm olmayacaktır. Alfabe tarzı majiler geçici işlemler için hayatı kolaylaştırmaya faydalı oluyor.

Runelerin majideki anlamlarını bilmeniz gerekir elinizdeki mürekkeple uygulayabilirsiniz lakin yukarda da dediğim gibi kalıcı çözüm olmayacaktır. Alfabe tarzı majiler geçici işlemler için hayatı kolaylaştırmaya faydalı oluyor.
Tecrübe ettiğiniz,kalıcı ve etkili neyi tavsiye edersiniz ? Kalıcı olmasa sadece etkisi uzun sürsede olabilir,mesela islami havas uygulamalarından yapılan muskaların etki etmeye başlaması 1 ay,etkisinin sonlanması ise 1 yılı buluyor,bozup tekrar yazmak gerekiyor.Fakat ben islami havas uygulamalarından beklediğim etkiyi göremedim.Bana güçlü işe yarar bir ilim lazım.Özellikle şifa ve korunma ,büyü bozma ve yapana,yaptırana geri döndürme üzerine.

Tecrübe ettiğiniz,kalıcı ve etkili neyi tavsiye edersiniz ? Kalıcı olmasa sadece etkisi uzun sürsede olabilir,mesela islami havas uygulamalarından yapılan muskaların etki etmeye başlaması 1 ay,etkisinin sonlanması ise 1 yılı buluyor,bozup tekrar yazmak gerekiyor.Fakat ben islami havas uygulamalarından beklediğim etkiyi göremedim.Bana güçlü işe yarar bir ilim lazım.Özellikle şifa ve korunma ,büyü bozma ve yapana,yaptırana geri döndürme üzerine.
Bence nordic rune üzerine tam eğitim alın. Kendi bağlamalarınızı yapacak kadar hakim olun. Daimi kullanılan veya dönemsel kullanılan sembolleri oluşturun ve işinizi görün.

Bence nordic rune üzerine tam eğitim alın. Kendi bağlamalarınızı yapacak kadar hakim olun. Daimi kullanılan veya dönemsel kullanılan sembolleri oluşturun ve işinizi görün.
Çok çok teşekkür ederim.Rune'ler GökTürk ve orhun alfabelerine çok benziyor,göktürk ve orhun alfabelerininde bir enerjisi varmı ? Nordic runeler kadar etkilimidir ? Mesela astrolojide güneşi sembolize eden ortası noktalı halkanın göktürk alfabesinde olması beni şaşırttı.Sanki nordik runelerden daha eski gibi.Ama siz daha iyi bilirsiniz tecrübe sahibisiniz.
Şöyle runeler ve gliflerde buldum

Birde cadı runesi var,Sizin önerdiğiniz Elder Futharkmı ? Yoksa orghams fortune ağaç runesi'mi ?

Geri