nurumm
Kayıtlı Üye
Farklı deneyimler duyuyoruz. Benim hiç aklıma gelmedi ama koruma yaparken biyerlerden çıkacak diye diğer tarafı açık bırakmak yani nötr oluyorum tamamen ve hiç bu şekilde bi yan etkisi oluşmadı.Sizin adınıza üzüldüm İlişki iyileştirmenizi göktürk ya da runelerle yapın glifler zaten sağlıkllı olmaz iyileştirme için.Defalarca yazıldı ama tekrar yazayım belki görmemiş biri varsa bir faydası olsun.
Öncelikle negatif gliflerin şakası yok. Eski ilişkimdeki kişiye sadece savunmasını kırmak için reko yolladım. Mevcut ilişkim yerle bir oldu. Düşünün yani sadece savunma kıracaktım ve sonra bir bilgiyi alacaktım. Hepsi bu. Koruma da yapmıştım.
Acele ile (burada uyarılmasına rağmen) mevcut ilişkime bulaşan negatifi hızla temizleyeyim diye dihal kullandım. Ayrıldık gibi bir şey oldu. Herkesin içinde kalan şüpheleri varmış onlar ortaya döküldü ama iyice buz gibi oldu ortalık.
Canım çok sıkkın.
Yine hızla buradan düzeltmeye mecburum.
Arakne ile intikam işlerine çelik gibiyseniz girin veya çok iyi hesap yapın. Ben korumayı yaparken kafam istemsizce daha cok arabaya ve sağlık güvenliğine gitti o yüzden ilişki tarafı açık kaldı, oraya patladı.