Adolf Hitler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OliveRuhulTevhid

Banlı Kullanıcı
İş
...Yaradılış MuHafızı...
Ben Hitleri o yüzden bireysel olarak ayrı, Puzzle ın parçası olarak ayrı değerlendiriyorum.

Kendi aklınca yapmaya çalıştığı şeyler de son derece muazzam girişimlerdi çünkü. Yıllarca da otorite oldu. Dest-i Kaderin desteğini alamadı sadece.
Musa'nın doğal olarak yapmaya çalıştığını yapay olarak yapmaya çalışıyordu.

'Dijital ölümsüzlük' bunun bir parçası.O yüzden Apple logosu yenilmiş bir elma.

Retro

Elit Üye
'Dijital ölümsüzlük' bunun bir parçası.O yüzden Apple logosu yenilmiş bir elma.

Isırılmış elma fikri bence de çok manidar.
Hatta kitleleri sabah sabah telefon alma kuyruğuna döktürecek kadar etkili bir markanın tüm ürünlerinin "ben" diye başlıyor olması da çok manidar. Teknomajik bir operasyon bu. Büyü herkesi büyülüyor. Her büyülenen, ayna noronlari ile başkalarını da büyülüyor.

Parçaları birleştirince de şöyle bir şey çıkıyor :

"Elmayı da biz yedik, lilith'in soy desteği de bizden yana, gercek kafası çalışanlar da biziz, yeryüzü krallığı da bizim hakkımız, ve biz Hepinizi teknolojik tekil bireyler olarak görmek istiyoruz."

AhlakiDeğer

Kayıtlı Üye
Ölen doğru hatırlıyorsam ingiliz bir gay icat yapmış.O zaman eşcinselleri sevmiyorlar adam intihar ediyor.Onu vurgulamak için o marka.

İngiltere de lgbt sevilmiyor.Ne yapsalar insanlar sevmiyorlar.İnsanlarda işçileri destekliyorlar.Toplum kabul ediyor.O yüzden işçileri bizim topluluktakiler destekliyor.

Shakespeare in Romeo ve juiletinde juiletin annesi senin yaşındayken evlendim çocuğum vardı diyor.Toplumlar yavaş yavaş gelişiyor.

createtherules ©

Kayıtlı Üye
Apple logosu zehirli elma yiyerek intihar eden Alan Turing anısına dikkat çekmek için ısırılmış elmadır diye biliyorum.