Adolf Hitler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rhea

Elit Üye
İş
Witch
Teşekkür ederim, tekrar burnunuz kuruduğunda seçtiğiniz soru bağlama uygun olsun olur mu😸
Daha önce kedisi olan birisi vardı forumda yani çok var ama iyi bir majisyen kedisinin fotosunu paylaştı epeyce kedi muhabbeti döndü belki de onları gördü 😹 Ona benzetti herhalde.

Rhea

Elit Üye
İş
Witch
Aslında islamın öngördügü dua tam olarak öyle. Bilinen aglamalı yalvarmalı sürünmeli dua kavramının aslında islami bir eylem olmadığı son zamanlarda islam çevresinde de tartışılıyordu. Tam tersine İstedigin an verilmiş olduğunu kabul edip oldu gözüyle bak diyor. Büyüde de zaten ruhsal olarak bağlı olunan yaratıcı, tanrı anılarak bize verdiği bu araçlara şükredilmiyor mu? Şimdi bunu, biri İskandinav tanrısına inandığı için şükrünü, adağını ona yapıyor, diğeri Allah'a yapıyor öbürü Buddha'ya vs. Böyle bakarsak büyü yerine dinleri ve/veya inançları tartışmamız gerekir.
Allah istediğimiz herseyi dünyada vereceğini garanti etmiyor korku mallardan eksilme ve açlıkla sinayacagini belirtiyor. Tanrılarda böyle bir durum yok.. alışveriş gibi büyü yap adak ver istediğini al.

createtherules ©

Kayıtlı Üye
Allah istediğimiz herseyi dünyada vereceğini garanti etmiyor korku mallardan eksilme ve açlıkla sinayacagini belirtiyor. Tanrılarda böyle bir durum yok.. alışveriş gibi büyü yap adak ver istediğini al.
Kuran çok sembolik ve metafor dolu bir anlatım. Cennet ve cehennem belki burada. Bana göre yaratıcı hiçbir şeyden eksik olamaz. Bana bahşettiği yaratım gücü, ruhundan üflediği imgelenmesi isteniyorsa o halde biz ve sistemimiz özden gelmekteyiz. Yukarıdan bakan bir tanrı teorik olarak aşağı kattakilerden eksiktir. Oysa tanrıda eksik olan hiçbir şey yoktur. Bu da aslında her şeyin bir arada ve aynı şey olduğunu ifade eder. Başka inançların tanrılarında daha farklı olduğu düşünmemiz sadece sistemin öğretilme biçimlerinden kaynaklı.

Rhea

Elit Üye
İş
Witch
Kedi üzerinden kendine de ulaşılabilir. O kadar da usta değilmiş. Nefret ediyorum böyle hayvansever görünen canilerden.
Ulasilsa da bir şey yapılamaz kolay kolay.. Yani her babayiğidin harcı değil. Kendi anlatimlarindan biliyorum. Kara büyücü yanında yetişmiş havass biliyor. Kedi için bir sey diyemem muhtemelen ve maalesef sadece o zarar görür.

Retro

Elit Üye
O zaman açık kapı kalıyor.

Açık kapı kalmıyor.

Üst katmanlardan bakmaya başladıkça "Allah dilemedikçe yaprak bile düşmez" görüşü hakim olur. "Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz" ayetinin sırrı başlar.

Ama alt katmanlardan bakmaya başladıkça da işin içine daha teknik bilgiler girmeye başlar ve işler bir noktada bulanır.

Duayı da, eşzamanlılığı da iptal eder. Asıl kaderin çok katmanlılığını iptal eder.

Kader o kadar çok fazla katmanlı ki, her katmanında ayrı bir matematik ve ön kabul gereksinimleri var.

Zengin olmak için kalpten bir şekilde dua etmek belli bir katmandaki kilidi tamamen açabilir. Ama zenginlik hala gelmeyebilir. Gecikebilir veya gelir ama belasını da getirir. Kaderin seni zenginliğin kendine has belalarına karşı antikorlamak ister ve başta sana başka farkı ama bağlantılı protokoller yaşatır. Ama sen bunlara tavekkul katmanında layık olamadan, dua katmanına öyle bir abanirsin ki, sonunda zemberegi kırılmış saat gibi tüm tezahürlere isyan edebilirsin..

Evren istesen de istemesen de iç dünyadaki dip akıntısına göre zaten sekillenmeye devam eder. Dua aslında iç dünyanı nimaza sokarak beklemesini bilmektir.

Beklemesini bilenin herşey ayağına gelir. Dua bunun sematigini verir.

C

cortana

Ulasilsa da bir şey yapılamaz kolay kolay.. Yani her babayiğidin harcı değil. Kendi anlatimlarindan biliyorum. Kara büyücü yanında yetişmiş havass biliyor. Kedi için bir sey diyemem muhtemelen ve maalesef sadece o zarar görür.
Böyle insanların yeteneklerinin zarar görmemesini, bedel ödememelerini aklım almıyor. Cana yazık. Enerjimle daha fazla beslemeyeyim şu tuhaf yaratığı.

C

chillroad

Sonuçta ona ait bir parça, aralarında eterik-enerjisel bağ mevcut. Yöntemini bilen şahsa ulaşıp zarar verebilir, bilmeyense o masum canla uğraşıp kişiyi meşgul edebilir. Köprü gibi çalışır maalesef.
İyi ama, bu bir profil fotoğrafı ile de yapılabilir o halde?

Retro

Elit Üye
Kaderin izahı, onu hangi katmandan gördüğüne göre değişir ama tüm izahlar teknik olarak doğrudur.

Kuranda tüm kader katmanları onanmıştır.

Kişi için çalıştığı esastır denir mesela. Bazı insanlar kaderlerini kendi çabaları ile sırtlanmaya gayretli ve muktedir olurlar. Karar verirler ve işe koyulurlar.

Başka bir yerde "Allah dilemeden siz dileyemezsiniz" denir. Bazı insanlar da hakkaten kendilerini yöneten enerjilerin desteğini hissetmedikçe adım atamazlar.