Hala hem illa bilgilerim doğru demiyorum deyip de hem daha iyi bilirim demeniz sizin ne kadar vahim durumda olduğunuzu yeterince ortaya koyuyor. Benden daha iyi bildiğinizi iddia etmeniz ise sadece komik. Ne kadar zamandır uyguladığınızı sorarım size. Hadi zamanı bırakın kaç kere uyguladığınızı sorayım, benimki kadar çok olmadığını biliyorum, ya çözme işi, bunu da benimki kadar sayısı belirsiz kere yaptınız mı? Bir şeyi ulu ortaya yazmadan önce doğruluğunu ve kim olduğunuzu, kiminle konuştuğunuzu tartın önce.
Origanum hala cevapların ilimsel konuşmalardan çok şahsilik kokuyor vede bu sana yakışmıyor
karşıdakinin seni tartmasını istiyorsun ama sen karşındakini tartıyormusun
Bu arada daha iyi bilenlere sormak lazım En Doğrusunu Allah Bilir Kelamı vahim bir durumda olduğumu göstermez sadece örnek bir durumda olduğumu gösterir
Ve bence bu sözlerimde sana örnek olsun
Zaman dersen 20 seneden fazla, sayı dersen milyonun üzerinde İnşaAllah
Belki daha önce adımı duydun belkide duyacaksın önemi yok ama konu bu değil
Bana şu konuda açıklık getirmeni istiyorum
Bu forumda kişilerin kendi bilgi ve düşüncelerini aktaracakları demokratik bir ilimsel ortam varmı varsa yazmaya devam edelim
Yoksa bu forumda padişahlık sistemine dayalı, sadece sizlerin bilgi ve düşüncesini yansıtan ve bunu kabul etmeye zorlayan, kabul etmeyenleri dışlayan bir monarşik yönetim sistemimi var
Şimdi gelelim kimin vahim durumda olduğunu anlamaya
Bir forum açıyorsun, üyeleri topluyorsun, teşekkür etmeyin konulara yorum yapın katılın diyorsun, sonrada konuya katılıp kendi yorumunu paylaşan üyeye sen bilmiyorsun, yok vahim durumdasın gibi saçmalıklarla ithamlarda bulunuyorsun
Ve sen bu forumda görevlisin ve bu forum bir ilmi paylaşım formu öylemi
Kardeşim bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ve kapatıyorum
Konulardada paylaşımda bulunmuyorum artık, sadece bendekilerden değişik bir bilgi yazan olurmu diye göz gezdiririm ara ara bana yeter
Lütfen cevap yazarken bu cevabıma şahsıma yönelik yazma tekrar cevap yazmak zorunda kalmak istemiyorum
Ya hiç cevap yazma , yada formun yapısına uygun ilimsel bir cevap ver, senle tartışmaya dayalı bir diyalog içine girmek zorunda kalmıyayım
saygılı forumlar kardeşim,