Adet Kanı ile Yapılan Uygulama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semaven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kan ile yapılan büyülere papaz büyüsü derler zaten. Papazlarla alakası yoktur aslında.

sayın yeşil çingene merek ettiğim bir konu var..kan ile yapılan majilerin bozulmasının mümkün olmadığını duydum sizce bunun bir doğruluğu varmıdır? yada her büyünün mutlak bir çözümü varmıdır?:)

Adet kanıyla yapılan bağlama nasıl oluyor açıklar mısınız lütfen?

Bence adat kanıyla bağlama yada benzeri birşey yapılamaz, adet kanının özelliği şudur necistir yani pis

Bu kanın kazara bulaştığı ortamdaki herkese bir ağırlık, uyku hali, rızık darlığı ve sıkıntı çöker

Ama bir özelliğide şudurki bu kanı bile bile kullanan ve bulaştıran insanların başınada aynısı gelir

Bu kan sadece bir kişiyi değil bulaştıran ve bulaştırılan herkesi aileleiryle beraber olumsuz etkiler

bu uygulama bir dostuma yapıldı ve onu bu dertden kurtarmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim acil cevap bekliyorum , nasıl bir uygulama ile kurtara biliriz:offtopic:

bu büyüyü nasıl etkisiz hale getirebiliriz

Bu bahsettiğin büyüden kurtulma işlemi adet kanıyla yapılan büyüyse ve bir yedirilmeyse bozmak için her sabah ve akşam gusül abde4sti alıcak

Her sabah bir bardak suya 11 Besmele okuyarak içecek

Her ikindin bir bardak suya 7 Ayetel Kürsi okuyarak içecek ,

Yatsı Ezanından sonra 21 Ayetel Kürsi 21 Besmele ve 21 fatiha okursa İnşaAllah bir hafta ve kırk gün arası hiçbirşeyi kalmaz diye umut ediyorum

Bu arada bu büyünün bir gücü yoktur orda insanı olumsuz etkileyen adet kanıdır necis olduğu için

Bu kan insanın üzerine şeytan pisliklerinin atılmasına sebep olur

Tabi bunlar benim bilgilerim, illa doğrudur demiyorum, daha iyi bilenlerede sormak lazım

En Doğrusunu Allah Bilir

Bence adat kanıyla bağlama yada benzeri birşey yapılamaz, adet kanının özelliği şudur necistir yani pis

Bu kanın kazara bulaştığı ortamdaki herkese bir ağırlık, uyku hali, rızık darlığı ve sıkıntı çöker

Ama bir özelliğide şudurki bu kanı bile bile kullanan ve bulaştıran insanların başınada aynısı gelir

Bu kan sadece bir kişiyi değil bulaştıran ve bulaştırılan herkesi aileleiryle beraber olumsuz etkiler

Bu bahsettiğin büyüden kurtulma işlemi adet kanıyla yapılan büyüyse ve bir yedirilmeyse bozmak için her sabah ve akşam gusül abde4sti alıcak

Her sabah bir bardak suya 11 Besmele okuyarak içecek

Her ikindin bir bardak suya 7 Ayetel Kürsi okuyarak içecek ,

Yatsı Ezanından sonra 21 Ayetel Kürsi 21 Besmele ve 21 fatiha okursa İnşaAllah bir hafta ve kırk gün arası hiçbirşeyi kalmaz diye umut ediyorum

Bu arada bu büyünün bir gücü yoktur orda insanı olumsuz etkileyen adet kanıdır necis olduğu için

Bu kan insanın üzerine şeytan pisliklerinin atılmasına sebep olur

Tabi bunlar benim bilgilerim, illa doğrudur demiyorum, daha iyi bilenlerede sormak lazım

En Doğrusunu Allah Bilir

Oldukça yanlış ve eksik bilgilere sahip olduğunuz anlaşılıyor. Bilmediğiniz konularda tahmine dayalı yorum yapmayın ve üyeleri yönlendirmeyin.
Kan DNA materyalidir, saç, deri vs gibi bir vücut parçasıdır. Kan da idrar gibi sterildir, mikrop taşımaz, taşıdığında ise kişinin hasta olduğu anlaşılır zaten. Ortamdaki herkese, ya da uygulayana veya akrabalarına bir zarar gelmez, sadece DNA örneği yedirilen kişi hedeftir ve hedef dışında etkilenme olmaz. Beceriksiz biri yapmaya kalkarsa herşey mümkün ama, o yüzden güçlü bir majisyen olmayan yapmasın denir ama bunun konuyla alakası yok bütün uygulamalar için böyledir ayrıca kişiye değil de ortama başka bir majikal uygulama yapılırsa bundan en küçük ve masumlar etkilenir, bunun da bu konu ile alakası yoktur tabi.
Yapılan uygulamanın denilen şekilde çözülmesi mümkün değildir. Yenildikten 40 gün içinde kişinin etkilenmesi için ayrıca bir işlem daha yapılmadıysa etki devamlı olmaz sadece üstünde negatif kirlilik kalır, bunun temizlenme işlemi yapılmalıdır. 2. ay işlem tekrarlandığında ise sinirlilik başlar ve sağlık da giderek kaybolur ve tekrarlar sonucu kişi aptallaşır. Ne kadar çözme, temizlik, koruma işlemleri yapılsa da araz kalır mutlaka. Kişi asla eskisi gibi olmaz.

Oldukça yanlış ve eksik bilgilere sahip olduğunuz anlaşılıyor. Bilmediğiniz konularda tahmine dayalı yorum yapmayın ve üyeleri yönlendirmeyin.
Kan DNA materyalidir, saç, deri vs gibi bir vücut parçasıdır. Kan da idrar gibi sterildir, mikrop taşımaz, taşıdığında ise kişinin hasta olduğu anlaşılır zaten. Ortamdaki herkese, ya da uygulayana veya akrabalarına bir zarar gelmez, sadece DNA örneği yedirilen kişi hedeftir ve hedef dışında etkilenme olmaz. Beceriksiz biri yapmaya kalkarsa herşey mümkün ama, o yüzden güçlü bir majisyen olmayan yapmasın denir ama bunun konuyla alakası yok bütün uygulamalar için böyledir ayrıca kişiye değil de ortama başka bir majikal uygulama yapılırsa bundan en küçük ve masumlar etkilenir, bunun da bu konu ile alakası yoktur tabi.
Yapılan uygulamanın denilen şekilde çözülmesi mümkün değildir. Yenildikten 40 gün içinde kişinin etkilenmesi için ayrıca bir işlem daha yapılmadıysa etki devamlı olmaz sadece üstünde negatif kirlilik kalır, bunun temizlenme işlemi yapılmalıdır. 2. ay işlem tekrarlandığında ise sinirlilik başlar ve sağlık da giderek kaybolur ve tekrarlar sonucu kişi aptallaşır. Ne kadar çözme, temizlik, koruma işlemleri yapılsa da araz kalır mutlaka. Kişi asla eskisi gibi olmaz.
Benmi yanlış ve eksik bilgilere sahibim, bence bu iddiandan vazgeçmelisin
Adet kanı tıbben asla steril değildir, bunu kimse iddia edemez

Gelelim necislik meselesine, evet adet kanı necistir, necis olduğu için necis sizin deyimiznile negatif yada olumsuz enerjileri çeker

genetiksel bağın sebep olduğu ruhsal aktarımlada tüm bireyleri etkiler

Kanın etkisi kırk gün değil temizlenme sağlanmazsa ömür boyudur

Kırk gün vücutta bir maddenin kalma süresidir, kırk gün sonra kan vücuttan atılmış olabilir ama bulaştırmış plduğu olumsuzluk ve işlemişlik temizlenmez

Seninde dediğin gibi sinirlilik ve araz sadece akla beyne ve vücuda kan vasıtasıyla yerleşmiş olan negatif enerjinin vücut üzerindeki yadsımasıdır

Ve artarak devam eder. temizlenme mümkün olmakla beraber çok zordur

Bu arada şahsıma hitab edilmeden yazılsa daha hoş olur diye düşünüyorum

SEn bilgisizsin ben bilgiliyim, tahmine dayalı yorum yapıyorsun gibi sözler hoş olmayan kırıcı söler olmakla beraber, kişilerin bilgilerini ve fikirlerini aktardıkları ortak paylaşım forumlarına yakışmayan sözlerdir

Senin bilmediğin dediğin bu konuyu bence ben senden çok daha iyi bilirim

Tabiki yukarıdaki mesajımdada dediğim gibi bunlar benim bilgilerim illa doğrudur demiyorum, daha iyi bilenlere sormak lazım

En Doğrusunu Allah Bilir

Saygıyla kalın

Benmi yanlış ve eksik bilgilere sahibim, bence bu iddiandan vazgeçmelisin
Adet kanı tıbben asla steril değildir, bunu kimse iddia edemez

Gelelim necislik meselesine, evet adet kanı necistir, necis olduğu için necis sizin deyimiznile negatif yada olumsuz enerjileri çeker

genetiksel bağın sebep olduğu ruhsal aktarımlada tüm bireyleri etkiler

Kanın etkisi kırk gün değil temizlenme sağlanmazsa ömür boyudur

Kırk gün vücutta bir maddenin kalma süresidir, kırk gün sonra kan vücuttan atılmış olabilir ama bulaştırmış plduğu olumsuzluk ve işlemişlik temizlenmez

Seninde dediğin gibi sinirlilik ve araz sadece akla beyne ve vücuda kan vasıtasıyla yerleşmiş olan negatif enerjinin vücut üzerindeki yadsımasıdır

Ve artarak devam eder. temizlenme mümkün olmakla beraber çok zordur

Bu arada şahsıma hitab edilmeden yazılsa daha hoş olur diye düşünüyorum

SEn bilgisizsin ben bilgiliyim, tahmine dayalı yorum yapıyorsun gibi sözler hoş olmayan kırıcı söler olmakla beraber, kişilerin bilgilerini ve fikirlerini aktardıkları ortak paylaşım forumlarına yakışmayan sözlerdir

Senin bilmediğin dediğin bu konuyu bence ben senden çok daha iyi bilirim

Tabiki yukarıdaki mesajımdada dediğim gibi bunlar benim bilgilerim illa doğrudur demiyorum, daha iyi bilenlere sormak lazım

En Doğrusunu Allah Bilir

Saygıyla kalın

Hala hem illa bilgilerim doğru demiyorum deyip de hem daha iyi bilirim demeniz sizin ne kadar vahim durumda olduğunuzu yeterince ortaya koyuyor. Benden daha iyi bildiğinizi iddia etmeniz ise sadece komik. Ne kadar zamandır uyguladığınızı sorarım size. Hadi zamanı bırakın kaç kere uyguladığınızı sorayım, benimki kadar çok olmadığını biliyorum, ya çözme işi, bunu da benimki kadar sayısı belirsiz kere yaptınız mı? Bir şeyi ulu ortaya yazmadan önce doğruluğunu ve kim olduğunuzu, kiminle konuştuğunuzu tartın önce.

Hala hem illa bilgilerim doğru demiyorum deyip de hem daha iyi bilirim demeniz sizin ne kadar vahim durumda olduğunuzu yeterince ortaya koyuyor. Benden daha iyi bildiğinizi iddia etmeniz ise sadece komik. Ne kadar zamandır uyguladığınızı sorarım size. Hadi zamanı bırakın kaç kere uyguladığınızı sorayım, benimki kadar çok olmadığını biliyorum, ya çözme işi, bunu da benimki kadar sayısı belirsiz kere yaptınız mı? Bir şeyi ulu ortaya yazmadan önce doğruluğunu ve kim olduğunuzu, kiminle konuştuğunuzu tartın önce.

Origanum hala cevapların ilimsel konuşmalardan çok şahsilik kokuyor vede bu sana yakışmıyor

karşıdakinin seni tartmasını istiyorsun ama sen karşındakini tartıyormusun

Bu arada daha iyi bilenlere sormak lazım En Doğrusunu Allah Bilir Kelamı vahim bir durumda olduğumu göstermez sadece örnek bir durumda olduğumu gösterir

Ve bence bu sözlerimde sana örnek olsun

Zaman dersen 20 seneden fazla, sayı dersen milyonun üzerinde İnşaAllah

Belki daha önce adımı duydun belkide duyacaksın önemi yok ama konu bu değil

Bana şu konuda açıklık getirmeni istiyorum

Bu forumda kişilerin kendi bilgi ve düşüncelerini aktaracakları demokratik bir ilimsel ortam varmı varsa yazmaya devam edelim

Yoksa bu forumda padişahlık sistemine dayalı, sadece sizlerin bilgi ve düşüncesini yansıtan ve bunu kabul etmeye zorlayan, kabul etmeyenleri dışlayan bir monarşik yönetim sistemimi var

Şimdi gelelim kimin vahim durumda olduğunu anlamaya

Bir forum açıyorsun, üyeleri topluyorsun, teşekkür etmeyin konulara yorum yapın katılın diyorsun, sonrada konuya katılıp kendi yorumunu paylaşan üyeye sen bilmiyorsun, yok vahim durumdasın gibi saçmalıklarla ithamlarda bulunuyorsun

Ve sen bu forumda görevlisin ve bu forum bir ilmi paylaşım formu öylemi

Kardeşim bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ve kapatıyorum

Konulardada paylaşımda bulunmuyorum artık, sadece bendekilerden değişik bir bilgi yazan olurmu diye göz gezdiririm ara ara bana yeter

Lütfen cevap yazarken bu cevabıma şahsıma yönelik yazma tekrar cevap yazmak zorunda kalmak istemiyorum

Ya hiç cevap yazma , yada formun yapısına uygun ilimsel bir cevap ver, senle tartışmaya dayalı bir diyalog içine girmek zorunda kalmıyayım

saygılı forumlar kardeşim,

Hala ahkam kesiyorsunuz ya ısrarla pes doğrusu. Siz milyon kere yaptığınızı söylüyorsunuz adet kanı uygulamasını, olabilir ben de o kadar yapmışımdır, 20 yıldan fazla diyorsunuz ben de öyle. Bu kadar çok sayıda yaptığınıza göre bir kadın olmalısınız oysa ben sizden eril bir enerji alıyorum, bu durumda da tam herşeyiyle uygulayan değil bir çeşit aracı olursunuz sadece. Diğer majikal uygulamalardan bahsetmiyorum konu dışı olduğu için. Ama sizin sapla samanı karıştırdığınızdan da kuşku duymaya başladım artık, ne için yazdığınız belli değil, genel majikal uygulamalarınızdan bahsetmiyoruz burada, siz onları katarak birşeyler yorumluyorsunuz, bu konu hakikaten çok uzadı, sırf bana gene cevap hakkı doğduğu için yazıyorum. Ayrıca site sahibinin yaptığı site ile ilgili kuralları benden sorgulamayın bir derdiniz varsa onunla görüşün, ben kural koyucu değilim. Sitemizin uygulama şeklini beğenmiyorsanız da burada kimse kimseyi zorla tutmuyor, beğenmeyen gelmez o kadar. Amacı reklam yapmak için buraya giren, yılların hacı hocasıyım diyen sömürücü kesimden bıktık artık.

Konuyu detaylı olarka inceledim. Sizin fikrinizi özgürce söyleme serbestliğiniz olduğu kadar moderatörlerimizin de fikirlerini özgürce söyleme hakkı vardır. Bilmediğin bir şeyi öğrenmek erdemdir. Size yanlış bir bilgiye sahip olduğunuz söyleniyor ve bunu ben de onaylıyorum. Adet kanıyla yapılan uygulamalar aynen origanumun söylediği şekilde yapılmaktadır. Burada padişahlık sistmei olsa idi şu an siz bu sitede olmazdınız. Ve de sizin gibi birçok üyeyi engellemek zorunda olurduk. Bir ithamda bulunurken elinizde olan kaynakları da suarsanız bende size daha rahat cevap verebilirim. Açıklamalarınızda bundan sonra benim inancıma göre diye belirtirsiniz ve kimse size nedne böyle dediniz diye bir kelime etmet. Eğer genel olarak konuşuyor ve doğruluğunu da herkesin kabul etmesini bekliyorsanız böyle tepkilerle karşılaşmayı da normal göreceksiniz. Eğer bu tepkilere gelemiyorsanız ya yorum yapmayacaksınız ya da siteden uzaklaşabilirsiniz.

Konu amacının dışına çıkmış. Gereksiz yere gerginlik olmuş.
Çoğu zaman katılmam ama bu konuda söylemek istediğim bişeyler var.

Kimin kimden çok bildiğini de yaptığını da bilinmez.
Kimin kimden majikal anlamda üstün olduğu da belli olmaz.

Burda üst- alt mevkide olmak evren için değersiz veya bilgisiz olmak anlamına da gelmiyor.
Bazen görüyorum; ben bilirim diyen hiçbişey bilmiyor oluyor aslında.

Ne bilgiler gördüm; bir hevesle gelip; rüzgar gibi gittiler forumdan.

Konuyu detaylı olarka inceledim. Sizin fikrinizi özgürce söyleme serbestliğiniz olduğu kadar moderatörlerimizin de fikirlerini özgürce söyleme hakkı vardır. Bilmediğin bir şeyi öğrenmek erdemdir. Size yanlış bir bilgiye sahip olduğunuz söyleniyor ve bunu ben de onaylıyorum. Adet kanıyla yapılan uygulamalar aynen origanumun söylediği şekilde yapılmaktadır. Burada padişahlık sistmei olsa idi şu an siz bu sitede olmazdınız. Ve de sizin gibi birçok üyeyi engellemek zorunda olurduk. Bir ithamda bulunurken elinizde olan kaynakları da suarsanız bende size daha rahat cevap verebilirim. Açıklamalarınızda bundan sonra benim inancıma göre diye belirtirsiniz ve kimse size nedne böyle dediniz diye bir kelime etmet. Eğer genel olarak konuşuyor ve doğruluğunu da herkesin kabul etmesini bekliyorsanız böyle tepkilerle karşılaşmayı da normal göreceksiniz. Eğer bu tepkilere gelemiyorsanız ya yorum yapmayacaksınız ya da siteden uzaklaşabilirsiniz.

Kardeşim anladığım kadarıyla sizlerin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, sadece gündem oluşturuyorsunuz<

Varsın bilgileriniz sizin olsun, bu arada benim reklama ihtiyacım yok. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz

Şimdi kardeş ricam şu, benim yazdığım fazla mesajım yok topu topu 10 tane civarı zannedersem

Hepsinin silinmesi ve bu başlıktaki tartışmanın temizlenmesi

Sonrada üyeliğimi silerseniz sevinirim, benim için o kadar önemli değil bu foruma üye olmak

Sessizce geldim, elimden geldiği kadar tahriklere rağmen efendice durdum ve sessizce gideyim

Sizlere sadece güzel forumlar demek düşer bana

Saygılı forumlar kardeş ( Konuyu temizlerken lütfen bu mesajımıda silmeyi unutmayın )

Sizin zihniyetinizde ve gereksiz yere tartışma çıkarmaya çalışan insnalara bu forumda izin verilmemiştir verilmeyecektir. Yanlış yaptığınızı ve uygulamanın yanlış yapıldığının bilgisini vermemize rağmen hala yanlış yapmadığınızı ve bunu kabul etme erdemine sahip olmadığınızı düşünürzek sizin bu sitede zaten bir yeriniz yok. Haddinizi bilin ve saygı duymayı bilmiyorsanız bir daha bu siteye girmeyin. Gereği yapılıyor merak etmeyin.

en kötü tarafı verilmiş zaten :D
bir kadının elinden hiç birşey almam artık evlerden ırak ıyyy iğrençççççç!
insan sevdiğine bunu nasıl yeridirip içirir!

merhaba arkadaşlar nohut büyüsü nasıl yapılıyor. sitede bir yerde gömüştüm ama şimdi bulamıyorum yardımcı olurmusunuz.

Öncelikle büyünün her türlüsü tabiki günahtır azı çoğu olmaz bu işin, kapı ya açıktır, ya da kapalı, ortası olmaz, kapı aralık ise açık anlamına gelir yani. .
]

Bu cümle üzerine konu başlığı ile direkt alakalı olmayan bir sorum olacaktı ; geçenlerde okudum bir yazı ve orada büyü / maji/ majisyen / varlıklar açıklanırken yazar örneklerle islamın yasakladığı kavramlar üzerinde kurulduğunu,benimsendiğini söylemiş .İlaveten yaratılış herhalde diğer dinlerde de 3 aşağı 5 yukarı aynıdır ve yazarın yorumuna göre yaratılışımız da bir tür maji . Bir yandan mantıklı geldi ama ne majidir ne değildir de tıkandım kaldım. Klonlama mesela şimdi hayvanlar da insanlar da klonlanabiliyor, bu modern hayatta bilim ama öyle mi yoksa aslında maji mi ? Bilim & teknoloji ile majinin ayrıldığı temel noktalar nelerdir ? Konuyu dağıtıyor değildi isem açıklama getirebilir misiniz lütfen ? Teşekkürler

]

Bu cümle üzerine konu başlığı ile direkt alakalı olmayan bir sorum olacaktı ; geçenlerde okudum bir yazı ve orada büyü / maji/ majisyen / varlıklar açıklanırken yazar islamın yasakladığı kavramlar üzerinde kurulduğunu,benimsendiğini söylemiş örneklerle ki yaratılış herhalde diğer dinlerde de 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Herneyse yazarın yorumuna göre yaratılışımız da bir tür maji . Bir yandan mantıklı geldi ama ne majidir ne değildir de tıkandım kaldım. Klonlama mesela şimdi hayvanlar da insanlar da klonlanabiliyor, bu modern hayatta bilim ama öyle mi yoksa aslında maji mi ? Bilim & teknoloji ile majinin ayrıldığı temel noktalar nelerdir ? Konuyu dağıtıyor değildi isem açıklama getirebilir misiniz lütfen ? Teşekkürler

Hür iradeye müdahale majidir.

Ewet bunu duymuşdum arkadaşlar gerçekden çok tehlikeli bir büyü bence peşine düşmeyin saygılar..

Bu 3 gün önce duyduğum inanmadığım ama anlatan kişinin yoğun ısrarı ve ispatlama çabası üzerine içime şüpheyi sokan bi konu.Anlattığına göre bi kadın suya adet kanından bi kaç damla damlatıp 3kulu bi elham okursa o suyu içirdiği kişi ona bağlanıyomuş gözü başka kadın görmüyomuş.Ben bu kadar basit olmadığını olmıyacağını ne kadar savunsamda ısrarla böyle olucağını söyledi bana.Böyle bi uygulama var olabilir mi ?

bu yıllardır duyduğumuz bir uygulama.ama etrafımda birebir yapıpta başarıya ulaştığını ifade eden biriyle karşılaşmadım.sitede konuya hakim kişiler sağlıklı yanıtlar vericeklerdir eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri