İşini bilmeyip rahatsız edilen ve hayatı alt üst olan %90'lık bir kesim var evet. Hem kendilerinin hem de işlem yaptıkları kişilerin başını yakıyorlar.bu varliklar ile temas halinle olan insanlar yani buyuculer bu varliklar tarafindan rahatsiz edilmezmi ??
Ben bir kaç şey duydum ama işte idrar içirilmesi gerekiyor veya ayetel kürsü okunması gerekiyor diye.Varlıkları ben nerden bulayım:S
İşini bilmeyip rahatsız edilen ve hayatı alt üst olan %90'lık bir kesim var evet. Hem kendilerinin hem de işlem yaptıkları kişilerin başını yakıyorlar.
Özelden bu tür bilgi alışverişleri yasaktır! Kural okumuyor musunuz? Ayrıca, bu tür eksik büyülerin tam tarifi de verilmiyor.Bu büyünün tam tarifini gönderecek biri yokmu? özelden PN
Kendi yapacak. Hiç olur mu başkasının yapması. Ritüelin geneli tamamen kişiye ait.bu uygulamayi bayan hep kendisimi yapar,yada baskasi bir bayanin istegi disinda böyle bir uygulama yapabiliyormu ? o nasil olacak diye soracak olursaniz..bilmiyorum büyüyü yapan herseyi göze alir herhalde,mesela bir kadin kizinin sivisi ile büyü yaptirabilirmi,yoksa sivinin sahibinden baskasi yapamazmi??
Büyü okulu mu =)) Nerde bu büyü okulu?
İlk sayfalardaki uyarıları okumuyor musunuz? Bu ne cesaret? Hayatınızda kaç kere varlık deneyiminiz oldu ve kaç kere bilinçli maji ile uğraştınız? Bazılarınızın bu uç majilerle alakalı kendine güveninize hayranım ama aynı oranda da üzülüyorum. Ancak ve ancak tehlikeleri ve gerçekleri iki şey unutturur: Biri kör hırs, biri cehalet. İkisinin de kimsede olmamasını dilerim.Bu büyünün tam tarifini gönderecek biri yokmu? özelden PN
Özelden bu tür bilgi alışverişleri yasaktır! Kural okumuyor musunuz? Ayrıca, bu tür eksik büyülerin tam tarifi de verilmiyor.
Biz burada ne yapıyoruz henüz anlamış değilsiniz belli oldu. Siz önce bu büyülerin var olduğunu bilin, nasıl ve ne şekilde yapıldığı hakkında fikriniz olsun ki kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun. Enerji çalışmaları yapıyoruz; katılın ki konuda ilerleyip uzmanlaşma yoluna adım atın. Üyelerimizin varlıklarla alakalı bilgisini, enerjileri tanıyıp tanımadığını, başına bir sorun geldiğinde ne yapacağını bilip bilmediğini bizler tek tek tayin edemeyeceğimiz gibi, olası tehlikelerin önüne geçmeliyiz; bunun için de şifreli gruplar kurduk. Azmeden herkes, nasıl olsa herşeyi öğrenecektir. Sizin gibi başta kaybedenler hariç.. Sevgiler..Tam tarif vermek yasak pm yasak verilen formüller eksik. Ve verilen formüllerde var urümün vermis oldugu onlarda mi eksik. Bir kimse birsey ögrenmek istediginde mutlak onu sonunda bulur uygular veya uygulamaz sahsa kalmis. Burasi bir büyü okulu ise neye birseyler ögrenmemize izin verilmiyor. Ögrenmek istemeyen böyle forumlari girip bakmasin demekki birseyler ögrenmek isteniliyor. Izin verinde ögrenelim yapariz yapmayiz o da bizde kalsin.
bak güzel arkadaşim hiç bu büyüyü öyrenme zalime bile yapsan zararı sana de gelir sakınSiz beni biraz yanlış anladınız galiba. Benim gayem bunun nasil yapıldığını ögrenmemin sebebi özetle söyle anlatayım: Regl'e yapılan büyünün sonuçta tutması ve bu şahısın okumalarr vs bilmemesi aynı zamanda varlıkları nasıl harekete geçimesi bunlar olmayınca bir taraftan varlıklardan söz ediyoruz ama şöyle bir baktığımda vefkler tılsımlar hadim varlıklarla çalıştırılıyor bir kişi onlara hükmedemiyorsa bunları çalıştırmak mümkün olmuyor.
Burda özellikle bazı üstatların yazılarını büyük ilgi ile okuyorum ve saygi duyuyorum. Bir de çalışmalarına. Zamandan dolayi Urum üstadın çalışmalarına bir türlü katılamadım, nasip olursa katılmak çok isterim. Rabbim benim kalbimden geçenlerin hepsini biliyor, benim birşey kaybetmediğim de ortada. Allah cc herkesin müfakatını verir. Saygılarımla.
slm arkadaşlar adet kanı byüsü çok tehlikelidır ben şahıd oldum genç bir arkadaşime yaptılar gül gibi eşinı boşadı bir çocuğu olmasıne rağmen yapan .de yapanada büyük zararlar verır aman uzak durun ne eşi evlene bildi ne kendısi hiç ne bir hoca kaldı ne bir nuska büyük paralar harcandı hepsi boşa çıktı