arkadaşlar büyü de bir ilimdir. Babil'de kullanıldı. Farklı tarzlarda mısırda da kullanıldığı da düşünülüyor. Ama islam dinine göre yasaklanmıştır. En masum olanı bile Allah, Peygamber, ve melekler tarafından lanetlenmiştir. Bunaları belirtmekle başlamayı istedim. Büyünün bir çok farklı türü vardır. Hiç birinin içinde dua veya sure kullanılması BANA GÖRE olası değildir.(tersten okuma, veya değiştirerek okumaktan bahsetmiyorum arkadaşlar). Bu bir tür ritüele benziyor ama sanırım eksik kalan kısımlar var yazılmayan. Çünkü tek başına böyle birşeyin yapılmasının yeterli olacağını pek zannetmiyorum..
Arkadaşlar böyle bir uygulama var. Ama kesinlikle denemeyin. 1. Bunu yapanın çok ama çok büyük bir günaha girmesi ve yapanın bini bereketi hiç bir zaman olmaz işleri ters gider. 2. Bu ilmi bilen hocalar bile yapılması tavsiyesinde bulunmaz çünkü evli bir kadın kocasına yaparsa belli bi yıldan sonra yani 5-6 yıl sonra (belki daha öncesinde de olabilir) birbirlerine kardeş gözüyle bakarmış. Ve söylediğim gerçekten olmuş hatta bi kaç kişide. Bazısı boşanmış bazısı da bunu bozarlar diye hoca hoca gezer olmuş. İsterseniz siz de ilim sahibi gerçek üstadlara bir sorun araştırın. Ama duydukları gibi ASLA yapmayın diyeceklerdir.
Böyle bir büyü var ancak dua sure ayet vs bunlar büyülerin İslam ile karşılaşmasından dolayı olmuştur yani aklı sıra İslama entegre etmeye çalışıyorlar.
ayrıca bu büyüde sandığım kadarıyla Parça bütün ilişkisi var ve regl kanı cinselliği çağrıştırdığından kullanılır.
Ya nasıl yapıldığının önemi yok bu büyü nasıl bozulur onu yazın.
Bunu kadınlar yapabilir çünkü adet kanıyla yapılır. Nickiniz ise erkek ismi. Yoksa bu isim uygulama yapacağınız kişinin ismi mi? Velhasıl bir gariplik var bir de kural ihlali.benden aldıqını içmezki çok biligili hem..bu konuda bilgisi vardır.
Bunu kadınlar yapabilir çünkü adet kanıyla yapılır. Nickiniz ise erkek ismi. Yoksa bu isim uygulama yapacağınız kişinin ismi mi? Velhasıl bir gariplik var bir de kural ihlali.
Kural ihlali olmaması adına o nickin düzeltilmesi için Origanum'a mesaj yazın. Yoksa yasaklanırsınız uyarmış olayım. Kimse isim soy isim belirtemez.