origanum
Yönetici
Böyle bir uygulamada kişye içrilmek veya kiş üzerinde yapmak mı gerekir ?
Uzakta olan kişi içn olmazmı?
Kişinin ağız yolu ile alması şarttır.
Böyle bir uygulamada kişye içrilmek veya kiş üzerinde yapmak mı gerekir ?
Uzakta olan kişi içn olmazmı?
korkunc bırsey,iyiki erkek degılım acıdım bı an hallerıne nelere maruz kalıyorlar
Evet, bu tür uygulamalar da var. Yani her iki cinsiyete ait vücut sıvılarının kullanıldığı uygulamalar var.O an aklıma sadece şu soru geldi. Bu büyüyü yapan veya yaptıran hanımlar acaba erkeklerden çıkan sıvıyı bilmeden içtiklerini düşünebilirler mi?
Yani her iki cinsiyete ait vücut sıvılarının kullanıldığı uygulamalar var.
Bu uygulamanın bayanlar için olanıda var.
Ben tam olarak doğruluğunu bilmiyorum ama çok okudum.
Bayanlar için olanı daha berbat. Duyarsınız, keşke erkek olsam dersiniz bu defa ...
Bu böyle bir uygulamanın varlığını ve bir gün bizimde başımıza gelebileceği ihtimalini değiştirmiyor.dogrudur belkı ama kadınlar buyulerle daha fazla ugrasıyor erkeklere nazaran,gunumuz mecnunu olur heralde bu tıp uygulamalar yapan erkekler kı oda cok az
Pekala bir tüyo vereyim de başınıza gelme ihtimali azalsın. Size sunulan, gül ve başka bazı bitkilerin karışık olduğu, renginin biraz bulanık olduğu ve tadının da biraz ağır olduğu çayları içerken iki kere düşünün. Uygulamalardan biri bu şekildedir.Bu böyle bir uygulamanın varlığını ve bir gün bizimde başımıza gelebileceği ihtimalini değiştirmiyor.
Varlıkların çalışması ile bozdurulur... Diger metotlar zayıf kalmaktadır.. Nun harfinin hadiminden yararlanmak en kuvvetli uygulamadır...pekı bu adet kanı ıle yapılan buyu nasıl bozulur acıl yardım ltf