3 Gün Sonra Aşık Olur Senden Asla Ayrılamaz

Bu bir büyü değil ki. Biraz bilgisi olan bunu anlar. Bunlar Tanrının islamiyetteki isimleridir. Semavi bir dinde tanrının isimlerinin geçtiği bir dua nasıl büyü olarak adledilebilir? İslam dinine inanan herkes bu kutsal isimleri herhangi bir sebeplede ya da niyetle okursa istediği şeyde muvaffak olacağını düşünüyorum.

Büyü o kadar geniş bir kavramdır ki hem Allahın isimleriyle hemde Kurandaki ayetlerle bile yapılabilir.Aşk meselesine gelince
Kurandada yazdığı gibi ''Sizi çeşitli acılarla sınayacağız'' ayeti herşeyi anlatıyor aslında.Bence bu durumda büyü kullanırsak bu sınavı geçemeyiz ve büyük azaplarla karşılaşırız.Tabi bu benim yorumum.

bir şeyi yaparken,söylerken yada düşünürken amacın ne ise onu yapmış olursun.bu kimine göre yanlış kimine göre günah.ancak saygı duymak gerek sonuçta herkesin günahı kendine ve herkese bi akıl vermiş yüce yaratıcı.

Bir insanı kendi iradesi dışında hareket ettiren her şey büyüdür. Yukarıdaki uygulamayla, ister dövün küfür edin gitmesini isteyin yine de sizin kapınızdan ayrılmayan, tam anlamıyla bir kukla yaratmış olursunuz.
''Öteki dünyada çok büyük azaplar çeker bu tür büyüleri uygulayanlar'' demeyeceğim, çünkü emin olun o dayanılmaz azabı er ya da geç ''hala yaşarken'' çekiyorlar.

:willy_nilly:negüzeeellll:willy_nilly:ne güzeeeellllll:willy_nilly::Angel_anim:

Temel bilgi:
dua:istemek
büyü:müdahale etmek
bu 2 kavramı anlayan duayla büyüyü karıştırmaz...3 gün içinde sabrı bitirmesi,kesinliği büyü olduğuna işarettir...allahın isimleriyle büyü yapılmaz diyen arkadaşlara:sitedeki havas büyülerinin helak edeninde okumada kahhar geçer halbuki el kahhar allahın bir adıdır ve ya cami ya mukad büyüsündeki camide el cami yani allahın adıdır...

41 Yasin gibi adet edinmis okumalar vardir, bunlarda büyümü oluyor? Yani aslinda dinde sayiyla okuma yokmudur acaba diye düsündüm...

ben bunu bi kaç defa niyetlendim okumak için her defasında da yarım kaldı tamamlayamadım o kişiden soğumam için bi sebep çıktı şimdi ise şükrediyorum iyiki o insan olmamış diye herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek alakasız oldu ama yazmak istedim yinede bir de bişiy sormak istiyorum ben birisi için yapmıştım olmuştu ayetel kürsi ile celp di adı 313 kere ayetel kürsi okunuyordu 3 gün içinde sonuç veriyordu o duayı unuttum bilen varmı acaba

Bende var,sitede yoksa paylasayim.

Bir şey yazma, büyüdür...
Surenin hürmetine okuma, büyüdür...
Esma zikretme, büyüdür...

Peki ne yapacağız biz? Nasıl dua edeceğiz veya isteğimizi ileteceğiz?
"Allah'ım ben şunu şöyle istiyorum. Ne olur öyle yap." Bu mudur en masum seçenek?

Muhabbetin varsa belli bir süre sonra kız etkilenmemişse ki etkilenirse illaki istemdışı belirtileri var olmuyorsa zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum klasik olcak ama normal zerre his duymadığın bir kız aynı olayı sende uygulasa bittiğin an işte istermisin böyle bişey zaten güzellikle sevmiyosa zorlamanın alemi yok..

Kuran ayetleri esmalar vs. Havas'a giriyor zaten millet ayetleri falan görünce duadır deyip zıplıyor hemen söz meclisten dışarı..

41 Yasin gibi adet edinmis okumalar vardir, bunlarda büyümü oluyor? Yani aslinda dinde sayiyla okuma yokmudur acaba diye düsündüm...

41 yasini siz allahın hürmetine mi okuyorsunuz?cevap evetse müdahale etmiyorsunuz...büyüyü siz malzemeyle ve okumayla yapılabilir diye öğrenmiş olabilirsiniz ancak emin olun düşünceyle bile büyü yapılmaktadır...yani büyü çok geniş bir daldır...
şimdi yasin suresiyle yapılan büyüler vardır ancak bu büyüler müdahale amacı taşır...41 yasin yada 7 ayetel kürsi okumak şerlerden allaha sığınma amaçlıdır...ölünün ardından okunan surelerde sizin amacınız allahım affet lütfen kulunu mu oluyor yoksa cennete sokmak için mi okuyorsunuz?
büyü=müdahale
dua=istemek
bu kadar basit...

Geri