3 Gün Sonra Aşık Olur Senden Asla Ayrılamaz

Bu büyümü yoksa duamı paylaşan arkadaş açıklama yapsın lütfen

Bir okumada amacınız sadece zikir kelimesinin anlamı olan "anmak" kelimesini içeriyorsa bu okumanın adı bir duadır. Ama yok biri bana dönsün, şöyle olsun böyle olsun, beni sevsin diye belli bir sayıda okuma yapıyorsanız bunun adı büyüdür. Yani dua ile büyüyü karıştırıyor olabilmenizi şaşırtıcı buluyorum. Eğer müslümanlık açısından bakarsak kaynağımız "Kuran-ı Kerim" olur. Kuran-ı Kerim'de dua kelimesi zikir kelimesi onu anmak ve ondan istemek anlamındadır. Ne sayı belirtir ne gün belirtir. Ne de bir amaç belirtir. Bu yüzden Allah'tan istemek için dua niyeti ile yapmadığınız belli bir sayı belirtip belli bir sayı ile belli bir amaca yönelik, belli gün ve zamanlarda ve başkasının özgür iradesini etkilemeye yönelik yapacağınız zikirler, tılsımlı sözler, dinlere yönelik dualar, yazmalar, tütsüler vs.. vs.. hepsi büyüdür. O yüzden defalarca açıklamamıza rağmen artık bu konuyu anlamanızı istiyorum.
Örneğin "Allahım Ahmet benim için hayırlıysa tekrar bana geri dönsün. Elbetteki sen herşeyi daha iyi bilensin. Ahmet benim için hayırlı değilse benim karşıma mutlu olabilecğeim hayırlı bir kısmet nasip eyle. Amin!" Bu bir duadır.
"Ya Velidül Cabbarül Kerimül Evvel Ahmet İbni Fatma" Günde 246 defa 1 hafta boyunca venüs saatinde okunur. Gibi bir uygulama BÜYÜDÜR. Tırnak içinde veridğim örnekler tamamen temsilidir.

wolf77 nin dediği şekliyle denemiştim kişi size karşı konulmaz biçimde çekiliyor...ayrıca bu sismler büyü değildir gerekli yıldız saatinde gerekli miktar kadar okunduğunda kozmik kapıdan geçip orada farklı deneyimler yaşayıp dileğinize ulaşıyorsunuz...evren matematikseldir kilidi açarsanız içeriye girersiniz allah ın isimlerinde bizim bünyemizde de var çünkü ruhumuza üflemiştir biz sadece kendi bünyemizdeki isimlerinin enerjisini açığa çıkartırız zikrederek. istediğimizi kendimize çekmek gibi yani...

ayetul kursi ile cok celb etme yöntemi vardır neye hikmekse hep gece okunmasi soylenir 4-5 tane ayetul kursi ile celb etme biliyorum ama sızın dedığınız mı bilmiyorum zaten şuan mobilcepten giriyorum paylaşım imkanım kısıtlı ama isterseniz bildiklerimi ozel mesajla yarın atarım
acaba ayatel kürsi ile calbi mesaj atabılır yada yazabılırmısınız denemek istıyorum perişan haldeyım

Ben yeni üye oldum arkadaslar. Siteyi inceleyip kendimi sorguluyorum. Büyü dediğimiz olay bana gore negatif dusuncedir. Büyü yapmayıp olumsuz veya olumlu düşünseniz de aynı seyler oluyor. Tabii bana göre.

Banada bundan 1 yıl önce büyü yapılmıştı.Nefret ettiğim yolda görünce bile yolumu değiştirdiğim bir insan yapmıştı bunu bana ve ben bana neler olduğuna bir kanaat getiremiyordum.Çünkü iyi elektrik almadığım bir insanla hayatta olmam ben.Bana büyü yaptırmış kısacası o süre zarfında ben bir robot gibiydim.ona zorundaydım sanki o ne isterse yapmak zorundaydım iradem kaybolmuştu halbuki ben dikkafılıyımdır, beynim uyuyordu bir şey düşünmedğim halde yorgundu, göğsümde bir ağırlık çatlıyordu sanki, abuk subuk rüyalar görüyordum, herkese kötü davranıyordum, aniden sinirleniyordum sakin biriydim normalde, kalp kırıyordum, neredeyse hiç su içmiyordum ve yıkanmayı sevmiyordum o süre zarfında.Ve 40 gün sonra ben yine o nefret duygusuna dönüştüm.Çünkü büyünün ömrü bu kadardı.Karşı taraf yapmadığı numara kalmadı bana dönmem için.Kendimi suçlu hissettim taki onun bana büyü yaptığını öğrenene kadar.Ben buna taşı atıp altında durmak diyorum işte.Bu da yetmez gibi hoşlandığım çocukla bana yaptı bunu kedi köpek gibi kavga ediyorduk oysa tam tersiydik.Birbirimizden negatif elektrik alıyorduk.Kısacası çok kötü bir şey büyü ben yuvarlatarak anlattım size ona göre insanların hayatlarına müdahale etmeyin.Ama aranızdaki bağın daha kuwetli olmasını istiyorsanız partnerinizle masum kaçamakların zararı olmaz :)

iradeyi değiştirecek amaçla yapılan hersey buyudur...

okuma ne amaçla olursa olsun islami olduğu için abdest alınması gerekir

Ben yeni üye oldum arkadaslar. Siteyi inceleyip kendimi sorguluyorum. Büyü dediğimiz olay bana gore negatif dusuncedir. Büyü yapmayıp olumsuz veya olumlu düşünseniz de aynı seyler oluyor. Tabii bana göre.

Olayın özü buna dayanıyor bencede.Böyle olduğunda büyü olmayabilir,ama büyü kadar etki edebilirsen,aynı şekilde o derece günah olabilir.

Bana göre büyü değil, yani bunları Allah ın isimleri esmaları, bi nevi dua gibi, esmalarıda belli sayırlarla okumuyor muyuz ? Bu da bana göre benzeri, yani dua ediyoruz Allah a gönderiyoruz... Ama deneyen var mı merak ediyorum...

Bu bir büyü değil ki. Biraz bilgisi olan bunu anlar. Bunlar Tanrının islamiyetteki isimleridir. Semavi bir dinde tanrının isimlerinin geçtiği bir dua nasıl büyü olarak adledilebilir? İslam dinine inanan herkes bu kutsal isimleri herhangi bir sebeplede ya da niyetle okursa istediği şeyde muvaffak olacağını düşünüyorum.

Geri