3 Gün Sonra Aşık Olur Senden Asla Ayrılamaz

Birşey sorucam burası bir büyü paylaşım sitesi değil mi? Madem bu kadar karşısınız büyüye, iradeye hükmetmeye neden buradasınız. Yapmasanız bile aklınızdan geçiyor demek ki. Aklınızdan geçirmenizde günah bilin isterim.

Herkes kendi bacağından asılır, herkes kendi günahının bedelini öder arkadaşlar. Kimse, kimsenin ne kadar acı çekerek büyü durumlarına girdiğini bilmiyor. Bu verilen duayı okumadım ama içinde "allah" adı geçiyor? Nasıl büyü olabilir. Şunun bilincine varın. Bu bir dua'dır. Dualar ise kula değil, şeytana değil bizzat allaha okunur. Allahın hürmetine okursunuz dileğinizi söylersiniz, niyetinizi edersiniz. O da uygun görürse eğer gerçekleştirir. Kimse, kimseye burda böyle ahkam kesmesin bence. Herkesin kendi özgür, hür iradesi var. Aklı, mantığı başında insanlarız ne yapıp ne yapmıycağımızı biliyoruz. Yine söylüyorum, dua eden, büyü yapan insanlar çaresiz insanlardır. Çok acı çektikleri için yaparlar. Ama sevabı da, günahı da herkesin kendine. Vaaz vermeyin.

bunun büyü olduğuna pek inanmadım içinde allahın isimleri var çünkü ama benim büyü hakkında görüşüm ne ben yapıyim nede yapan bir arkadaşım olsun hatta uzaktan tanıdığım benim yüzümü görmüş birisi bile olmasın nemelazım bir gün bir şey olur bana yapmaya kalkar falan ben çok korkarım öyle işlerden

sevdıgının gelmesını ıstıyorsun dua okuyorsun bunun adı buyu olurmu be canım o zaman hıc dua etmeyelım hıc allahtan bırşey ıstemıyelım ev ıstıyoruz dua okuyoruz buyumu oluyor
ınsana yapıncamı buyu oluyor adı.bence hocya gıdıp bırşeyler yakanlar vs onlar buyudur şırktır evde okunn dualar nasıl buyu katogorısıne gırer.

Kaylee ye katılıyorum zaten sevdiğiniz kişi sizin nasibiniz de varsa ne pahasına olursa olsun döner dolaşır gelir.Yüce Rabbim mutlaka bi yerde buluşturur tamam paylaşım güzel ama insanların özgür iradeleriyle sizi sevmesi daha güzel değil mi ?Dualar faydasız değil tabi ama hani ama bu paylaşım bir büyü ise geçerli bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın

ben bunu bi kaç defa niyetlendim okumak için her defasında da yarım kaldı tamamlayamadım o kişiden soğumam için bi sebep çıktı şimdi ise şükrediyorum iyiki o insan olmamış diye herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek alakasız oldu ama yazmak istedim yinede bir de bişiy sormak istiyorum ben birisi için yapmıştım olmuştu ayetel kürsi ile celp di adı 313 kere ayetel kürsi okunuyordu 3 gün içinde sonuç veriyordu o duayı unuttum bilen varmı acaba

Sizin birilerini kendinize aşık etme merakı nereden geliyor bilmiyorum ama bunu yapan insanların sadistlerden bir farkı var mıdır sizce?
Birini kendinize büyü ile aşık ederek onu bir robota dönüştürmüş olmuyor musunuz?Ve ya köleye!

Siz benimle ne biçim konuşıyorsunuz uslubunuza dikkat etseniz etseniz iyi olur yaptıklarımı kimseden tasnif etmesini istemiyorum ben yaptıklarıma gelince insanmıyım robotmuyum orası sadece beni ilgilendirir anladınızmı beni sizin gibi önyargılı birisini değil

Eğer Allahn sevgisinin herşeyden ustun oldugunu kabul etmediğiniz sürece ( kalben ) yaptığınız ibadetlerin ne önemi var ben kendim adına soylemem gerekirse onun kullarıyla uğraşma gereği duymam beni seven eğer en buyuk yaratıcı ise beni kullarının sevgisi ondan alıkoyacak olsa bılmem gerekırkı yanlıs yoldayım ama madem herkes sevsin istersin kıbleye dönüp "Allahumme ya vedud" desende yeterdi.

Sizin birilerini kendinize aşık etme merakı nereden geliyor bilmiyorum ama bunu yapan insanların sadistlerden bir farkı var mıdır sizce?
Birini kendinize büyü ile aşık ederek onu bir robota dönüştürmüş olmuyor musunuz?Ve ya köleye!

Sayın batuhan185, site kurallarını dikkatlice okumanızı önereceğim. Konu hakkında fikrinizi belirtebilirsiniz, ancak üyelerimizin kişiliklerini rencide edici şekilde yorum yapmak forum kurallarınca yasaktır.

Başkasının özgür iradesine müdahale edilen her çalışma büyüdür Allah'ın adı geçsin ya da geçmesin, öncelikle bunu bilin. İsteyen istediğini yapar burası özgür bir platform böyle polemiklere gerek yok.

ben bunu bi kaç defa niyetlendim okumak için her defasında da yarım kaldı tamamlayamadım o kişiden soğumam için bi sebep çıktı şimdi ise şükrediyorum iyiki o insan olmamış diye herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek alakasız oldu ama yazmak istedim yinede bir de bişiy sormak istiyorum ben birisi için yapmıştım olmuştu ayetel kürsi ile celp di adı 313 kere ayetel kürsi okunuyordu 3 gün içinde sonuç veriyordu o duayı unuttum bilen varmı acaba

ayetul kursi ile cok celb etme yöntemi vardır neye hikmekse hep gece okunmasi soylenir 4-5 tane ayetul kursi ile celb etme biliyorum ama sızın dedığınız mı bilmiyorum zaten şuan mobilcepten giriyorum paylaşım imkanım kısıtlı ama isterseniz bildiklerimi ozel mesajla yarın atarım

Hayır, bu isimler büyü değil...
Allah'a her şekilde dua edebilir insan, ister arapça, ister türkçe, isterse farklı bir dilde... Duası makbul değil mi yani, kabul olmayacak mı?
Kalbin ve dileğin temiz olur, Allah katında duan yerini bulur ve istediğin gerçekleşir. Bu dua yada başka bir dua vesiledir sadece...
Ne kadar kalbin temiz?
Ne kadar istediğin temiz?
Bunlara bakalım önce...,
Bir de şu var arkadaşlar her zaman inanmışımdır: Bana şahdamarımdan yakın olan Allah benim ne istediğimi, kalbimden ne geçirdiğimi, ne acılar çektiğimi elbetteki benden daha iyi bilendir. O istemeseydi ben ellerimi açıp, ondan dilermiydim hiç..?
Nasıl istediğindir önemli olan, bıkmadan, usanmadan, dilerseniz ağlayarak isteyin Allah'tan arkadaşlar. Hangi dilde yaparsanız yapın duanızı ama O'nun vereceğine inanarak, pes etmeden...
Dediğim gibi, ellerini açıp isteten kim..?

bende okumak ıstıyorum ama uzakta okusam etkısını gosterırmı bayramda benımle gorusmesını cok ıstıyorum sunada ayrıyız lutfen bana yardımcı olun cok uzgunum

Burada hür iradeye hükmetme söz konusu değil. Allah'tan hayrlısı ise istekte bulunmak söz konusudur. Allah'ın:
Ya Allah: Her şeyin gerçek mabudu (kendisine ibadet edilip tapılan).
Ya Kadir: İstediğini istediği gibi yapamaya gücü yeten.
Ya Kadimu: Bu esma değildir ama kadim olan Allah'a seslenilir.
Ya Rahman: Bütün yaratılanları rızklandıran, merhamet gösteren.
Ya Rahim: Ahirette yalnız dostlarına rahmet edecek, yardım edecek olan.
Ya Latif: Lütfu, keremi bol olan.
Ya Kerim: İyilik ve ikramı bol olan.
Bu esmaların burada kullanılma biçimi büyü kategorisine girmiyor. Bu arada burada paylaşılan konu kesinlik ifade etmez. Esmalar söz konusu ise önce esmaları açın, her birini iyice anlayıp özümseyin. Ondan sonra kalp ve akıl ile, saf ve katıksız bir inançla, niyetiniz ne ise bu isimlerin sahibi olan Allah'a dua edin. Buna büyü denmez.

bende yapmistim ama bende olmamisti...ama ben bir hata yaptim mesela ben 3000 den fazla okumustum:(sayilari karistirmistim:(

Onu 3000 kere okursam bende mahvolurum :D Deneyen varsa sonucu ayrıntılı olarak alabilir miyim? Yani bu aşık olma meselesi nasıl oluyor aniden gelip evlenme teklifi falan mı ediyor yoksa bu süre boyunca küçük küçük mü yaklaşıyor?

Geri