3 Gün Sonra Aşık Olur Senden Asla Ayrılamaz

İslamNuru

Banlı Kullanıcı
Muhabbet için bu Esma i şerifleri 3000 kere oku sabru kararı kalmıyaz galir..
Bismillahir rahmanir rahim. Ya Kadiru ya Allah, ya Kadimu ya Allah,ya Rahmanu ya Allah ya Rahimu ya Allah ya Letifu ya Allah ya Kerimu ya Allah
Alinti

Dua dua deniyor da bu gayet de bir büyü ve bunun geri dönüşü yok arkadaşlar,bozamazsınız ve bunu yaptığınız kişi de gerçekten mahvoluyor. Ben deli gibi sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım, bana geri dönmesini gerçekten çok istiyorum...bu tür büyüler her ne kadar çekici gelse de bunları denemiyorum bile. Onun bana çektirdiği ızdıraplara rağmen ona bile bile acı çektiremem. İnsanların hayatlarıyla ve özgür iraderiyle oynamayı yanlış buluyorum.

ben bunu söyle biliyorum
ya kadir ya allah, ya rahman ya allah, ya rahim ya allah, ya kerim ya allah

Dua dua deniyor da bu gayet de bir büyü ve bunun geri dönüşü yok arkadaşlar,bozamazsınız ve bunu yaptığınız kişi de gerçekten mahvoluyor. Ben deli gibi sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım, bana geri dönmesini gerçekten çok istiyorum...bu tür büyüler her ne kadar çekici gelse de bunları denemiyorum bile. Onun bana çektirdiği ızdıraplara rağmen ona bile bile acı çektiremem. İnsanların hayatlarıyla ve özgür iraderiyle oynamayı yanlış buluyorum.
ewt bende yanlış buluyorum ama kabul ediyorum insanın ilgisini çekiyor. bunu deneyen biri var mı arkadaşlar ?

Bir insanı kendi iradesi dışında hareket ettiren her şey büyüdür. Yukarıdaki uygulamayla, ister dövün küfür edin gitmesini isteyin yine de sizin kapınızdan ayrılmayan, tam anlamıyla bir kukla yaratmış olursunuz.
''Öteki dünyada çok büyük azaplar çeker bu tür büyüleri uygulayanlar'' demeyeceğim, çünkü emin olun o dayanılmaz azabı er ya da geç ''hala yaşarken'' çekiyorlar.

Bir insanı kendi iradesi dışında hareket ettiren her şey büyüdür. Yukarıdaki uygulamayla, ister dövün küfür edin gitmesini isteyin yine de sizin kapınızdan ayrılmayan, tam anlamıyla bir kukla yaratmış olursunuz.
''Öteki dünyada çok büyük azaplar çeker bu tür büyüleri uygulayanlar'' demeyeceğim, çünkü emin olun o dayanılmaz azabı er ya da geç ''hala yaşarken'' çekiyorlar.

sen bu uygulamayi ben yapmam diyorsun hemde sonucunu söylüyorsun anlamadim . sen denemedim diyorsun ama bir biligin var. bize acilkarmisin??
ve bu duayi baslamadan önce niyet gerekmi??

sen bu uygulamayi ben yapmam diyorsun hemde sonucunu söylüyorsun anlamadim . sen denemedim diyorsun ama bir biligin var. bize acilkarmisin??
ve bu duayi baslamadan önce niyet gerekmi??

Çok araştırıyorum ve büyü ile uğraşan insanlar tanıyorum. Aileme yapılan büyüler yüzünden hayatım mahvoldu, bir çoğunu da burdan biliyorum. Başka merak ettiğiniz bir şey var mı?

ALLAHIN İSMİNİN zikkredilgi şey büyü olamaz, Allahın 99 ismininde sırrı var hepsi gerçekleşen şeyler hepsi büyü mü ?

Bir şey yazma, büyüdür...
Surenin hürmetine okuma, büyüdür...
Esma zikretme, büyüdür...

Peki ne yapacağız biz? Nasıl dua edeceğiz veya isteğimizi ileteceğiz?
"Allah'ım ben şunu şöyle istiyorum. Ne olur öyle yap." Bu mudur en masum seçenek?

''hala yaşarken ızdırap çekmeye baslarlar" bilmezmiyim. :) Bazen keşke hiç bulaşmasaydım diyorum ancak ben, bu yol için dogdugumu anladım ve imkanın sınırlarını zorlayana kadar devam edecegim. Sadece benim için degil yaptıgım kişiler içinde acı verici oluyor.
Büyüye karsıyım/yapmam derken %99 haklısınız bunu belirteyim. 4-5 Yıl önce bende karsıydım. Ben inanmazdım bile... İlerde büyü yapacaksın deseler guler gecerdim. Kimin aklına gelebilirdiki inanmadıgım seylere aslında gorulenden daha fazla inanmam gerektigini :)

ben ıkı haftadır okuyorum gunde bın kez ama.. henuz bır gelısme yok. ayrıca buyu oldugunu kesınlıkle dusunmuyorum. Nıyet sonucunda Allah ın ısımlerını zıkredıyoruz.

büyü degil niyet ya aşk büyüsü yapmayın arkadaşlarım alın bir çicek gül gidin yanına konusun büyüle yapılan aşk tamam olur seni sever ama kendi gönülden isteyip sevmedikden sora napayım ben o cananı

Geri