Bu büyümü yoksa duamı paylaşan arkadaş açıklama yapsın lütfen
ewt bende yanlış buluyorum ama kabul ediyorum insanın ilgisini çekiyor. bunu deneyen biri var mı arkadaşlar ?Dua dua deniyor da bu gayet de bir büyü ve bunun geri dönüşü yok arkadaşlar,bozamazsınız ve bunu yaptığınız kişi de gerçekten mahvoluyor. Ben deli gibi sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım, bana geri dönmesini gerçekten çok istiyorum...bu tür büyüler her ne kadar çekici gelse de bunları denemiyorum bile. Onun bana çektirdiği ızdıraplara rağmen ona bile bile acı çektiremem. İnsanların hayatlarıyla ve özgür iraderiyle oynamayı yanlış buluyorum.
Bir insanı kendi iradesi dışında hareket ettiren her şey büyüdür. Yukarıdaki uygulamayla, ister dövün küfür edin gitmesini isteyin yine de sizin kapınızdan ayrılmayan, tam anlamıyla bir kukla yaratmış olursunuz.
''Öteki dünyada çok büyük azaplar çeker bu tür büyüleri uygulayanlar'' demeyeceğim, çünkü emin olun o dayanılmaz azabı er ya da geç ''hala yaşarken'' çekiyorlar.
sen bu uygulamayi ben yapmam diyorsun hemde sonucunu söylüyorsun anlamadim . sen denemedim diyorsun ama bir biligin var. bize acilkarmisin??
ve bu duayi baslamadan önce niyet gerekmi??
Bir insanı kendi iradesi dışında hareket ettiren her şey büyüdür. Yukarıdaki uygulamayla, ister dövün küfür edin gitmesini isteyin yine de sizin kapınızdan ayrılmayan, tam anlamıyla bir kukla yaratmış olursunuz.
''Öteki dünyada çok büyük azaplar çeker bu tür büyüleri uygulayanlar'' demeyeceğim, çünkü emin olun o dayanılmaz azabı er ya da geç ''hala yaşarken'' çekiyorlar.