Hepimiz mutlu olalım çok güzel de, bu günler de polyanaçılık olur bu sevgili kardeşim. Misal vereyim: Bu gün alışverişe çıktım ve inanın iki kez yaşadım olay bu. Çocuklu bir bayan kasiyere bir hafta önce aldığı malın bu hafta pahallanmasindan söz etti. Böylece aramızda ufak bir sohbet başladi. Yaşlı bir bey kulak kabartıp araya girdi. Bayan makul bir şekilde cevap verdi. Bakın bu olay çok sık yaşanıyor. Üstelik izmir gibi bir yerde. Bu adam izmirlimi ? Hayır değil...
Bayana ısrarla kendi fikrini dikte
ediyor. Bu tipler dayılık etmek için bayanlarda dejars olur, çok sık rastlarız. Küçük çocuk biraz ürktü annesine karşı parmağını sallayan adama. Ve ben devreye girdim bu sabunluk beyin çenesini kapattım.
Birkaç saat sonra durakta arkadaşla konuşurken yine aynı mevzuu ...resmen iki bayan konkonuşurken özellikle yaşlı beyler ,hele ki malûm sistemden söz edilirken resmen neredeyse saldırıyorlar....Hayır , yok böyle bir dünya. Karşılık verdiğinizde kendilerini haklı çıkartmak için kadından beter kıvırtıyorlar. Tabi pislik yapan o ve o susacak, susuyor yada kaçıyor. Ne hale geldik. Ne kat komşundan rahat ne esnafından ne şundan bundan. Hele yalnız yaşıyor ve eliniz yüzünüz fena değilse bu kez bayanlardan çile...
Ortalığın şamar kadını olmaya adaysınız, terbiyenizi bozmamaya dikkat ederseniz...öyle an olmuştur ki, bir seferinde dudaklarım kenetle di ve göğüs kısmımda resmen şişmiş bir kopra resimlendi. O anda yüce olana havale ettim. Iki gün sonra düşüp dizini beş yerinden kırdı....bu kadar basit