Zebani#Uyanmak

Kesinlikle katılıyorum.

Cehennem her zaman başkaları oldu ve olmaya da devam edecek.

Kurandan 3 ayete, kimin söylediği belli olmadığı halde peygamber sözüdür dayanağı ile 1000 hadise bakarak yasa yapanlar ; kendi iktidarları adına, toplum düzeni adı altında, şeri hüküm getiren bir takım alim sıfatların yandaşları, günümüzün hukuk savunucuları yani odun taşıyıcılarıdır.

Ve gel gör ki ağızlarından ehlibeyt düşmediği halde ; hadis adı altında yazılmış kaynakların ehlibeyt düşmanı bireylerin elinden çıktığını dahi bilmezler.
Öyle de kendilerini gösteriyor olabilirler...Benim merak ettiğim bunları öğrenmeye gerek var mı?Kılı kırk yarıp buna ulaşınca ne değişecek?Basit bırakıp günlük ritüele devam da edilebilirler.

Öyle de kendilerini gösteriyor olabilirler...Benim merak ettiğim bunları öğrenmeye gerek var mı?Kılı kırk yarıp buna ulaşınca ne değişecek?Basit bırakıp günlük ritüele devam da edilebilirler.
Benimsenen bir düşünce tarzı varsa ve bu tarz inancınız ile ilişkiliyse şayet temelinin neye dayandığını araştırmadan nasıl kabul edebilirsiniz ?
Kulaktan dolma bilgiyi koşulsuz kabul ediyor olmanız, dikte edilene biat ettiğinizi gösterir.

Teknoloji değişiyor. Kaynaklar açık ve erişilebilir durumda. Buna rağmen araştırmak ''kılı kırk yarmak'' olarak sofraya geliyorsa, aç kalmanız kaçınılmaz.

Geri