"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası klasik

tam benim için sayın Urum... biraz şişmanım ve bu gibi zayıflama metoduna ihtiyacım vardı doğrusu teşekkürler...

erica, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolu olabilir:
  1. Başka bir üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
  2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer üyeliğiniz yasaklanmış yada üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
aktivlestirmeme ragmen bu cikio :S

erica, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolu olabilir:
  1. Başka bir üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
  2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer üyeliğiniz yasaklanmış yada üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
aktivlestirmeme ragmen bu cikio :S

İlk mesajınız yayınlandı.Tekrar indirmeyi denediğiniz takdirde sorunla karşılaşmayacaksınız.

Zayıflayıp geri alan bir insanım. Paylaştığınız için teşekkür ederim, ben de yararlanmış olacağım böylece.

hesabımı aktif hale getirdim ve mesajda yazdım ancak hala giriş yetkimin olmadığı söyleniyor. başka bir çözüm yolu var mı acaba ?

:Angel_anim: benimde kilo sorunum vardı bi 5 kilo kadar ne yapsam kurtulamıyordum.Sevgilim beni terkedince dua okumaya başladım ama çok okudum günün nerdeyse her saatini duayla geçiriyordum.Duaların insana etkisi de oluyormuş fiziksel bi etki tok tutar açıktırmaz bunu denedim .. ve 5 kilo verdim bu da farklı bi konu.

bende aslında kilo vermek istiyorum ama genel anlamda değil sadece bel, karın bölgesi böyle bir çalışma var mı acaba?

Geri