Adramelech
Kayıtlı Üye
Önemli değil. Yardımcı olabildiğime sevindim.
aynı uyarıyı ben de alıyorum ve müziği dinleyemiyorum. giriş hakkınız yok diyor.
bir sorum olucaktı bu mp3leri dinlerken yarıda kesmek zorunda kalsak yada playerin sarjı bitse bir sorun olurmu yarıda kaldığı için yani bize bir zararı olurmu?
Ben tıklıyorum ama gizli mesaj sayfası cıkıyor.Ben dedığiniz linke tıklıyorum ne yapmam gerekıyor.
lütfen bana da yardım edermisiniz? bana da GİF olarak geliyor ve ne kadar uğraştıysam da açamadım...
Lütfen bana da yardım edermisiniz? Bana da GİF olarak geliyor ve ne kadar uğraştıysam da açamadım...
evet dün gece zaten sizin anlatığınız gibi açmayı çok uğraştım ve olmuyordu:banghead: bu yüzden yardım istedim:beta1: bende sorun mozilla yüzünden oluyordu çünkü bu gün explorerden sorunsuz indirebildim ,hatta şuanda keyfle dinliyorum:hurray:,teşekkürlerÜstte anlattıklarımı yapsaydınız düzelirdi.
evet dün gece zaten sizin anlatığınız gibi açmayı çok uğraştım ve olmuyordu:banghead: bu yüzden yardım istedim:beta1: bende sorun mozilla yüzünden oluyordu çünkü bu gün explorerden sorunsuz indirebildim ,hatta şuanda keyfle dinliyorum:hurray:,teşekkürler
çoook teşekkür ederim gerçekten de çok rahatlatıcı bir cevap bende aynı dertten müzdaribimdeçaba sarf ederek bişey yapamazsınız. bilinç altı çalışmaları bu yüzen çok önemli. bu altarnatif bir yol. dinlemeye devam edin. zamanla bazı şeyler kontrol altına alınır. sorununuz. içinde başka bileşkeler varsa size özel bir çalışma yapılarak sorun ortadan kaldırılabilir. ses dosyasının için birden fazla soruna yönelik telkinler bulunmamaktadır. belli bir süre devam edin dinlemeye özellikle uyurken dinleyin. mümkünse siz uyurken açık kalsın.
yine bir değişme olmazsa özel mesaj ile haberi verin. ne yapabilirz bakalım.
ayneen sanki ben ama bu telkinler çok işe yarıyor bak benden söylemesi karışık yükle mp3 leri boş vakitlerinde dinle benceBenim kg iyi gibi ama , biraz daha zayıflamak istiyorum fakat beceremiyorum. Herdefasında kendimi yemeğe veriyorum. Bununla nasıl baş edeceğim ben.? Tam diyete giriyorum, içimde milyonlarca ses aç oldugumu hatırlatıyor sanki bana. Psikolojikmidir anlayamadım. Kendime nasıl hakım olmam gerekir.? Başka şeylerle ugraşmayıda deniyorum ama olmuyor lütfen bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ayrıca, bu ses dosyasınıda hergün dinliyorum.