bende öyle bir katliyam yapardım ki işte kıyamet vakti o zaman olurdubéndé béndé béndé vampir olsaydım éğér dünyada éşi bénzéri görülmémiş bir katliam yapardım.
Aradığınız cevap bu değil biliyorum ancak vampirler uçmaz. VC17 virüsünü forumda aratırsanız gerekli cevapları bulucağınızdan eminim. Sevgiyle kalın.Uçabiliyoruz mu bari?
5 yıldır tıp okuyorum VC17 diye bişey ne duydum ne işittim
http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-25795.html5 yıldır tıp okuyorum VC17 diye bişey ne duydum ne işittim
Vampire donsutm ama ail saliğim yeimde gozlerim sup rendestiriyo çok guçluyum hizliyim bide akil okuyabiliyoum ama insana donmeyi cok istiyorum
Sayın mazlum, insana yeniden dönüşmenizi dört gözle beklemekteyiz, zira belki imla kurallarımızı da hatırlarsınız. Biz de bundan sonraki konularda, ne yazdığınızı anlamaya çalışmayız. İmlanızı düzenleyecektim yalnız ne söylendiğini tam anlayamadığımdan, özelden ya da buraya tam olarak düzgün anlaşılır yazmanızı istemekteyiz.Vampire donsutm ama ail saliğim yeimde gozlerim sup rendestiriyo çok guçluyum hizliyim bide akil okuyabiliyoum ama insana donmeyi cok istiyorum
Vampire donsutm ama ail saliğim yeimde gozlerim sup rendestiriyo çok guçluyum hizliyim bide akil okuyabiliyoum ama insana donmeyi cok istiyorumSayın mazlum, insana yeniden dönüşmenizi dört gözle beklemekteyiz, zira belki imla kurallarımızı da hatırlarsınız. Biz de bundan sonraki konularda, ne yazdığınızı anlamaya çalışmayız. İmlanızı düzenleyecektim yalnız ne söylendiğini tam anlayamadığımdan, özelden ya da buraya tam olarak düzgün anlaşılır yazmanızı istemekteyiz.
İyi forumlar..