1 inci mesajdaki konu için verilmiş bir cevaptır.Vampir olamazsanızda bir müslüman için en büyük ve affedilmez günah olan şirk i işleyeceğiniz garanti.Müslümanları dinden çıkarmak ve şirke düşürmek için böyle şeyler dolu heryer,dikkat ediniz.
tekrar insana dönüşmek için büyü:
4 adet beyaz gül kokulu mum
Gül ve lale esansı
göz damlatıcısı
Söylenecek sözler:
Yarabbim sen bizi affet sen rahman ve rahimsin sen bei yaratmayabilirdin yada bir eşek, çimen yada at olarak yaratabilirdin veya bir organel yada bakteri olabilirdim ve ardından 3 ihlas 1 fatiha okuyun ve esansları karıştırıp mumların üzerine damlatın
ben denedim bi etki oldu ama psikolojik vampir oluyorsun sadece ) sonra da hala insanım yaşıyorum işe yaramıyo kısacası
büyü yaparak milletin kanını emmeye ne gerek var.zaten asırlardır bu milletin iliğini kemiğini kuruttular.insan olduğumuza pişman olduk.vampirler şeytanlar hayaletler bir insanlara yer yok bu dünyada gelen vuruyor giden vuruyor.
Evet arkadaşlar ben bunu denedim ve herşey olan oldu tam evdekilerin kanını emiyodumkiiii babam geldi ve dediki llaaaaaaaaan ne kanı o edepsizz geç otur şuraya babam beni kendime getirdi şu an kandan fiski içiyorum elinize sağlık
daha insan olmayı doğru dürüst beceremiyorlar birde vampirliğe özeniyorlar.ah şu gençlik.hep televizyondan öğreniyolar bunları.keratalar.