Turuncu Lekeler Resimli ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kdr1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir cildiyeci doktora görünün. kesinlikle dalga geçmiyorum. ama burası bir maji sitesi sizin bahsettiğiniz sorun ile vucuttan çıkan ve atlette oluşan lekeler. allah şifa versin

Madem bu lekeler vücuttan oluşuyor niye atletin iç kısmında değilde dış kısmında oluşuyor buna da cevabınız var mı acaba :)

varlıkla ilgili bir leke değil gibi. onlara ait lekeler daha açık eskimsi büyük olmakta. bu renkte bu şekilde bir şey hiç görmedim. domuz yağının bile tonlamasında değil. birileri sürse desem. tuhaf gibi. net bir şey yok. ama dediğim gibi varlıktan çok sizin bir hastalığınız olabilir ya da birileri sizin yatağınıza bir şeyler sürmüş olabilir sürüyor olabilir.

Ayetel Kürsi, Nas, Felak, uyumadan önce okuyun. Abdest alarak yatağa girin. Eşyaları yerine koyarken, alıp giyerken besmele çekin.
Bu varlıksal kirletmelerde etkili oluyor.
Bir de portatif UV lambası edinin, yatağınızı ve giysilerinizi sterilize edin.
Bu da lekelere sebep olabilecek mikroorganizmalarda etkili oluyor.
Bir de uyurken iki kat giyinin.
Bu da bedensel lekelerin söz konusu olup olmadığını anlamaya yardımcı oluyor.

Konu oradan oraya vurulmuş oysa bu üç şey olayı çözer. Kayıt mayıt sonraki işler, hele bir ne olduğu anlaşılsın da.

bana bu lekeler kemerdeki paslanma sonucu oluşmuş lekeler gibi geldi. Benimde başıma gelmişti ama tabii ki emin değilim. Sayın Chillout' un söylediklerini deneyin.

Arkadaşlar dediklerinize şaşıyorum.Bakın bir daha söylüyorum Marketten Yeni Sıfır Hiç Kullanılmamış Paketi açılmamış 1 Adet Kolsuz Erkek atleti aldım.Zaman olarak Geçen sene Eylül Ekim aylarıydı.Çalıştığım işyerinin lojmanına gittim atleti üzerime giydim.Bembeyaz atlet.ve üzerime başka birşey giymeden yatağa uzandım ve uyudum.Sabah kalktığımda Tarif edilmeyecek biçimde atletin alt tarafı aşırı derecede Turunculaşmıştı.Atlet kesinlikle kullanılacak halde değildi.Ve atleti çöpe attım.Şimdi söyleyin bana bu nasıl bir hastalıkmış ya da gece kemerle mi uyudum ben ya da tahta kurusu mu yapmış.Leke resimlerdeki gibi nokta nokta değildi sanki atleti boyamışlar.Ve tekrar söylüyorum hayatımdaki tek anormallik ani irkilmeler olması.Durduk yere irkiliyorum.Lisedeyken sırada uyurdum daha doğrusu uyuyamazdım çünkü istem dışı irkilmeler oluyordu hemde her gün.

Ve bu irkilmeler devam ediyor..

Ayrıca tekrar söyleyim gittiğim medyum bana bir varlığın aşık olduğunu söylemişti.

O zaman cevap bu işte. Yani kendiniz cevabı vermişsiniz.

Yada siz ''lekeler nasıl oluştu'' derken ''bir varlık bunu nasıl yapabiliyor'' diye mi soruyorsunuz?

O zaman cevap bu işte. Yani kendiniz cevabı vermişsiniz.

Yada siz ''lekeler nasıl oluştu'' derken ''bir varlık bunu nasıl yapabiliyor'' diye mi soruyorsunuz?

Evet ama buna dair herhangi bir kanıt yokki ortada sadece irkilme yaşıyorum.Bazen uzanırken bazen otururken durduk yere oluyor.Bazende uyurken irkilip uyanıyorum.Bana musallat olan bir varlık var ise bu lekelerle nasıl bir alakası ilişkisi var onu öğrenmek istiyorum.

Eğer gercekten sonuca gitmeye hazırsanız bakım yaptırın. Örneğin sitede Yule ile irtibada gecin, ne olduğunu bir anlayın. Gerisini bence sonra düşünürsünüz.

Dalga geçmiyorum benim çamaşır makinemde içinde küflenen bir parçadan dolayı çamaşırda böyle lekeler yapıyordu hatta mandaldan bile olabilir bu.
Ama makineden temiz çıkıyor sonradan leke oluyor diyorsanız bakım yaptırabilirsiniz çünkü eğer parapsikolojik bir olay olduğunu düşünüyorsanız eşyalarabakarak değil kişiye bakarak anlaşılabilir.

Dalga geçmiyorum benim çamaşır makinemde içinde küflenen bir parçadan dolayı çamaşırda böyle lekeler yapıyordu hatta mandaldan bile olabilir bu.
Ama makineden temiz çıkıyor sonradan leke oluyor diyorsanız bakım yaptırabilirsiniz çünkü eğer parapsikolojik bir olay olduğunu düşünüyorsanız eşyalarabakarak değil kişiye bakarak anlaşılabilir.

Bu yazdığımı iyi okuduğunuza emin misiniz ?

Arkadaşlar dediklerinize şaşıyorum.Bakın bir daha söylüyorum Marketten Yeni Sıfır Hiç Kullanılmamış Paketi açılmamış 1 Adet Kolsuz Erkek atleti aldım.Zaman olarak Geçen sene Eylül Ekim aylarıydı.Çalıştığım işyerinin lojmanına gittim atleti üzerime giydim.Bembeyaz atlet.ve üzerime başka birşey giymeden yatağa uzandım ve uyudum.Sabah kalktığımda Tarif edilmeyecek biçimde atletin alt tarafı aşırı derecede Turunculaşmıştı.Atlet kesinlikle kullanılacak halde değildi.Ve atleti çöpe attım.Şimdi söyleyin bana bu nasıl bir hastalıkmış ya da gece kemerle mi uyudum ben ya da tahta kurusu mu yapmış.Leke resimlerdeki gibi nokta nokta değildi sanki atleti boyamışlar.Ve tekrar söylüyorum hayatımdaki tek anormallik ani irkilmeler olması.Durduk yere irkiliyorum.Lisedeyken sırada uyurdum daha doğrusu uyuyamazdım çünkü istem dışı irkilmeler oluyordu hemde her gün.

Ben sadece turuncu ve altı çizgili yazıları okuyabiliyorum aksi halde okuyamazdım saolun!
Madem bunda ısrar ediyorsunuz şu ihtimallerden birini seciniz
1. Cin musallat olmuş, dokunduğu yerlerde parmak izi kalmış
2. Uzaylılar kaçırdı üstünüzde deney yaparken leke yaptılar
3.Sizden beslenen bir vampir var, kanınızı atlete kaydırdı sonra yıkadı ama bu kadar çıkarabildi leke kaldı.
Size iyi niyetimle bir mesaj yazdın beğenmediniz, umarım bunlar aklınıza daha yatmıştır.

10 yakın haşere türü bu tür lekelere sebep olur. bazı hastalıklar yine sarı lekelerin oluşmasına neden oluyor. ter yolu ile dışarı attıkları nedeniyle. bazı yatak ve kumaşlar boyasını geçirebiliyor.

evi ilaçlayınız. bir helime baş vurunuz ve yatağınızı kontrol ediniz. tek başına lekeler başka bir anlam ifade etmiyor.

Şimdi bunu yazmayı doğrulugundan şüphe ettiğim için yazmak istememiştim ama hadi yazıyım ; eski sandıklardan yada uzun zaman bır dolabın içinde kalmış eşyalar cıkarıldıgında üzerlerinde kocaman sarı lekeler olurdu.Şeytan işemiş derlerdi buna.Kendimde bizzat şahit oldum o lekelere.Atılırdı bu eşya yada kıyafetler.Şimdi düşnürsek o lekeler nasıl oluşur orda ? Sizin duruma benzedi .Bir şey döklmüş gibi sarı lekeler olurdu..
Buyrun bir de bunu tartişalım ):

Anneannem sıkça bahsederdi. Ben de gülerdim sadece. Ben yazmadan siz yazmışsınız. :) Elimde örnek bir patik var mesela. Bana sorarsanız tamamen rutubetten, nemden kaynaklanıyor. Örnek olarak patiğin resmini gönderebilirim atleti sararan arkadaşımızın da içi rahat olsun bence.

@kdr1234
Ya sivilcedendir ya göbek akıntısıdır ya da başka cildi bir sorun olabilir. Yatağınız eskidir yayları paslanmıştır dışarıya nem kaynaklı pas bırkıyordur o da atletinize geliyordur yani bu abartılacak bir durum değil bana sorarsanız.

Yazdıklarımı tamamen okumadan yorum yapıyorsunuz.Bu sadece kendi evimde olmuyor yer farketmiyor.Göbek akıntısı demişsiniz ama yüzüncü kez söylüyorum lekeler içten değil dıştan oluşuyor.Bu sorunu yaşamadığınız için size normal birşeymiş gibi geliyor.Ama bu lekeler anormal bir şekilde sadece uyurken oluşuyor.Daha öncede söyledim bunlar o medyumun verdiği muskayı takmaya başladıktan sonra oluştu.Şuan muskayı takmıyorum suya attım.Ama hala leke oluşuyor.Gittiğim medyum tahminimce sahtekarın biri.Çünkü muskayla birlikte oku diye dua vermişti internette yer alan duaları çıktı almış verdi 300 tl para aldı

çamaşır makinasinda yikamiş iseniz renklilerle yıkamayın beyazları ayrı yıkayın eğer renklilerle birlikte yıkarsanız bu durum çok normal parapsikoloji ye bağlamaya gerek yok hastalığınız olabilir urumhamathayilin dediği gibi böceklerde olabilir.. :)

Arkadaşım şimdi yeni atlet al 3 , 5 tane . Git bunları tertemiz bir koltuğun üzerine koy .
Gece olsun yat uyu incele üstünü yeniden . Baktın ki yok yine aynı yere koy yeniden gece olsun yat uyu .
Baktın oluşmuş seninle dalga geçmeyi seven bir yaratık ile beraber sin demektir :D
Buna illa Cin demeye gerek yok neden mi KURAN da da yazdığı gibi milyonlarca varlık var .
İlla ki cin olması gerekmez ancak bu araştırmaya başlamadan önce kesin ve net kanıtlar gereklidir .
Şimdi uygulayın 2 gün sonra bana Özel Mesaj olarak yollayabilirsiniz olup biteni , yardımcı olmaya çalışırım .
İyi Forumlar .

Yatağınızda pire var.Yorumları tek tek okudum ama sanırım böyle bir yorum yok.
Ben çok defa karşılaştım bu sorunu yaşayan insanlarla.Eğer yatağa pire gelmişse bunu dezenfekte etmeniz gerekir.Aksi halde bütün yıl boyunca bu lekelerle uğraşmak zorundasınız.Ayrıca makinede yıkamayla da gitmez.Pire özellikle ağaçlıklı ve meza yerlerde olur mutlak bir yerlerden gelmiştir.Gündüzleri yatağın üzerine naftalin koyun gece yatarken kaldırın.Çünkü naftalin akciğerlere aşırı derecede zarar verir.Sorun çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri