Turuncu Lekeler Resimli ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kdr1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba

aslinda diger arkadaslara hak vermeden de geçemeyeceğim cunki soledikleri cok mantıklı sakin beni yanlis anlamayın.
Bakin benim dedigimi yapin yataginizi baska yere koyun ve eger yine ayni durum olursa ozaman gidin doktora derim ama egerki ayni durum tekrar olmazsa ozaman durub dusunulur.bunlari yapmadan da kimse birsey diyemez pek.birde su da olabilir yemek pisirirken sosu sicrayabilir atletinize gece bilir bu bende kac defa oldu sendede olbilir fark etmemis olabilisin insanlik hali ama siz her gece oldugunu soylutorsunuz ozamam dedigimi bir yapin derim.

Yazdıkların için sağol.Fakat bu yatakla alakalı bir durum değil.her gece olmuyor.ama mesela yeni atlet alıyorum aradan 1 hafta gectikten sonra bu lekelerin oldugunu farkediyorum.yemekle sıçramayla falan bir ilgisi yok.
Şuana kadar beni anlayabilen birisi çıkmadı.Hepiniz sağolun konu kapanabilir.

Son bir kez ısrarımı yazıyorum.Çünkü atlette çıkan garip lekeler konusunda okadarda uzman değilim.
Nereden bilebilirsinki susup güleceğini onlarda çözüm bulamazsa ki bence bu cilt rahatsızlığı ondan sonra gelirsin dersin doktor böyle böyle daha önce görmediğim bir şey böyle bir hastalıkta yok.Ozaman deriz bu ne diye?Ama önce bir doktora görün.
Herşeyide parapsikolojiye bağlamayın ya (bu lafım size değil)

Merhaba

kendimi ifade edemedim.sanirim durumunuzun.yataktan dolayi oluyor demedim zaten sadece yataginizin yonunu deyistirin dedim bildigim birsey var ki boyle soyluyorum.
herkez birsekilde size fikir vermeye yardim etmeye calosiyor siz beni anlamiuorsunuz diyorsunuz ama emin olun alaya calisiuoruz sizde bizi amlamaya calisin soledigimizi yapin kaybedicek birseyiniz yokki

Merhaba

kendimi ifade edemedim.sanirim durumunuzun.yataktan dolayi oluyor demedim zaten sadece yataginizin yonunu deyistirin dedim bildigim birsey var ki boyle soyluyorum.
herkez birsekilde size fikir vermeye yardim etmeye calosiyor siz beni anlamiuorsunuz diyorsunuz ama emin olun alaya calisiuoruz sizde bizi amlamaya calisin soledigimizi yapin kaybedicek birseyiniz yokki

Hayır bu durum uzun bir süredir var.sadece kendi evimde değil.Farklı şehirlerde yine olan birşey.

Açıkçası dr. un çözm olması zor yani uzun sürer .Alerjim var her yerim kabarı kaşınıyor ve kızarıyor.Tüm testler yapıldı.Hormon testine kadar.Ve malesef kortizonlu bir ığne yaptılar 4 kg mal oldu bana.Sadece 2 ay geçti.Sonra sil baştan.Bir hapım var hergn onu içiyorum ve ömr boyu.Bazı konulara dr.lar bile çözm getiremiyor ve dedikleri stres..Başka açıklama yok.
Sizin durumunuza gelince kafanızı rahatlatmak adına yine de gidin cildiyeye.Anlatın.Gidipte para verdiğiniz ve takmadığınız muskayı ya takın ya da denize atın.Evde olmaz.
Odanızı sirkeli suyla silin eşyaları yerlerinden bir kaç cm de olsa oynatın .Kendinizde deniz tuzu ile ykanın arının.
Ha bir de çamaşırları asan kimse nereye astığına dikkat edin açık yerde ipte asılı ise yukardan yada gider borularından yada çatı gibi yerlerden çamaşıralrınızın uzerıne damlayabilir pis bir su.

Açıkçası dr. un çözm olması zor yani uzun sürer .Alerjim var her yerim kabarı kaşınıyor ve kızarıyor.Tüm testler yapıldı.Hormon testine kadar.Ve malesef kortizonlu bir ığne yaptılar 4 kg mal oldu bana.Sadece 2 ay geçti.Sonra sil baştan.Bir hapım var hergn onu içiyorum ve ömr boyu.Bazı konulara dr.lar bile çözm getiremiyor ve dedikleri stres..Başka açıklama yok.
Sizin durumunuza gelince kafanızı rahatlatmak adına yine de gidin cildiyeye.Anlatın.Gidipte para verdiğiniz ve takmadığınız muskayı ya takın ya da denize atın.Evde olmaz.
Odanızı sirkeli suyla silin eşyaları yerlerinden bir kaç cm de olsa oynatın .Kendinizde deniz tuzu ile ykanın arının.
Ha bir de çamaşırları asan kimse nereye astığına dikkat edin açık yerde ipte asılı ise yukardan yada gider borularından yada çatı gibi yerlerden çamaşıralrınızın uzerıne damlayabilir pis bir su.

Cevabınız için teşekkürler.Dediğiniz gibi muskayı suya atmam gerekiyor sanırım.Çamaşır ev içerisinde kuruyor malesef onla da alakalı birşey değil.Uykuda oluyor.

Cevabınız için teşekkürler.Dediğiniz gibi muskayı suya atmam gerekiyor sanırım.Çamaşır ev içerisinde kuruyor malesef onla da alakalı birşey değil.Uykuda oluyor.

Anladığım kadarıyla başka bir varlığın bunu yaptığını düşünüyorsunuz. Peki sizce bu durumdan başka size bunu düşündürecek başka bir durum var mı?

Şimdi bunu yazmayı doğrulugundan şüphe ettiğim için yazmak istememiştim ama hadi yazıyım ; eski sandıklardan yada uzun zaman bır dolabın içinde kalmış eşyalar cıkarıldıgında üzerlerinde kocaman sarı lekeler olurdu.Şeytan işemiş derlerdi buna.Kendimde bizzat şahit oldum o lekelere.Atılırdı bu eşya yada kıyafetler.Şimdi düşnürsek o lekeler nasıl oluşur orda ? Sizin duruma benzedi .Bir şey döklmüş gibi sarı lekeler olurdu..
Buyrun bir de bunu tartişalım ):

Anladığım kadarıyla başka bir varlığın bunu yaptığını düşünüyorsunuz. Peki sizce bu durumdan başka size bunu düşündürecek başka bir durum var mı?

bir de şu var sayındemir8333.ani irkilmeler yaşıyorum.bi anda dururken birden sanki vücuduma birşey dokunuyormuş gibi oluyor ve irkiliyorum.bu uyuklerkende çok oluyor.ve uykuya dalarken nasıl desem istemeyerek ses çıkartıyorum.boğazdan gelen bir inilti gibi.bunun farkında oldugum halde kontrol edemiyorum.

bir de şu var sayındemir8333.ani irkilmeler yaşıyorum.bi anda dururken birden sanki vücuduma birşey dokunuyormuş gibi oluyor ve irkiliyorum.bu uyuklerkende çok oluyor.ve uykuya dalarken nasıl desem istemeyerek ses çıkartıyorum.boğazdan gelen bir inilti gibi.bunun farkında oldugum halde kontrol edemiyorum.

O zaman geldiğimiz noktada Lavander ile aynı düşünüyorum. Şu aşamada yapmanız gereken;

Belirli bir süre kendinizi uyurken kayıt altına almanızdır. Kayıtları incelediğinizde daha detaylı olarak konusabiliriz diye düşünüyorum.

Şimdi bunu yazmayı doğrulugundan şüphe ettiğim için yazmak istememiştim ama hadi yazıyım ; eski sandıklardan yada uzun zaman bır dolabın içinde kalmış eşyalar cıkarıldıgında üzerlerinde kocaman sarı lekeler olurdu.Şeytan işemiş derlerdi buna.Kendimde bizzat şahit oldum o lekelere.Atılırdı bu eşya yada kıyafetler.Şimdi düşnürsek o lekeler nasıl oluşur orda ? Sizin duruma benzedi .Bir şey döklmüş gibi sarı lekeler olurdu..
Buyrun bir de bunu tartişalım ):

evet buna benzer nette kına yakılması gibi şeyler okudum.

O zaman geldiğimiz noktada Lavander ile aynı düşünüyorum. Şu aşamada yapmanız gereken;

Belirli bir süre kendinizi uyurken kayıt altına almanızdır. Kayıtları incelediğinizde daha detaylı olarak konusabiliriz diye düşünüyorum.

evet bu gece, dediğiniz gibi kayıt yapacağım.

Kemerinde metal var ise, paslanmış olabilir.

kardeş anlamıyorsunuz gece pijamayla yatıyorum kemerle değil.akşam yattım sabah kalktıgımda atletin alt kısmı boyanmış gibi aşırı derecede turunculaşmıştı onun fotoğrafı yok cunku 1 gunluk atleti cöpe attım.ve bugün yeni aldıgım atletimde yine leke gördüm.Ve lekenin cildimle alakalı olmadıgını anladım.Çünkü atletin dışa gelen kısmı lekeli iç taraftan leke bulaşmadığına eminim artık.

Durumunuzun neticesini çok merak ettim ben şimdi :) Kayıt edin.Ama anormal bir durum beklemeyin şimdiden söyliyim.

bir cildiyeci doktora görünün. kesinlikle dalga geçmiyorum. ama burası bir maji sitesi sizin bahsettiğiniz sorun ile vucuttan çıkan ve atlette oluşan lekeler. allah şifa versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri