Turuncu Lekeler Resimli ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kdr1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kdr1234

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar.Daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım.Çoğu kisi dalga geçti.İyi yıka çıkar falan dendi.
Benim derdim bu lekeleri çıkarmak değil.Bunlar kendiliğinden oluşuyor.Sadece atletin alt kısımlarında oluşuyor.Yeni atlet alıyorum 1 hafta içinde bu lekeler oluşuyor.Ve bunların uykuda oluştuğundan eminim.Lütfen yardım edin.Ayrıca sadece atlette değil bütün beyaz kıyafetlerimde oluşuyor.Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı :(

Ekli dosyayı görüntüle 5825

syn kdr1234 yeni aldığınız atletlerde de bu görüntülerin olduğunu yazıyorsunuz makinada yıkama sonucu belki bu lekeler oluşabilir astığınız çamaşır askısı da yapabilir çünkü gördüğüm kadarıyla sarı renkte ve bu tür lekelerin bu şekilde oluşma olasılığı yüksek ...sevgiler...

syn kdr1234 yeni aldığınız atletlerde de bu görüntülerin olduğunu yazıyorsunuz makinada yıkama sonucu belki bu lekeler oluşabilir astığınız çamaşır askısı da yapabilir çünkü gördüğüm kadarıyla sarı renkte ve bu tür lekelerin bu şekilde oluşma olasılığı yüksek ...sevgiler...

Bakın bunlar kesinlikle uykuda oluşuyor.Yeni atlet aldım giydim yattım sabah kalktıgımda alt kısmı aşırı derecede turuncuydu ve atleti direk çöpe attım.sanki boyanmış gibiydi.

Sanırım bu durum falcının yüzünden oldu.Fal baktırmaya bi kadına gitmiştik.Sana musallat olan birileri var,kısmetin kapalı dedi.para karsılıgında bana ve aileme muska verdi.İlk baslarda takıyordum fakat artık takmıyorum.evde bir yerde duruyor.seneler önce de annem evimizden yastıgın icine gizlenmis kadın sacı bulmustu.Bunla bir alakası var mı bilemiyorum :(

varsayalım öyle bir şey olsa bile etkisi zararı senin,ailenin üzerinde olur neden kıyafetlerinde olsun ki bence alırken daha dikkatli inceleyerek almalısın kıyafetlerini belki üzerinde de önceden olabilir bildiğimiz lekelere benzettim ben...

varsayalım öyle bir şey olsa bile etkisi zararı senin,ailenin üzerinde olur neden kıyafetlerinde olsun ki bence alırken daha dikkatli inceleyerek almalısın kıyafetlerini belki üzerinde de önceden olabilir bildiğimiz lekelere benzettim ben...

malesef anlamıyorsunuz beni.1 tanesinde değil şuan bütün giydiğim atletlerde bu lekeler var.ve uykuda oluştuğuna eminim.

Ne tür bir cevap bekliyorsunuz ? Ona göre yazalım biz.Siz kendinizi paranormal bir olay diye inandırmışsınız ve ona göre cevap bekliyorsunuz.
Olay paranormal bir olay deil.O elbisenizde cıkan lekelerin normal bir sebebi olduğu kesin.Belki cilt rahatsızlığınız olabilir.
Neye inanırsanız o olur.Hic bir şey olmadığına inanın ve kafaya takmayın..

Dediğiniz gibi cilt sorunu oldugunu varsayalım.Peki bu lekeler cilt sorunu yüzünden oluyor ise neden sadece beyaz kıyafetlerimde oluyor ? Böyle birşey sizin başınıza gelmiş olsa emin olun bu kadar rahat konuşamazdınız.Ben sadece bilgisi olan arkadaşlar var ise bunun nedenini ögrenmek istiyorum.

Ne tür bir cevap bekliyorsunuz ? Ona göre yazalım biz.Siz kendinizi paranormal bir olay diye inandırmışsınız ve ona göre cevap bekliyorsunuz.
Olay paranormal bir olay deil.O elbisenizde cıkan lekelerin normal bir sebebi olduğu kesin.Belki cilt rahatsızlığınız olabilir.
Neye inanırsanız o olur.Hic bir şey olmadığına inanın ve kafaya takmayın..

Bende aynı şeyi ince bir şekilde söylemeye çalıştım ama mesajımı silmişler.Çok alakasız buldular sanırım.Forumda böyle konular ne kadar da çoğaldı.

o kadar açık renk leke siyah çamaşıra çıkar mı sizce? belki o bölgede cildinizde pigment sorunu vardır? Belki sivilceniz çıkıyor ve gece kaşıyorsunuz.Biz ne diyelim ne yapalım peki?

İki alternatifiniz var ;

!- Bir kere fiziksel birşey kesin yok diyebilmeniz için doktora gitmeniz şart,yoksa kendinizi kandırırsınız bu parapsikolojik diye.
2-İkincisi uyku sırasında odaya kamera koyun,bilgisayara veya cep telefonuna en basitinden kayıt alın,kendiniz görün siz uyurken bir gariplik oluyormu odada ;) yani çok mu zor? Bunu bulun sonra paranormal bir sorunum var yardım edin diye başlık açın, ne dersiniz?

Eğer kamerada değişik bir hareket,ses,konuşma,lekelerin oluşumu ile ilgili birşey yakalanıyorsa da çok isterseniz bu işi yapanlar var özel makinelerle gelip evinizi odanızı siz uyurken tarayan,onlara parayı verip bu tetkikleri yaptırın madem huzursuzsunuz.

Bu lekelerin size zararı var mı?Hayatsal fonksiyonlarınızı mı etkiliyor? Bİr kaybınız oluyor mu?
Sadece kafanıza takılıyor ve merak ediyorsunuz,etmeyin?Benimde elim yüzüm vücudum benek dolu,güneş desem değil,kış vakti evin içinde kapalı vücuda güneş mi değer?SAbah uyanıyorum bir farkediyor evdekiler dizim kolum biryerlerim çürümüş gece,cinler mi dövdü yani????

Siz basit aşamaları bile halletmeyip parapsikolojik nedenler ararsanız hayatınızı zehir edersiniz hepsi o.

Sevgiler

Selam

lekeler heb mi boyle kucuk olusuyor?
buyuk leke olusursa mutlaka koklayin derim koksunu almaya calisin birde yataginizin yonunu deyistirin ve ondan sonra bakin birdaha oluyir mu diye.dediginiz gibi lekeler kendiliginden olusuyorsa mutlaka baska biryerdede olmasi gerek teninizede iyi bakin yatak carsafiniza da bakin beyaz carsaf serin bakin neolucak

leke çıkarıcı çamaşır suyu dök ov iyice o leke çıkar.
dalga mı geçiyorlar anlamadım, şimdi bir şey derdim de töbe ya.. yine banlanmayalım.

Bu görünen iç yüzey (teninize değen) mi dış yüzeymi ?

bu görünen dış yüzeyi.

Selam

lekeler heb mi boyle kucuk olusuyor?
buyuk leke olusursa mutlaka koklayin derim koksunu almaya calisin birde yataginizin yonunu deyistirin ve ondan sonra bakin birdaha oluyir mu diye.dediginiz gibi lekeler kendiliginden olusuyorsa mutlaka baska biryerdede olmasi gerek teninizede iyi bakin yatak carsafiniza da bakin beyaz carsaf serin bakin neolucak

evet hep küçük küçük oluşuyor.Sadece bir kere aşırı derecede turuncu olmuştu.sanki boyanmış gibi o atleti yeni aldım yattım sabahına alt tarafı aşırı şekilde turunculaşmıştı.çöpe attım malesef fotoğrafı yok.

Lekeleri koklayin kokusunu almaya calisin yataginizi baksa yone rerlestirin caraafi da beyaz serin bunu yapin

Lekeleri koklayin kokusunu almaya calisin yataginizi baksa yone rerlestirin caraafi da beyaz serin bunu yapin

Malesef kokladım ama koku yok.Burda herkes doktora gitmemi söylüyor fakat o cöpe attıgım atletin bir gecede nasıl o hale geldigini görselerdi bunun doktorla alakası olmadıgını anlarlardı.

RyAyX6.jpg

3858N2.jpg

Doktora gitmeyi sadece deneyin.Denemekten birşey çıkmaz.Hem herkes öyle diyorsa bir bildikleri vardır.Ve neden ısrarla doktora gitmeyi reddediyorsunuz?

Merhaba

aslinda diger arkadaslara hak vermeden de geçemeyeceğim cunki soledikleri cok mantıklı sakin beni yanlis anlamayın.
Bakin benim dedigimi yapin yataginizi baska yere koyun ve eger yine ayni durum olursa ozaman gidin doktora derim ama egerki ayni durum tekrar olmazsa ozaman durub dusunulur.bunlari yapmadan da kimse birsey diyemez pek.birde su da olabilir yemek pisirirken sosu sicrayabilir atletinize gece bilir bu bende kac defa oldu sendede olbilir fark etmemis olabilisin insanlik hali ama siz her gece oldugunu soylutorsunuz ozamam dedigimi bir yapin derim.

Doktora gitmeyi sadece deneyin.Denemekten birşey çıkmaz.Hem herkes öyle diyorsa bir bildikleri vardır.Ve neden ısrarla doktora gitmeyi reddediyorsunuz?

Vücudumun hiçbir yerinde böyle lekeler yokken nasıl oluyorda 1 gecede atletimde böyle lekeler oluşabiliyor ? Doktor buna ya güler ya da susar kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri