Ben yaptım bu işlemi ama sanırım başıma bela aldım gibi anlıyamadım . 4 yıllık arkadaşıma yaptım ayrıldık sonrada başkasıyla çıkmaya başladı ve şimdide evlendi. Sanırım ters tepti kocası arayıp tehdit etti filan bir kaç kez zaten sürtüşme olmuştu aramızdada fazla kaideye almamıştım. Tekrar aradı derdin ne dedim pis pis konuştu Zaten ayrılmamızda bir tuafta ben bıraktım yani ayrıldık kavga sonucu ama nasıl onsuz durabildim anlıyamadım. Ne zaman nişanlandığını öğrendim 7 ay geçmiştiki . Kendime gelemedim sanki rüyadaydım ve acı bir şekilde o rüyadan uyandım. Amerikadaydım tamda kariyerimi herşeyimi yakalamıştım ve dayanamadım orda 5 dk geçmiyordu. Bir kaç kez aradım konuştum bana hep kaçamak düşündürücü cevaplar verdi. Sanki istiyormuş gibi. Yok nişandan bir gün önce gelseydin olurdu. Yok ben şimdi sana gelsem şimdi sonra ne olur gibi bir çok şey. Daha sonra ben onunla iletişime geçtiğim ilk günden sonra gizli numarayla aramalar başladı beni açıp açıp gizli numarayla sesimi dinlemeye başladılar. Kimse bilmiyorki numaramı daha öncede hiç olmamıştı. Ondan sonra döndüm amerikadan gittim yanına konuştum . Olmaz dedi ben bizim yaşadığımız gibi mükemmel birşey yaşamıyorum dedi. Sade birşey bizimkisi çocukluk aşkıydı dedi. Olmadı ! Nişanlısıda öğrenmiş geldiğimi aradı filan tehdit etti . Uzun zaman geöti evlendiler. Çok dualar okudum burdaki bazı uygulamaları yaptım ama nafile en son bu uygulamayı yaptım. Tabi arada bazı arkadaşlarınada mesajlar gönderdim haber almak için. En son bugün aradı beni. Bilemiyorum belki yaptıklarım yanlış belki hiç doğru değil ama nasıl ne oldu bu hale geldim hiç anlıyamıyorum hala. Buraya paylaşmak istedim. Belki nezlinizde yorumlarınızla yardımcı olursunuz...
Sevgilerle...
Sevgilerle...